Houtkachels van Nestor Martin

Houtkachels van Nestor Martin

Ons assortiment

Het merk Nestor Martin is zo’n 150 jaar geleden ontstaan. Ambacht staat bij Nestor Martin hoog in het vaandel. Het gietijzer wordt bij 1500 graden bedwongen in matrijzen en vakmensen emailleren de kachels met de hand. De houtkachels van Nestor Martin zijn nostalgisch en modern, maar allemaal tijdloos. Daarnaast voldoen alle kachels aan de strengste kwaliteitseisen.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Merk: Nestor Martin

per pagina
Sorteer op

Houtkachels van Nestor Martin

Houtkachels van Nestor Martin

Voor iedere ruimte een passende houtkachel

Nestor Martin kent zijn oorsprong in Spanje. Al 150 jaar is het merk zich aan het ontwikkelen op de haardenmarkt, maar ‘ambacht’ blijft altijd hoog in het vaandel staan.

Het geheim van de Nestor Martin houtkachel is de speciale technologie, namelijk de Woodbox technologie. Dit houdt in dat voorverwarmde lucht in de kachel wordt verspreid. Dit gebeurt op zo’n manier dat er een zo volledig mogelijke verbranding ontstaat. Daarnaast bevatten de houtkachels slimme regelkleppen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe het vuur brand.

Het bijzondere aan de Woodbox technologie van Nestor Martin is de programmeerbare thermostatische afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u het vuur laten versnellen of vertragen op een vooraf ingesteld tijdstip. Daarnaast is het met deze afstandsbediening mogelijk om de gewenste temperatuur in te stellen. Doordat de kachel zo nauwkeurig bediend kan worden, kan een lading hout tot wel 10 uur lang brandend gehouden worden.

Naast de bijzondere technologie, bevatten de haarden ook een schudrooster om te voorkomen dat er te veel as in de verbrandingskamer terecht komt. Dit schudrooster kan zelfs bediend worden wanneer de kachel brandt.

De Nestor Martin houtkachels hebben allen een tijdloos uiterlijk en passen daardoor in vrijwel ieder interieur. Sommige kachels bevatten een houtopslag. De houtkachels hebben allen een front vuurzicht en een vermogen tussen de 2kW en de 14kW. Zo is er voor iedere ruimte een passende houtkachel van Nestor Martin.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op