Dru elektrische haarden

Dru elektrische haarden

Ons assortiment

Na een jarenlange ontwikkelingsfase presenteert Dru vol trots een serie nieuwe elektrische haarden. Dru elektrische haarden met een levensecht vlammenspel en het meest realistische vuurbeeld. Innovatieve technologieën tillen deze elektrische haarden naar een geheel nieuw niveau. Door de verbluffende 3D technologie is DRU erin geslaagd een elektrische haard te ontwikkelen die qua aanzicht en sfeerbeleving niet onderdoet voor traditionele haarden.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Dru elektrische haarden

Dru elektrische haarden

De elektrische haard van hoog niveau

Laat u betoveren door het fascinerende vlammenspel, geniet van het rustieke geknisper van een echt houtvuur en voel de behaaglijke sfeer en warmte die de Dru elektrische haard uitstraalt. Laat u niet meer belemmeren door technische vereisten of lastige bouwvoorschriften. Deze elektrische sfeerhaard plaatst u precies waar u hem het liefste ziet. Geef uw creativiteit de ruimte! Zolang er een stopcontact in de buurt is zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. De elektrische haarden van Dru zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Maar of u nu kiest voor de fronthaard, de 2-zijdige/hoekhaard of de 3-zijdige versie, met een elektrische haard van Dru haalt u een stijlvolle blikvanger in huis die zijn gelijke niet kent! Kies de elektrische haard die bij uw situatie past, altijd zal deze haard het stralende middelpunt worden. 

Dru elektrische haarden techniek

Dru elektrische haarden techniek

De eerste met 3D-technologie

Ambachtelijk vakmanschap met de kwaliteit van nu. Dru is een oer-Hollands bedrijf met een lange en rijke historie. Onder haardliefhebbers staan de drie letters voor kwaliteit en innovatie, ambachtelijk vakmanschap en vooruitstrevend design. Door te blijven innoveren heeft Dru een vaste plaats verworven in de wereld van iedereen die het haardvuur een warm hart toedraagt. Wat gas- en houthaarden betreft heeft DRU een gerespecteerde reputatie opgebouwd waar maar weinige concurrenten aan kunnen tippen. De veranderende markt is Dru echter niet ontgaan, nooit eerder steeg de vraag naar elektrische haarden zo snel als de afgelopen jaren. Na een lange ontwikkelingsfase en door gebruik te maken van de allerlaatste productietechnologieën is Dru erin geslaagd een elektrische haard te ontwikkelen die de markt op zijn kop zal zetten. Deze Dru elektrische haard geeft het begrip elektrische haard een geheel nieuwe invulling.

Elektrische haard van Dru

Elektrische haard van Dru

Verbluffende projectie met Dru Virtuo-Flame

Door de revolutionaire 3D technologie is deze haard een toonbeeld van tijdloos design en vooruitstrevende techniek. Nooit eerder gaf een elektrische haard zo’n realistisch vlambeeld als deze elektrische haard, ongeacht vanuit welke hoek u het aanschouwt! Door de modernste projectiemethoden toe te passen op het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde 3D doek is een verbluffend resultaat ontstaan. De verbluffende technieken van Dru Virtuo-Flame beperken zich niet alleen tot het geprojecteerde vlammenspel. De levensechte houtset is niet van echt te onderscheiden en doordacht tot in de kleinste details. De houtset oogt als een spontaan houtvuurtje maar is speciaal ontworpen voor verbluffende projecties. Wanneer het licht van de projectie eenmaal de houtset beroerd komt uw haard spectaculair tot leven. Dit levensechte vuurbeeld wordt nog versterkt en gecomplimenteerd door het natuurgetrouwe gloeibed. Speciale led technieken geven uw haard het gloeibed dat perfect past bij het vlammenspel. Zo creëert u een levensechte optische illusie die zijn weerga niet kent. En dat allemaal met 1 druk op de afstandsbediening!

Dé elektrische haard van Dru

Gepersonaliseerd en rustgevend vlammenspel

Dru elektrische haarden bieden een ultra-realistische weergave met mogelijkheden die geen enkel haardvuur bieden kan. Personaliseer het vlambeeld naar gelang uw stemming. Verrijk uw woonkamer met een uitbundig vlammenspel of kies voor een sfeervol achtergrondvuurtje, de met een elektrische haard van Dru is het allemaal mogelijk! Naast het levensechte vlammenspel biedt deze haard een betoverend lichtspel waarmee u vrienden en familie verrast. Hoe u de haard ook wenst te gebruiken, deze haard weet de aandacht op zich te vestigen. Kies het vlambeeld of de lichtprojectie die bij uw stemming of omgeving past. De vele instellingen maken van deze elektrische haard een blikvanger en conversatiestarter in elke situatie. Door de eeuwenlange ervaring weet DRU als geen ander welke rol een haardvuur kan spelen in de dagelijkse beleving van velen. Het rustgevende vlammenspel creëert een oase van rust in de hectiek van alledag, een rustpunt vol afleiding en een plaats voor tijdloze ontspanning in de wereld van nu. Laat u verrassen door het onwerkelijke realisme van deze nieuwe generatie elektrische haarden. Met deze verbluffende elektrische haarden laat Dru zien dat ze klaar zijn voor de toekomst!

Met de Dru elektrische haard maximale sfeer

Met de Dru elektrische haard maximale sfeer

Op de meest moderne manier

Iedere Dru haard is gebouwd op duurzaamheid, maar met de introductie van deze elektrische haard laat Dru zien dat ze zich volledig richten op een groene toekomst. Deze stijlvolle sfeerbrenger is 100% elektrisch, dit betekent dat u geen traditionele brandstoffen meer nodig heeft. Door de geringe CO2 uitstoot is de milieubelasting minimaal, zeker in combinatie met zonnepanelen! De Virtuo van Dru is “het nieuwe vuur”. Vuur dat er niet alleen is voor onze generatie, maar ook voor alle generaties daarna. Ontdek waarom elektriciteit de haard van de toekomst aandrijft. Vergeet alle belemmeringen die steeds vaker bij hout- gaskachels optreden. Wees verantwoord en draag u steentje bij aan een betere wereld door te kiezen voor de energie van de toekomst. Ervaar hoe moderne technieken naadloos kunnen aansluiten bij traditionele behoeftes zoals gezelligheid en sfeerbeleving. Ervaar het tijdloze genot van een knisperend haardvuur op de meest moderne manier. Vergeet alle noodzakelijke concessies uit het verleden, de toekomst van het haardvuur is hier, nu, en elektrisch!

Ongekende mogelijkheden en voordelen

Ongekende mogelijkheden en voordelen

Met de elektrische haarden van Dru

Of u nu in een appartement woont of in een woning zonder schoorsteen, nu kan iedereen genieten van het betoverende schouwspel dat een haard te bieden heeft. Dru elektrische haarden zijn geschikt voor vrijwel elke woonsituatie, maar ook op kantoor of in uw winkel zal hij bewonderende blikken oogsten. De haarden van Dru zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Maar of u nu kiest voor de fronthaard, de 2-zijdige versie of de 3-zijdige versie, met een elektrische haard van Dru haalt u een stijlvolle blikvanger in huis die zijn gelijke niet kent! Kies de Virtuo die bij uw situatie past, altijd zal deze haard het stralende middelpunt worden! Doordat warmtewerend materiaal niet nodig is bij deze elektrische haard kunt u hem vrijwel overal inbouwen. Niets staat dus de inrichting van uw droominterieur nog in de weg! Deze haard heeft voordelen die geen enkele andere haard u kan bieden. De thermostaatfunctie regelt de warmtetoevoer moeiteloos, u bereikt dus precies de gewenste temperatuur met een simpele druk op de knop. Door het doordachte design is de warmteafgifte erg goed regelbaar, een groot pluspunt in moderne goed geïsoleerde woningen! Maak nu kennis met de moderne elektrische haarden van Dru. Ze gaan u positief verrassen!

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op