• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Waterdamp sfeerhaard

Waterdamp sfeerhaard

Ons assortiment

Bij de waterdamp sfeerhaard wordt er een vuurbeeld gecreëerd met waterdamp. Steeds meer woningen hebben geen gasleiding. De sfeerhaard waterdamp is dan ook een mooie oplossing voor de gashaard. De vlam patronen en waternevel uit een waterdamp sfeerhaard bewegen vrij in de lucht. Het boeiende effect ontstaat uit een combinatie van energiezuinige verlichting en veilige waternevel. Deze waternevel draagt bij aan een goede luchtvochtigheid in huis.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Systeem: Waterdamphaarden

per pagina
Sorteer op
Pagina

waterdamp sfeerhaard

Kies voor een sfeerhaard waterdamp

Uniek drie dimensionaal vuurbeeld

Bij de sfeerhaard waterdamp van Dimplex / Faber haalt u een gezellige sfeer in huis. Bij de waterdamphaarden bevindt zich onder het houtset een watertank. Een vernevelaar zorgt ervoor dat de warmte nevel opstijgt tussen het hout. Deze nevel wordt verlicht met behulp van ledlampen. Dit creëert een een uniek drie dimensionaal vuurbeeld. 

Er zijn verschillende soorten waterdamp sfeerhaarden. Van de kleine Cassette 400 / 600 LED tot een luxe inbouwhaard van de Faber e-Matrix serie. Onze waterdamphaarden worden gratis thuis geleverd. Wilt u eerst met eigen ogen de waterdamp haard bewonderen? Kom dan gerust langs in onze showroom.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met sfeerhaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op