Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru Elektrische haard

De elektrische sfeerhaard is nu echt volwassen geworden!

Na een jarenlange ontwikkelingsfase presenteert Dru vol trots zijn baanbrekende Virtuo serie. Elektrische sfeerhaarden met een levensecht vlammenspel en het meest realistische vuurbeeld. Innovatieve technologieën tillen de Virtuo serie naar een geheel nieuw niveau. Door de verbluffende 3D technologie is DRU erin geslaagd een sfeerhaard te ontwikkelen die qua aanzicht en sfeerbeleving niet onderdoet voor traditionele haarden. Laat u betoveren door het fascinerende vlammenspel, geniet van het rustieke geknisper van een echt houtvuur en voel de behaaglijke sfeer en warmte die de DRU Virtuo uitstraalt. Laat u niet meer belemmeren door technische vereisten of lastige bouwvoorschriften. De Dru Virtuo plaatst u precies waar u hem het liefste ziet. Geef uw creativiteit de ruimte! Zolang er een stopcontact in de buurt is zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos! Maak nu kennis met de meest realistische sfeerhaard op de markt, gedreven door pure elektriciteit!

 

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dru elektrische haarden

Dru is een oer-Hollands bedrijf met een lange en rijke historie. Onder haardliefhebbers staan de drie letters voor kwaliteit en innovatie, ambachtelijk vakmanschap en vooruitstrevend design. Door te blijven innoveren heeft Dru een vaste plaats verworven in de wereld van iedereen die het haardvuur een warm hart toedraagt. Wat gas- en houthaarden betreft heeft DRU een gerespecteerde reputatie opgebouwd waar maar weinige concurrenten aan kunnen tippen. De veranderende markt is Dru echter niet ontgaan, nooit eerder steeg de vraag naar elektrische sfeerhaarden zo snel als de afgelopen jaren. Na een lange ontwikkelingsfase en door gebruik te maken van de allerlaatste productietechnologieën is Dru erin geslaagd een sfeerhaard te ontwikkelen die de markt op zijn kop zal zetten. De Dru Virtuo geeft het begrip elektrische sfeerhaard een geheel nieuwe invulling. Vol trots stellen wij u dan ook voor aan de Dru Virtuo, een elektrische sfeerhaard die de markt zal veroveren met zijn ongekend realistische vuurbeeld en tijdloze schoonheid. Door de revolutionaire 3D technologie is de Virtuo een toonbeeld van tijdloos design en vooruitstrevende techniek. Nooit eerder gaf een elektrische sfeerhaard zo’n realistisch vlambeeld als de Dru Virtuo, ongeacht vanuit welke hoek u het aanschouwt! Door de modernste projectiemethoden toe te passen op het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde 3D doek is een verbluffend resultaat ontstaan. De verbluffende technieken van Dru Virtuo-Flame beperken zich niet alleen tot het geprojecteerde vlammenspel. De levensechte houtset is niet van echt te onderscheiden en doordacht tot in de kleinste details. De houtset oogt als een spontaan houtvuurtje maar is speciaal ontworpen voor verbluffende projecties.

Wanneer het licht van de projectie eenmaal de houtset beroerd komt uw haard spectaculair tot leven. Dit levensechte vuurbeeld wordt nog versterkt en gecomplimenteerd door het natuurgetrouwe gloeibed. Speciale led technieken geven uw haard het gloeibed dat perfect past bij het vlammenspel. Zo creëert u een levensechte optische illusie die zijn weerga niet kent. En dat allemaal met 1 druk op de handige afstandsbediening

De Virtuo biedt een ultra-realistische weergave met mogelijkheden die geen enkel haardvuur bieden kan. Personaliseer het vlambeeld naar gelang uw stemming. Verrijk uw woonkamer met een uitbundig vlammenspel of kies voor een sfeervol achtergrondvuurtje, de Virtuo maakt het allemaal mogelijk. Naast het levensechte vlammenspel biedt de Virtuo een betoverend lichtspel waarmee u vrienden en familie verrast. Hoe u de Virtuo ook wenst te gebruiken, deze sfeerhaard weet de aandacht op zich te vestigen. Kies het vlambeeld of de lichtprojectie die bij uw stemming of omgeving past. De vele instellingen maken van de Dru Virtuo een blikvanger en conversatiestarter in elke situatie. Door de eeuwenlange ervaring weet DRU als geen ander welke rol een haardvuur kan spelen in de dagelijkse beleving van velen. Het rustgevende vlammenspel creëert een oase van rust in de hectiek van alledag, een rustpunt vol afleiding en een plaats voor tijdloze ontspanning in de wereld van nu. Laat u verrassen door het onwerkelijke realisme van deze nieuwe generatie sfeerhaarden.  Met de Virtuo serie laat Dru zien dat ze klaar zijn voor de toekomst!

Ongekende mogelijkheden

Of u nu in een appartement woont of in een woning zonder schoorsteen, nu kan iedereen genieten van het betoverende schouwspel dat een haard te bieden heeft. De Dru Virtuo is geschikt voor vrijwel elke woonsituatie, maar ook op kantoor of in uw winkel zal deze sfeerhaard bewonderende blikken oogsten. Ontdek waarom elektriciteit de haard van de toekomst aandrijft. Vergeet alle belemmeringen die steeds vaker bij hout- gaskachels optreden. Wees verantwoord en draag u steentje bij aan een betere wereld door te kiezen voor de energie van de toekomst. Ervaar hoe moderne technieken naadloos kunnen aansluiten bij traditionele behoeftes zoals gezelligheid en sfeerbeleving. Ervaar het tijdloze genot van een knisperend haardvuur op de meest moderne manier. Vergeet alle noodzakelijke concessies uit het verleden, de toekomst van het haardvuur is hier, nu,  en elektrisch!