Inbouw propaan haard

Inbouw propaan haard

Ons assortiment

De inbouw propaanhaard is de perfecte oplossing voor woningen die geen gasleiding hebben. De haard brand op propaangas en dit is gemakkelijk aan te leggen in een huis. Een bijkomend voordeel is dat propaangas 100% duurzaam is. Deze gas variant wordt als een bijproduct van biodiesel volledig geproduceerd uit een mix van afval- en reststoffen en hernieuwbare plantaardige oliën. De propaan gashaard is goed in te bouwen in een wandopstelling of cinewall.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Een propaanhaard inbouwen

Een propaanhaard inbouwen

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u graag een wandopstelling of en cinewall met een gashaard maar heeft u geen gasleiding? Dan is de inbouw propaanhaard de juiste oplossing. De propaanhaard brandt op propaangas, u heeft dus geen bestaande gasleiding nodig. Benieuwd naar de vele mogelijkheden van het inbouwen van een propaanhaard? Neem gerust contact met ons op en onze adviseurs helpen u graag verder.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op