Gesloten propaanhaard

Gesloten propaanhaard

Ons assortiment

Bekijk hier ons assortiment gesloten propaanhaard. Moderne gaskachels op propaangas hebben vrijwel allemaal een gesloten verbrandingssysteem. In tegenstelling tot een open systeem komt bij een gesloten systeem de verse lucht van buiten en daarmee is de haard niet afhankelijk van natuurlijke trek. Ideaal voor onze goed geïsoleerde woningen van vandaag de dag. Daarnaast geldt dat dit systeem efficiënter is, omdat de aangevoerde lucht deels al verwarmd wordt in het rookkanaal.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Propaangas als alternatief

Propaangas als alternatief

Voor aardgas

Een gaskachel op propaangas is een goed alternatief voor aardgas wanneer er geen gasaansluiting in uw woning zit. Wilt u advies over de aanschaf van een propaanhaard met gesloten systeem? Neem dan contact op met een van onze haardenadviseurs.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op