Inzet sfeerhaard

Inzet sfeerhaard

Ons assortiment

Een inzet sfeerhaard is speciaal ontworpen voor een bestaande schouw of ombouw. Als u een schouw of mantel heeft waar u niet meer in wilt of kunt stoken, is de inzet sfeerhaard een spectaculaire oplossing. Door gebruik te maken van een moderne inzet sfeerhaard, zal uw vorige vuurplaats weer sfeer en karakter krijgen. Het grootste voordeel van een sfeerhaard is dat er geen verbranding plaatsvindt. Doordat er geen verbranding plaatsvindt heeft u geen rookkanaal, schoorsteen of ingewikkelde installatie nodig. U steekt de stekker in het stopcontact en u geniet van een prachtig vlambeeld. Sfeerhaarden hebben zich snel ontwikkeld en zijn nu een belangrijk alternatief geworden voor traditionele gashaarden en houtkachels.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Ervaar de gemakken

Ervaar de gemakken

Met één druk op de knop heeft u vuur

Bij velen die een haard hebben gehad is het verlangen naar een gezellig vuur nog steeds aanwezig, maar iedereen die die een haard heeft gehad weten ook hoeveel werk een haard kan zijn. Bij sfeerhaarden is dit niet het geval. Sfeerhaarden hebben vandaag de dag, door de nieuwste technologie een prachtig vlambeeld en onderhoud is niet nodig. Doordat de sfeerhaarden elektrisch zijn heeft u geen leidingen, schoorsteen, en hout meer nodig. Ook as, roet, schoorsteenvegen, vieze ruiten en jaarlijkse inspecties zijn verleden tijd.

Elektrische inzet sfeerhaard

Elektrische inzet sfeerhaard

Voor in een oude open haard of schouw

Met een sfeerhaard heeft u met één druk op de knop vuur. Het enige wat u nodig heeft is elektriciteit en in sommige gevallen water. Toch heeft de sfeerhaard een slecht imago. Vroeger leek het vlambeeld van de sfeerhaard absoluut niet echt. Echter is dit drastisch veranderd. Het vlambeeld valt bijna niet te onderscheiden met een echt houtvuur. Wilt u het elektrische vuur met eigen ogen bekijken? Breng dan geheel vrijblijvend een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Rijssen. Onze experts hebben al jaren ervaring met sfeerhaarden en willen u graag adviseren.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert