• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Inzet sfeerhaard

Inzet sfeerhaard

Ons assortiment

Een inzet sfeerhaard is speciaal ontworpen voor een bestaande schouw of ombouw. Als u een schouw of mantel heeft waar u niet meer in wilt of kunt stoken, is de inzet sfeerhaard een spectaculaire oplossing. Door gebruik te maken van een moderne inzet sfeerhaard, zal uw vorige vuurplaats weer sfeer en karakter krijgen. Het grootste voordeel van een sfeerhaard is dat er geen verbranding plaatsvindt. Doordat er geen verbranding plaatsvindt heeft u geen rookkanaal, schoorsteen of ingewikkelde installatie nodig. U steekt de stekker in het stopcontact en u geniet van een prachtig vlambeeld. Sfeerhaarden hebben zich snel ontwikkeld en zijn nu een belangrijk alternatief geworden voor traditionele gashaarden en houtkachels.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Gemakken van een sfeerhaard

Ervaar de gemakken

Met één druk op de knop heeft u vuur

Bij velen die een haard hebben gehad is het verlangen naar een gezellig vuur nog steeds aanwezig, maar iedereen die die een haard heeft gehad weten ook hoeveel werk een haard kan zijn. Bij sfeerhaarden is dit niet het geval. Sfeerhaarden hebben vandaag de dag, door de nieuwste technologie een prachtig vlambeeld en onderhoud is niet nodig. Doordat de sfeerhaarden elektrisch zijn heeft u geen leidingen, schoorsteen, en hout meer nodig. Ook as, roet, schoorsteenvegen, vieze ruiten en jaarlijkse inspecties zijn verleden tijd.

Inzet sfeerhaard elektrisch

Elektrische inzet sfeerhaard

Voor in een oude open haard of schouw

Met een sfeerhaard heeft u met één druk op de knop vuur. Het enige wat u nodig heeft is elektriciteit en in sommige gevallen water. Toch heeft de sfeerhaard een slecht imago. Vroeger leek het vlambeeld van de sfeerhaard absoluut niet echt. Echter is dit drastisch veranderd. Het vlambeeld valt bijna niet te onderscheiden met een echt houtvuur. Wilt u het elektrische vuur met eigen ogen bekijken? Breng dan geheel vrijblijvend een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Onze experts hebben al jaren ervaring met sfeerhaarden en willen u graag adviseren.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met sfeerhaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op