Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Altech speksteen houtkachels

Altech begon circa 35 jaar geleden met het importeren van speksteenkachels uit Amerika, maar het merk besloot al snel om de productie van deze kachels zelf op zich te nemen. Met de ervaringen die het bedrijf met ter tijd heeft opgedaan, heeft het diverse nieuwe technieken ontwikkeld om een efficiënte verbranding te bewerkstelligen.

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

12 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

Altech - Vakmanschap in speksteen

In ongeveer 1980 importeerde Altech zijn eerste speksteenkachel uit Amerika en sindsdien koos Altech er voor om zelf de productie van speksteenkachels op zich te nemen. Niet alleen het merk zelf ziet zijn kwaliteiten, maar ook de klanten zijn enthousiast over het product. Niet zo gek dat het bedrijf al drie keer is verhuist vanwege de groei die het merk doormaakt. Momenteel is het bedrijf gevestigd in Hoevelaken waar zowel het kantoor, als de fabriek is gevestigd.

Altech heeft, aan de hand van de ervaring die het bedrijf heeft opgedaan, nieuwe technieken ontwikkeld die bijdragen aan het efficiënter maken van de verbranding binnen de kachels. Bij deze techniek wordt de warmte die bij de verbranding van het hout ontstaat, zo optimaal mogelijk benut. Dit zorgt er voor dat uw woning zo snel en efficiënt mogelijk wordt verwarmd. Daarnaast staan speksteenkachels bekend om het feit dat de warmte geleidelijk wordt uitgedragen naar de woning, waardoor u zo lang mogelijk kunt (na)genieten van het vuur.

Bij Altech staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Vandaar dat het verbeteren van de verbrandingsefficiëntie binnen een kachel op alle mogelijke manieren wordt bewerkstelligd. Een bijkomend voordeel van het verbeteren van de verbrandingsefficiëntie is het beperken van de uitstoot. Zo wordt het milieu zo min mogelijk belast.