Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Gashaard 3 zijdig

Naast fronthaarden en tweezijdige haarden levert Haardenexpert ook prachtige driezijdige gashaarden. Met een driezijdige haard heeft u vanuit elke positie een optimaal zicht op de verleidende vlammen. Dankzij het driezijdige vuurzicht is er voldoende mogelijkheden voor de plaatsing. Denk hierbij aan een strakke inbouw middenin de wand of zelfs in een vrijstaande wand. U kunt de gashaard ook ideaal gebruiken als ruimteverdeler, zodat u op unieke wijze twee ruimtes splitst. Daarnaast zijn de toestellen te onderscheiden qua glasformaat. Sommige gashaard driezijdig modellen zijn voorzien van verticale en smalle glazen en andere modellen juist van een brede en korte ruit.

126 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 14
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 14

126 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 14
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 14

Driezijdige gashaard

Driezijdige gashaarden van hoogwaardige kwaliteit

 

Faber

Voor een prachtige Faber gashaard 3 zijdig glas bekijkt u de Faber Triple Premium XL en de Faber Matrix 1050/650 III. De Faber Triple Premium XL is voorzien van een breed formaat, zodat u een schitterend breed vuurbeeld aanschouwt. In combinatie met een passende branderdecoratie (houtstammen, witte kiezels of splitstenen) komt het vlammenspel prachtig tot zijn recht. Heeft u toch liever een compacte haard met een strakke ombouw? Dan bekijkt u de Faber Matrix 1050/650 III! Deze gashaard driezijdig is voorzien van een brede en langwerpige ruit, zodat u een optimaal zicht heeft op de verbluffende vlammen. Dankzij de scala aan interieur en exterieur mogelijkheden zijn de modellen naar eigen wens en smaak te leveren.

 

Bellfires

Bellfires heeft een populaire lijn aan driezijdige gashaarden op de markt gezet. Deze toestellen kunnen strak in een wand worden geplaatst of als ruimteverdeler functioneren. Met een ruimteverdeler scheidt u met een gashaard twee ruimtes van elkaar. Denk hierbij aan een splitsing tussen de woonkamer en eetkamer. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige modellen de Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 en de Bellfires Room Divider Large 3. De Bellfires Room Divider Large 3 wordt in het midden van uw huiskamer geplaatst, zodat u letterlijk om de haard heen kunt lopen. Met een prachtig haardplateau kunt u zelfs bij de gashaard driezijdig comfortabel zitten. Anderzijds wordt de Bellfires Room Divider Large Left/Right 3 strak in de wand geplaatst, zodat de gashaard één geheel vormt met uw interieur.

 

Element4

Element4 heeft met de Element4 Trisore serie een hoogwaardige lijn aan driezijdige gashaarden ontwikkeld. Binnen deze serie wordt er onderscheid gemaakt tussen brede en smalle modellen. De toestellen Element4 Trisore 140MKII en de Element4 Trisore 95MKII zijn voorzien van een brede ruit en een geringe inbouwdiepte. In combinatie met een fraai plateau van natuursteen of MDF kunt u de haard decoreren met diverse woonaccessoires. Voor een smaller gashaard driezijdig model en hogere ruiten bekijkt u de Element4 Trisore 70MK II. Ook dit toestel is uitermate geschikt voor een passend haardplateau.

 

DRU

Tevens heeft het hoogstaande en Nederlandse merk DRU een prachtig assortiment aan driezijdige gashaarden. De meeste modellen zijn voorzien van het innoverende DRU Eco-Wave systeem. Met behulp van dit systeem bespaart u tot wel 50% op uw gasverbruik. Binnen het aanbod is er een gashaard 3 zijdig glas te vinden met een brede ruit. Deze toestellen zorgen ongetwijfeld voor een knusse sfeer in uw woonkamer. Heeft u behoefte aan een model met hoge ruiten? Dan gaat u voor de DRU Maestro 80/3! Of wilt u liever een stijlvolle, driezijdige hanghaard? Bekijk dan direct de DRU Diablo Next. Dit is een prachtig toestel dat geen ruimte op de vloer inneemt. Dankzij het compacte formaat is het model ideaal te plaatsen in kleinere woonruimtes.

 

 

Global Fires

Tot slot wordt het assortiment van Haardenexpert gevormd door het merk Global Fires. Een prachtig voorbeeld is de Global Fires Global 100 Triple BF. Deze gashaard 3 zijdig glas is voorzien van minimalistische lijsten, zodat het vuurbeeld ongehinderd te bewonderen is. Het hoge glasraam van 42cm biedt u voldoende zicht op het fraaie vlammenspel. In combinatie met een realistische houtset en Ceraglass interieur komt het vuur prachtig tot zijn recht. Door de Ceraglass achterwand worden de vlammen op unieke wijze gespiegeld, zodat de gashaard driezijdig een vol vuurbeeld toont.