Inzet propaan haard

Inzet propaan haard

Ons assortiment

U wilt uw haard vernieuwen met zo min mogelijk breek en sloopwerk? Een inzet propaanhaard wordt geplaatst op een plek waar een oude (open) haard heeft gezeten. Hierdoor is de inzet haard gemakkelijk te plaatsen. Er zijn inzet propaanhaarden in allerlei soorten en maten, zodat de haard altijd in uw bestaande schouw of ombouw past. Ook is er keuze uit verschillende vuurzichten. Front, 2-zijdig en 3-zijdig. Doordat de haarden op propaan branden is een gasleiding niet nodig.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Een propaanhaard inzetten

Een propaanhaard inzetten

Vuur zonder hakken en breken

Een inzet propaanhaard is ideaal voor woningen die geen gasleiding hebben. De inzethaard wordt meestal geplaatst in een bestaande schouw of ombouw. Zo hoeft u niet te hakken en breken en heeft u toch een mooie nieuwe haard. Bij een inzet propaanhaard heeft u keuze uit twee verbrandingssystemen. Een open- en gesloten systeem. Bij een open systeem wordt de zuurstof die bij de verbranding nodig is gehaald uit de kamer waar uw haard staat. Bij een gesloten systeem wordt de zuurstof van buiten gehaald via een extra koker om de afvoerpijp. Benieuwd welke inzet propaanhaard het beste bij uw situatie past? Haardenexpert helpt u graag verder.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op