LED-haard

LED-haard

Ons assortiment

Ontdek nu het zeer realistische ‘vuur’ van een elektrische LED-haard. Een led-haard is een elektrische sfeerhaard waarbij de vlammen worden gecreëerd door een lichtspel van LED-lampen. Door het licht(effect) van de lampen te projecteren op de achterwand van de haard ontstaat er een bijzonder mooi en fascinerend vlammenspel, net echt! Wilt u ook een elektrische led-haard kopen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Ons assortiment led-haarden is zeer uitgebreid. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze haarden? Neem dan contact met ons op.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Systeem: LED-haard

per pagina
Sorteer op
Pagina

Wat is een led-haard?

Wat is een led-haard?

Ontdek de mogelijkheden

Een led-haard is een elektrische haard die gebruik maakt van de led-technologie. De Led’s zorgen ervoor dat er een bijzonder vlammenvuur ontstaat dat bijna niet meer te onderscheiden is van echt haardvuur. 

Deze technologie is inmiddels zover doorontwikkeld dat een led-haard een volwaardig alternatief is geworden van elektrische sfeerhaard met andere technieken (bijv. een waterdamp haard). Een van de grote voordelen van een led-haard is de lange levensduur van de led-lampen, hierdoor heeft de haard maar zeer weinig onderhoud nodig.

LED-haard met warmtemodule

LED-haard met warmtemodule

Geniet van heerlijke warmte

Veel led-haarden creëren niet alleen een vuurbeeld maar beschikken ook nog over een warmte-module. Zo heeft de led-haard ook nog de primaire functie van de kachel, het creëren van warmte.

Wilt u variëren met kleuren? Ook dat is mogelijk! Zo kunt u het vlammen of kleurenspel perfect afstemmen op uw interieur. De mogelijkheden van een led-haard zijn bijna eindeloos.

Verschillende type led haarden

Er zijn veel verschillende type led-haarden, van inbouw tot vrijstaand en van front tot een driezijdige haard. De keuze voor een bepaal model is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de ruimte waarin de haard moet worden geplaatst. Immers niet elke ruimte is geschikt voor elke haard.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert