Hero cover image

Over
Haardenexpert

Haardenexpert

De specialist in haarden en kachels

Alles voor de beste haardoplossing. Haardenexpert is dé expert van Nederland en België op het gebied van haarden en kachels. Hier kunt u terecht voor een breed assortiment aan gashaarden, houtkachels en elektrische sfeerhaarden. Haardenexpert is dé helpende hand bij de aankoop van uw droomhaard. Het vakkundige personeel staat voor u klaar in onze showroom in Rijssen of geeft online advies.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Wij zijn Haardenexpert

Wij zijn Haardenexpert

Een wereld van kwaliteit

Haardenexpert geeft deskundig advies over de keuze van de haard, over de plaatsingsmethoden en bij het samenstellen van een mooie haardopstelling voor uw (woon)ruimte. We zijn een echt familiebedrijf met Rijssense roots en Twentse werkmentaliteit. Haardenexpert is al sinds 2011 een toonaangevende haarden- en kachelzaak in Nederland en België. Wij gaan verder dan de traditionele verkoop. We creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Groot geworden op basis van kernwaarden uit onze bedrijfscultuur: vertrouwen, eerlijkheid, oprechtheid en transparantie. Wat wij beloven, dat doen we ook echt! En daar zijn we trots op.

Wat wij doen

Wat wij doen

Gaat verder dan verkopen

Wij bieden een totaalconcept voor de particuliere en zakelijke markt. Met kennis van zaken en een compleet assortiment hebben wij voor elke type haard, elektrisch, gas of hout, een oplossing. Bij Haardenexpert kunt u rekenen op vakkundig personeel en goede service. Ons team denkt altijd met u mee, welke vraag u ook heeft. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Rijssen. Natuurlijk zijn we ook online 24 uur per dag dichtbij. Een gecertificeerde monteur uit ons landelijk installatienetwerk voert desgewenst de installatie voor u uit. Dit alles bij elkaar maakt dat wij u volledig ontzorgen, met één centraal aanspreekpunt van ontwerp tot en met levering en plaatsing.

Waarom we het doen

Waarom we het doen

Het is onze passie

Sinds 2011 brengen we onder de naam Haardenexpert een groot merkenaanbod haarden en kachels op de markt. We zijn één van de eerste haardenexperts die de overstap maakten naar online. Zo maken we ons aanbod haarden en kachels breed toegankelijk. De oorsprong van ons bedrijf gaat echter ver terug in de geschiedenis. Al meer dan 20 jaar is eigenaar Jan Smalbrugge actief in de markt. Met de paplepel ingegoten door zijn vader, die in 1971 de verkoop startte. Vandaag de dag werken wij vol trots en met maximale inzet aan het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle soorten en typen haarden en kachels.

Hoe we werken

Hoe we werken

Altijd volgens afspraak

De zoektocht naar een haard begint met een persoonlijk advies van onze verkoopadviseur. Samen gaan wij op zoek naar een haardoplossing die naadloos aansluit bij uw interieur. Dat doen wij door ruim de aandacht te besteden aan uw wensen en eisen. Onze haardenadviseurs zorgen voor passend advies, gevoed door creativiteit en altijd met oog voor de technische mogelijkheden. Door details en kosten op voorhand door te spreken, komt u later niet voor verrassingen te staan. Zo weet u wat u koopt en wat u daarvoor krijgt.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Wij staan vandaag voor u klaar van 09:00 tot 17:00

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel