• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Altech Nobles Depot

Houtkachels
€ 3.595

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Altech Nobles Depot

De Altech Nobles Depot kachel is één van de twee haarden uit de Nobles serie van de Nederlandse haardenfabrikant Altech. Het is een relatief kleine haard, maar beschikt over goed zicht op het fascinerende vlammenspel. De haard biedt daarnaast ruimte om haardhout op te bergen en te drogen. Een onmisbaar meubelstuk in elk interieur! De Altech Nobles Depot is leverbaar in de traditionele speksteen kleur maar ook volledig in het zwart of antraciet.

Altech Nobles Depot speksteen

De Nobles serie staat bekend om kleine kachels met grote kwaliteiten. Denk daarbij vooral aan de warmteafgifte van de haard. De Altech Nobles Depot haard is een vrijstaande haard met een afwerking van speksteen. Deze natuursteensoort heeft sterk accumulerende eigenschappen. Dat betekent kort gezegd dat speksteen warmte goed opslaat en vasthoudt. Deze kleine haard geeft de warmte af via infraroodstralen, waardoor de woonruimte gelijkmatig verwarmt. Ook als het vuur gedoofd is, blijft de ruimte nog lang warm. Zeker als de moderne woonruimte goed geïsoleerd is. De Altech Nobles Depot houthaard heeft een rendement van 80%, waardoor deze behoort tot de meest duurzame haarden.

Altech Nobles Depot zwart

Het design van de Nobles Depot brandkamer is hetzelfde als die van de Nobles Basis. De brandkamer is afgewerkt met speksteen en wordt bijeen gehouden met een gietijzeren framewerk. Beide materialen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u het speksteen naturel houden, en het gietijzeren framewerk bestellen in lichtgrijs, antraciet of zwart. Andere kleuren? Ook dat is mogelijk De Altech Nobles Depot kan in het zwart maar ook antracties of lichtgrijs. De kleurkeuze stelt u in staat om een persoonlijke tint aan de haard te geven.

Het verschil tussen de Altech Nobles Depot speksteenhaard en het basismodel

Waarin de Altech Nobles Depot houtkachel varieert van het basismodel? Dat heeft te maken met het onderstel van de brandkamer. Het basismodel staat op vier gietijzeren pootjes. De Altech Nobles Depot beschikt in plaats daarvan over een ronde voet met houtvak. Hier bewaart u uw brandhout in. Bijkomend voordeel is dat het brandhout hier goed droog wordt, waardoor het hout beter opbrandt en het rendement omhoog gaat!

Altech Nobles Depot prijs weten?

Is uw interesse in de Altech Nobles Depot haard gewekt? Vraag dan een vrijblijvende aanbieding aan bovenaan deze pagina of kom langs in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen om een vergelijkbare haard te bekijken! Voor meer informatie over de prijs van de Altech Nobles Depot, kunt u ook direct een haardenexpert spreken.

Productspecificaties

BrandstofHout(blokken)
MerkAltech
MateriaalSpeksteenkachel
ModelVrijstaand
Minimale vermogen2,0 kW
Maximale vermogen6,0 kW
AansluitingBovenaansluiting, Achteraansluiting
Afvoerdiameter125mm, 130mm, 150mm
Externe luchttoevoerMet externe luchttoevoer
Automatische LuchtregelingZonder autom. luchtregeling
Rendement80% tot 85%
Breedte ruit40 cm tot 60 cm
KleurAntraciet
Haard soortHout

Gerelateerde categorieën

Een kachel van speksteen

Een kachel van speksteen

Voel warmte, proef sfeer, zie kwaliteit.

De compacte speksteenkachels van Altech zijn uniek in de wereld van haarden en kachels. Kachels van Altech staan bekend om hun gebruiksgemak, design, rendement én duurzaamheid. Alles wat u van een speksteenkachel verwacht, is aanwezig in deze haard. Speksteenhaarden van Altech worden handgemaakt en voldoen aan de allerhoogste eisen en richtlijnen. En dat al meer dan 35 jaar lang!

Verschillende mogelijkheden

Altech Nobles én Grande Nobles

Verschillende varianten Afmeting (bxhxd) Omschrijving
Altech Nobles Basis 55x52x35cm Basismodel
Altech Nobles Depot 55x70x35cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Basis 63x64x41cm Basismodel
Altech Grande Nobles Depot 63x79x43cm Met houtvak
Altech Grande Nobles Gourmet 63x89x43cm Met kookgedeelte
Altech Grande Nobles Complet 62x105x43cm Met kookgedeelte en houtvak

Massief speksteen

Massief speksteen

Hoog vermogen en rendement

Massief speksteen, dát is de basis van elke speksteenkachel van Altech. Dit houdt in dat het grootste deel van de haard bestaat uit speksteen wat is geplaatst in een gietijzeren frame. Afhankelijk van het model haard wordt er 100 tot 300 kg speksteen gebruikt. Met uitzondering van de Massiv, daar ligt het gewicht met 900 tot 1100 kg een stuk hoger.

Maximale warmte

Maximale warmte

Uit elk houtblok

Speksteen functioneert eigenlijk net als een accu. Warmte wordt opgeslagen in de steen en straalt vervolgens de ruimte in. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur straalt de steen nog warmte uit. Mede daardoor behoort een speksteenkachel tot een van de meest duurzame haarden. U haalt gegarandeerd het maximale rendement uit een houtblok, elke keer weer.

Kleurmogelijkheden

Kleurmogelijkheden

Speksteen naturel en uni-kleur zwart

Deze speksteenkachel kan worden uitgevoerd in twee verschillende kleuren. Welke kleur past het beste in uw interieur?

Lichtgrijs Traditionele speksteenkleur met antraciet frame
Uni-kleur zwart Zwarte speksteenkleur en frame

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw houtkachel aansteken

Het advies van dé expert

Overweegt u om een houtkachel te kopen, dan is het belangrijk om verantwoord uw kachel aan te steken. Daarom is de Zwitserse stookmethode bedacht. Bij deze methode bouwt u een houtstapel van onder tot boven als een toren. Het meest brandbare hout ligt bovenop en de grotere blokken onderop. Bovenop de stapel hout ligt een aanmaakblokje, zodat het vuur van boven naar beneden ontbrandt. Hierdoor kunt u niet alleen uw huis sneller verwarmen, maar ook de rookoverlast verminderen. Dus, alleen maar voordelen!

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Altech Nobles Depot Houtkachels

De Altech Nobles Depot is een vrijstaande houtkachel van het merk Altech.
Ontvang aanbieding