Hero cover image

Garantie

Garantie

op een van onze producten

Wanneer u een product bij Haardenexpert aanschaft, is er altijd een wettelijke garantie van toepassing. Dit betekent dat u recht heeft op een goed product dat is of moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is er sprake van een beschadigd, een incompleet of een kapot artikel? Dan heeft u recht op een gratis reparatie, teruggave van uw geld of een nieuw product. Naast de wettelijke garantie is er ook sprake van een fabrieksgarantie. Hoelang die garantie duurt, verschilt per haardenmerk. Sommige merken leveren tot wel 10 jaar garantie. Fabrieksgarantie doet niks af aan de wettelijke rechten van de consument. Er is geen mogelijkheid om garantie bij te kopen. De exacte lengte van de fabrieksgarantie is terug te vinden in de gebruikershandleiding van uw specifieke haard. De garantietermijnen die op andere plekken op onze website worden genoemd betreffen de fabrieksgarantie.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op