• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Over
Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Wij zijn Haardenexpert

Een wereld van kwaliteit

Haardenexpert geeft deskundig advies over de keuze van de haard, over de plaatsingsmethoden en bij het samenstellen van een mooie haardopstelling voor uw (woon)ruimte. We zijn een echt familiebedrijf met Rijssense roots en Twentse werkmentaliteit. Haardenexpert is al sinds 2011 een toonaangevende haarden- en kachelzaak in Nederland en België. Wij gaan verder dan de traditionele verkoop. We creëren unieke en eigenzinnige haardmeubels. Groot geworden op basis van kernwaarden uit onze bedrijfscultuur: vertrouwen, eerlijkheid, oprechtheid en transparantie. Wat wij beloven, dat doen we ook echt! En daar zijn we trots op, lees hier meer over ervaringen van klanten.

Werkwijze Haardenexpert

Wat wij doen

Gaat verder dan verkopen

Wij bieden een totaalconcept voor de particuliere en zakelijke markt. Met kennis van zaken en een compleet assortiment hebben wij voor elke type haard, elektrisch, gas of hout, een oplossing. Bij Haardenexpert kunt u rekenen op vakkundig personeel en goede service. Ons team denkt altijd met u mee, welke vraag u ook heeft. Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Rijssen of Apeldoorn. Natuurlijk zijn we ook online 24 uur per dag dichtbij. Een gecertificeerde monteur uit ons landelijk installatienetwerk voert desgewenst de installatie voor u uit. Dit alles bij elkaar maakt dat wij u volledig ontzorgen, met één centraal aanspreekpunt van ontwerp tot en met levering en plaatsing.

Wij zijn trots op onze projecten

Neem gerust een kijkje

Waarom we het doen

Waarom we het doen

Het is onze passie

Sinds 2011 brengen we onder de naam Haardenexpert een groot merkenaanbod haarden en kachels op de markt. We zijn één van de eerste haardenexperts die de overstap maakten naar online. Zo maken we ons aanbod haarden en kachels breed toegankelijk. De oorsprong van ons bedrijf gaat echter ver terug in de geschiedenis. Al meer dan 20 jaar is eigenaar Jan Smalbrugge actief in de markt. Met de paplepel ingegoten door zijn vader, die in 1971 de verkoop startte. Vandaag de dag werken wij vol trots en met maximale inzet aan het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle soorten en typen haarden en kachels.

Hoe we werken

Hoe we werken

Altijd volgens afspraak

De zoektocht naar een haard begint met een persoonlijk advies van onze verkoopadviseur. Samen gaan wij op zoek naar een haardoplossing die naadloos aansluit bij uw interieur. Dat doen wij door ruim de aandacht te besteden aan uw wensen en eisen. Onze haardenadviseurs zorgen voor passend advies, gevoed door creativiteit en altijd met oog voor de technische mogelijkheden. Door details en kosten op voorhand door te spreken, komt u later niet voor verrassingen te staan. Zo weet u wat u koopt en wat u daarvoor krijgt.

Ontdek meer

Bij Haardenexpert

Alle projecten

Nog méér gerealiseerde projecten bekijken? Laat u inspireren door de verrassende opstellingen. 

Bekijk onze projecten
Openingstijden Haardenexpert

Bezoek onze luxe showroom in Rijssen of Apeldoorn vol haarden en haardmeubels.

Bekijk onze openingstijden
Ons assortiment

Welke haard staat mooi in uw interieur? Ontdek het in ons ruime assortiment.

Bekijk onze haarden

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.