Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

 

Element4 gashaarden

Op zoek naar gebruiksgemak en een stijlvol design? Dan bent u bij Element4 aan het juiste adres. Iedere haard heeft een minimalistische vormgeving, zodat de nadruk is gelegd op het vlammenspel. Geen storende omlijsting, maar een helder zicht op de vlammen. En met een simpele druk op de afstandsbediening zet u de gashaard eenvoudig aan én uit. Blijf dus heerlijk op de bank zitten en geniet van de aangename warmte.

62 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 7
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 7

62 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 7
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 7

Hoogwaardige gashaarden van Element4

Element4 produceert en ontwerpt al meer dan 10 jaar met veel succes kwalitatieve gashaarden. Binnen deze korte periode heeft de organisatie zich als een erkend ontwerper en producent geprofileerd. Door de gedrevenheid en vakmanschap brengt Element4 jaarlijks verbazingwekkende haarden op de markt. Sinds de opstart in 2006 is het familiebedrijf gericht op twee gebieden, namelijk eenvoud en innovatie. Hun visie is dat eenvoud een kenmerk van ware schoonheid is. Dit ziet u overduidelijk terug in de gashaarden van Element4. Door de eenvoudige makelij is het onderhoud en installatie een gemakkelijke onderneming. Met één druk op de knop bedient u eenvoudig de gashaard, zodat u vanaf een afstand zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis. Tenslotte zijn de haarden eenvoudig in design, maar hebben een stijlvolle, strakke en moderne uitstraling. Dankzij de gewone vormgeving komt het vuur prachtig tot zijn recht.

Gashaarden met geringe inbouwdiepte

De gashaarden van Element4 hebben een geringe inbouwdiepte. Sommige haarden hebben een inbouwdiepte al vanaf 25cm. Hierdoor neemt het toestel weinig ruimte in beslag, wat de installatie gemakkelijker maakt. In het brede assortiment van Element4 vindt u prachtige inbouwgashaarden, frontmodellen, brede haarden, doorkijkhaarden en hoekhaarden. Het aanbod varieert van traditionele fronthaarden als de Element4 Modore 100MKII tot de hoge tunnelgashaard Element4 Sky T. De meeste modellen zijn voorzien van een dubbele brander. Hierdoor wordt het vuur in de haard prachtig verdeeld.

Element4 Modore 140 MKII

Gesloten verbrandingssysteem

Element4 haarden kunnen bijna in iedere woonkamer geplaatst worden. Deze gashaarden werken namelijk met een gesloten systeem. Bij dit systeem wordt de zuurstof, voor de verbranding, niet uit de woonruimte gehaald, maar van buiten. Het kanaal voor de rookgasafvoer kan op een simpele gevel- of dakuitmonding worden gemonteerd. Een intensieve verbouwing is in veel situaties onnodig. Daarnaast is het mogelijk om de haard via een huidig schoorsteenkanaal aan te leggen. Element4 biedt alle frontmodellen, behalve de Element4 Modore 240 MKII, aan met ontspiegeld AR-glas (anti reflective). Door het nauwelijks zichtbare glas heeft u een scherper beeld van het vlammenspel. U heeft geen last van storende schitteringen van lichtstralen. Zelfs wanneer de haard niet brand, is het glas onzichtbaar. Met een gashaard van Element4 profiteert u van de voordelen van een gesloten systeem (laag gasverbruik) en de sfeer en uitstraling van een open haard.

Series Element4 gashaarden: