British Fires sfeerhaarden

British Fires sfeerhaarden

Ons assortiment

De sfeerhaarden van British Fires zijn vooruitstrevend op de markt. British Fires blijft zich verbeteren. Het elektrische vuur is amper van echt te onderscheiden. De sfeerhaard van British Fires blijft iedereen verbazen. Excellente vlamtechniek gecombineerd met hoogwaardige materialen zorgt voor een verbluffend mooie sfeerhaard. British Fires biedt verschillende soorten haarden aan. U heeft keuze uit vrijstaande haarden, inbouwhaarden en wandhaarden in verschillende maten en kleuren.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Innovatieve technologie

Innovatieve technologie

Met de Air Curtain Technology

De sfeerhaarden van British Fires beschikken over Air Curtain Technology. De Air Curtain Technology zorgt ervoor dat de kamer warm wordt. Deze technologie beschikt over dubbele uitlaten die boven het glas worden geplaatst. De koude kamerlucht wordt via de bovenste uitlaat aangezogen. Vervolgens wordt de lucht verwarmd en deze verwarmde lucht verspreidt zich vanuit de onderste uitlaat via twee trechters door de kamer. Hierdoor ontstaat een effectieve warmteverdeling.

Levensecht vuurbeeld

Levensecht vuurbeeld

Met échte houtblokken

Ook biedt British Fires echte houtblokken aan voor bepaalde modellen. Deze houtblokken zijn met de hand geschroeid en verkoold. De houtblokken zijn niet te vergelijken met de nep houtblokken van andere sfeerhaarden.

Sfeerhaarden van British Fires

Bekijk ze allemaal

Bent u benieuwd naar het verbluffende vuur of de echte houtblokken van British Fires? Neem contact met ons op of kom de haarden van British Fires zelf bewonderen in onze luxe showroom in Rijssen.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert