Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Altech Massiv (klein)

Houtkachel
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 6.855

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Altech Massiv (klein)

Altech Massiv

De Altech Massiv speksteenkachel is niet zomaar een houtkachel! Met de Massiv heeft het Nederlandse Altech een primeur in de wereld van de kachels en haarden. Misschien bent u al bekend met de heerlijke warmte van speksteen? Speksteen is een natuursteen met heel bijzondere accumulerende eigenschappen. Dit betekent dat speksteen in staat is om warmte op te slaan voor later gebruik. Eenmaal opgewarmd blijft deze bijzondere natuursteen nog lang warm. Zelfs vele uren nadat het laatste hout gedoofd is blijft het speksteen rondom de Altech Massiv nog een weldadige warmte uitstralen. Door de bijzondere eigenschappen van speksteen te combineren met moderne verbrandingstechnieken is de Altech Massiv ontstaan. Een stoere en efficiënte houtkachel met indrukwekkende prestaties Traditionele speksteenkachels bestaan uit enorme blokken speksteen rond een houtvuur. Hoe meer massa het opgewarmde speksteen heeft, hoe meer warmte het kan opslaan. Een traditionele speksteenkachel hoefde maar 1 keer per dag te worden opgestookt. De grote hoeveelheid speksteen had dan genoeg warmte opgenomen om deze nog 24 uur heerlijke warmte te laten stralen. Door op deze manier het huis te verwarmen was er maar weinig hout nodig. Erg praktisch waren deze haarden helaas niet. Niet iedereen heeft nu eenmaal plaats voor een enorm blok speksteen in het midden van de kamer! Gelukkig is er nu de Altech Massiv! De Altech Massiv oogt sierlijk en elegant, maar laat u toch profiteren van de wonderbaarlijke kracht van speksteen!

De Altech Massiv komt met vele opties!

De Altech Massiv wordt steen voor steen bij u thuis opgebouwd. Rondom een ingenieus stalen framewerk worden de blokken opgebouwd tot een fraai afgewerkte speksteenkachel. Door de grote ruit heeft u perfect zicht op het vuur en de vlammen. Het stijlvolle gietijzer rondom de ruit kan in verschillende kleuren geleverd worden en vormt een bijzonder accent bij het statige speksteen. Omdat er ook meerdere kleuren speksteen verkrijgbaar zijn, kunt u de Altech Massiv geheel naar eigen smaak personaliseren. Met zijn vermogen van 4 tot 11 kW heeft hij voldoende vermogen om een ruimte van 48m3 tot 210m3 te verwarmen. En dat verwarmen doet de Altech Massiv op een heel bijzondere manier!

Duurzaam stoken met de Altech Massiv

Onder het statige spekstenen uiterlijk van de Altech Massiv vinden we een moderne houtkachel met indrukwekkende prestaties. Dit zien we bijvoorbeeld duidelijk terug in het geoptimaliseerde verbrandingsproces. Hoe beter dit proces, hoe hoger de temperaturen in de haard zullen oplopen. Schadelijke afvalstoffen zoals as, roet en fijnstof worden beter verbrandt en u haalt maximale warmte uit een minimale hoeveelheid hout. Fijn voor uw portemonnee, maar ook voor de wereld om ons heen! Want, hoe minder hout we verbranden, hoe minder CO2 gas er vrijkomt! Zuinig zijn op onze natuurlijke brandstoffen is steeds belangrijker geworden. Met de Altech Massiv wordt dit gelukkig erg gemakkelijk! De Altech Massiv wekt niet alleen veel warmte op, hij weet het ook op te slaan in het speksteen. Zo geniet langer van een behaaglijke temperatuur zonder dat nieuw hout verbrandt hoeft te worden! Met de Altech Massiv speksteenkachel laat Altech zien dat duurzaam hout stoken ook vandaag de dag nog prima mogelijk is!

Opvallend hoog rendement

Hoe efficiënt de Altech Massiv zijn taak vervuld wordt direct duidelijk wanneer we kijken naar het rendementspercentage. Dit is bij de Altech Massiv maar liefst 84,3%! Dit wil zeggen dat 84,3% van alle opgewekte warmte ook daadwerkelijk wordt gebruikt om de omliggende kamer te verwarmen. De ouderwetse open haard behaalde een rendement van slechts 10% tot 20%! De Altech Massiv weet dus hoe hij met warmte om moet gaan! De warmte die de Altech Massiv geeft is bovendien heel anders dan de warmte die u misschien van een houtkachel gewend bent. Een normale houtkachel verwarmt een ruimte met behulp van convectiewarmte. De lucht wordt verwarmt en wil daardoor stijgen. Zo ontstaat er een natuurlijk circulatie van lucht waardoor de warmte langzaam over de ruimte wordt verspreidt. Deze manieren van verwarmen werkt met luchtstromingen, en helaas kleven daar nadelen aan. Luchtstromingen voeren stofdeeltjes mee en zorgen voor uitdroging. Bovendien hebben ze altijd een bepaalde richting en verwarmen daardoor niet altijd even efficiënt. Misschien kent u het gevoel wanneer u wel eens voor een haard heeft gezeten? Uw gezicht is heerlijk warm, uw rug koud? Dat is een typisch aan convectiewarmte.

De gezonde warmte van de Altech Massiv

De Altech Massiv geeft geen convectiewarmte maar stralingswarmte. Vanuit het warme speksteen vertrekken infraroodstralen die voor warmte zorgen zonder de lucht te verplaatsen. De Altech Massiv verwarmt niet alleen de plekken waar de warme lucht tegenaan blaast, maar het gehele vertrek met alles en iedereen erbij. De Infraroodstraling vanuit het speksteen van de Altech Massiv kunt u het beste vergelijken met zonnen op een mooie windstille dag. Zonder luchtverplaatsingen wordt u door enkel straling verwarmt. Omdat er geen lucht wordt verplaatst worden er ook geen ongewenste schadelijke stoffen verspreidt zoals fijnstof. Speksteenkachels zoals de Altech Massiv zijn daarom een uitkomst voor mensen met gevoelige luchtwegen of een stofallergie.

Altech Massiv kopen

Wilt u meer weten over de Altech Massiv? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op! Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere haard uit de Altech familie. Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen en voorzien u graag van persoonlijk advies. U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook per mail of via onze handige chatfunctie. Als erkend Altech dealer vindt u bij ons altijd een actueel aanbod tegen sterk concurrerende prijzen. Eventueel nemen wij ook graag het transport en de installatie voor onze rekening. Meer weten over de mogelijkheden? Bel gerust, of loop gewoon even binnen in onze luxe showroom. Wij laten u graag zien waarom wij zo enthousiast zijn over de Altech speksteenkachels! Graag tot ziens!

Beste prijs voor de Altech Massiv (klein)?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Altech Massiv (klein)
Categorie Houtkachels
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Altech
Systeem Gesloten
Vermogen 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW, 11 kW en hoger
Aansluiting Bovenaansluiting
Materiaal Speksteenkachel
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Rendement 80% tot 85%
Breedte ruit 20 cm tot 40 cm
Achterwand Vlak
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 6.855

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie