Front gashaard

Front gashaard

Ons assortiment

In het ruime assortiment van Haardenexpert vindt u diverse gashaarden terug met een prachtig frontaal vuurzicht. Een fronthaard is perfect te plaatsen op een centrale plek in uw woonkamer. Denk hierbij aan een strakke inbouw midden in de wand. Deze gashaarden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, namelijk breed, smal, vierkant of verticaal. Voor iedere woonsituatie heeft Haardenexpert dé perfecte haard. De toestellen zijn vervaardigd door hoogwaardige fabrikanten. Ieder merk biedt zijn eigen mogelijkheden qua brander decoraties, achterwand, vermogen, afwerkkaders en meer. Stelt tot in de puntjes uw eigen haard samen.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Faber gashaarden front

Faber gashaarden front

Geniet van al het moois

Faber heeft met de Faber Relaxed serie een hoogwaardige lijn aan gashaarden op de markt gezet. Dit zijn prachtige fronthaarden met een horizontaal en frameless design. Binnen deze serie wordt er onderscheid gemaakt tussen twee uitvoeringen, namelijk de Faber Relaxed Smart en de Faber Relaxed Premium. De Faber Relaxed Smart is standaard uitgevoerd met een Flat Burner brander en de Faber Relaxed Premium met de Step burner brander. Dankzij de Step burner brander behoudt de gashaard een vol vuurbeeld bij een lager vermogen. Om dit vlammenspel te ondersteunen, kiest u voor een passende branderdecoratie zoals een houtstammenset, moderne witte kiezels of grijze splitstenen.

Bellfires  front gashaarden

Bellfires front gashaarden

Fantastische gashaarden van Bellfires

De modellen Bellfires Horizon Bell XL 3 en de Bellfires Vertical Bell Small 3 zijn fantastische voorbeelden uit het assortiment van Bellfires. Beide varianten beschikken over een krachtig vermogen en een bijzondere vormgeving. De Bellfires Vertical Bell Small 3 is een verticale, slanke haard met een eigenzinnig ontwerp. Dit toestel is toepasbaar in een grote ruimte of in een smalle wand. Door het minimalistische uiterlijk wordt de nadruk gelegd op het prachtige vlammenspel. Heeft u liever een vierkante haard met een klassieke uitstalling. Dan is de Bellfires Horizon Bell XL 3 de beste optie voor u. Deze gashaard is voorzien van een schitterend interieur en een innoverende brander. Het vuurbeeld is bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur.

Fronthaarden van Element4

Fronthaarden van Element4

Hoogwaardige kwaliteit

Het merk Element4 is al jarenlang gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige inbouwgashaarden. Binnen het ruime aanbod vindt u fantastische fronthaarden in diverse formaten, namelijk breed, smal en vierkant. Heeft u interesse in een vierkante en ondiepe gashaard? Dan bekijkt u de modellen Element4 Cupido 50 en de Element4 Cupido 70. Deze toestellen zijn voorzien van een geringe inbouwdiepte, waardoor de plaatsing weinig ruimte vereist. In combinatie met een prachtige achterwand en branderbedekking ontstaat er een verbluffend vuurbeeld. Daarnaast biedt de Element4 Modore serie een scala aan fronthaarden aan. Binnen deze serie vindt u voornamelijk brede inbouwgashaarden met een strakke afwerking. Net als de Bellfires Vertical Bell Small 3 gashaard zijn de toestellen van Element4 voorzien van een minimalistische vormgeving. Dit bijzondere design is toegepast op alle modellen, zodat het vlammenspel prachtig tot zijn recht komt.

Helex fronthaarden

Helex fronthaarden

Ruim aanbod

De fronthaarden van het merk Helex zijn standaard uitgevoerd met een gesloten verbrandingssysteem, een houtstammenset, een luxe afstandsbediening en een dubbele brander. Het ruime aanbod bestaat uit brede gashaarden, hoekhaarden en vierkante toestellen. Ieder formaat straalt zijn eigen bijzondere karakter uit. U herkent de toestellen aan de strakke inbouw, namelijk de I-Frame. Door dit frame zijn de stalen delen of lijsten nauwelijks zichtbaar. Hierdoor vormt de gashaard één geheel met uw wooninterieur. Tegen een meerprijs voert u de haard uit met een zwart spiegelende glazen achterwand. De vlammen worden dan prachtig gereflecteerd, zodat het vuurbeeld voller en mooier oogt.

DRU front gashaarden

DRU front gashaarden

Buitengewoon goed

Binnen de series DRU Metro, DRU Maestro en DRU Excellence zijn er buitengewone fronthaarden te vinden. Denk hierbij aan het breedste model de DRU Metro 150 XT of een model zoals de DRU Excellence 50XT. Alle toestellen behalen een aanzienlijk rendement van ongeveer 80%. Standaard zijn de gashaarden voorzien van het DRU Eco-Wave systeem, waardoor u tot wel 50% op uw gasverbruik bespaart.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert