Altech Massiv (klein)

Houtkachels

Adviesprijs

€ 6.855
Zoekt u bijzondere Houtkachels van Altech? De Altech Massiv (klein) is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Altech Massiv (klein)

De Altech Massiv speksteenkachel wordt op Nederlandse bodem geproduceerd door kachelmerk Altech. Het is een primeur in de wereld van kachels en haarden. Deze haard heeft dezelfde hoeveelheid warmte-opslag als de traditionele, massieve speksteenkachels, maar is tegelijkertijd slank en modern. Net als de haarden van tegenwoordig. Ondanks zijn enorme massa, is het een slanke verschijning. Dat maakt de haard geschikt voor praktisch elke woning! Lees hieronder verder voor meer informatie over de Altech Massiv kachel.

De oorsprong van de Altech Massiv haard

De kans is groot dat u bekend bent met speksteen. Deze natuursteensoort wordt namelijk al ruim honderd jaar gebruikt in kachels. In een traditionele speksteenhaard hoefde slechts eens per dag hout gestookt te worden. Na één keer stoken had de haard voldoende warmte opgenomen om 24 uur lang warmte uit te stralen. Zo was er maar weinig hout nodig. Erg praktisch was het alleen niet. Maar weinig mensen hebben ruimte voor zo’n enorm blok speksteen in de woonkamer. Daarom ontwikkelde Altech de Altech Massiv speksteenhaard. Hij is sierlijk, elegant en het is een wonderbaarlijke verwarmingsbron.

Duurzaam stoken met de Altech Massiv houthaard

Indrukwekkende prestaties; dat is wat de Altech Massiv houthaard levert. Te beginnen met het geoptimaliseerde verbrandingsproces. In de haard lopen de temperaturen hoog op. Daardoor verbranden schadelijke afvalstoffen, zoals as, roet en fijnstof, nog beter. Met een goed verbrandingsproces haalt u maximale warmte uit een minimale hoeveelheid hout. Maar liefst 84,3% van de opgewekte warmte, wordt daadwerkelijk gebruikt om de ruimte te verwarmen. Zo’n hoog rendement is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

De gezonde warmte van de Massiv kachel

Traditionele haarden verwarmen slechts de plekken waar de warme lucht tegenaan blaast. Bij een speksteenkachel is dat niet het geval. Een speksteenkachel verwarmt de hele ruimte! Dat komt door de infraroodstralen die de ruimte geleidelijk aan compleet verwarmen. Die vorm van warmte is niet alleen prettig, maar ook nog gezond. Stralingswarmte veroorzaakt namelijk geen luchtverplaatsingen, waardoor ongewenste stoffen (zoals fijnstof), ook niet verplaatst worden. De Altech Massiv haard is daarmee een uitkomst voor mensen met een allergie of met luchtwegproblemen.

De Altech Massiv speksteenhaard, op maat voor u gemaakt

De Altech Massiv haard is met recht een haard op maat. Hij wordt namelijk steen voor steen bij u thuis opgebouwd. Onze ervaren installateurs bouwen de speksteenblokken rondom een ingenieus, stalen framewerk op. Het resultaat? Een fraai afgewerkte speksteenkachel. Het gietijzeren frame vormt een bijzonder accent bij het statige speksteen. Beide materialen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u de kiezen tussen lichtgrijs, antraciet en zwart. Deze kleuren zorgen voor een moderne uitstraling. Uiteraard is het mogelijk om het speksteen naturel te laten en alleen het gietijzer in kleur te bestellen. Mocht deze Altech Massiv te klein zijn dan is de Altech Grande Massiv wellicht iets voor u.

Altech Massiv kachel kopen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Altech Massiv? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Rijssen. Een haardenexpert beantwoordt graag al uw vragen!

Productspecificaties

BrandstofHout
MerkAltech
ModelVrijstaand
Vermogen4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW, 11 kW en hoger
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit20 cm tot 40 cm
AchterwandVlak

Gerelateerde categorieën

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Ontvang een vrijblijvende offerte

Bij Haardenexpert kunt u niet alleen terecht voor een prachtige haard met installatie maar ook voor een complete haard- of interieuropstelling. Meer weten over de mogelijkheden van een opstelling met kastenwand, meubel of strakke opbouw? Vraag nu aan, wij helpen u graag.

Maak uw keuze:

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Vakkundige installatie

Vakkundige installatie

In heel Nederland en België

Een goede installatie van een haard vraagt om een deskundige aanpak. Onze vakkundige monteurs installeren de haard precies zoals u het wenst. Geheel conform de geldende richtlijnen en voorschriften.

Meer informatie over onze werkwijze

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden en kachel zaken van Nederland en België. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert

Altech Massiv (klein) Houtkachels

Adviesprijs € 6.855

Zoekt u een bijzondere houthaard van Altech? De Altech Massiv (klein) is zeker het bekijken waard!
Ontvang aanbieding