Waterdamp sfeerhaard

Waterdamp sfeerhaard

Ons assortiment

Bij de waterdamp sfeerhaard wordt er een vuurbeeld gecreëerd met waterdamp. Steeds meer woningen hebben geen gasleiding. De sfeerhaard waterdamp is dan ook een mooie oplossing voor de gashaard. De vlam patronen en waternevel uit een waterdamp sfeerhaard bewegen vrij in de lucht. Het boeiende effect ontstaat uit een combinatie van energiezuinige verlichting en veilige waternevel. Deze waternevel draagt bij aan een goede luchtvochtigheid in huis.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Kies voor een sfeerhaard op waterdamp

Kies voor een sfeerhaard op waterdamp

Uniek drie dimensionaal vuurbeeld

Bij de sfeerhaard waterdamp van Dimplex / Faber haalt u een gezellige sfeer in huis. Bij de waterdamphaarden bevindt zich onder het houtset een watertank. Een vernevelaar zorgt ervoor dat de warmte nevel opstijgt tussen het hout. Deze nevel wordt verlicht met behulp van ledlampen. Dit creëert een een uniek drie dimensionaal vuurbeeld. 

Er zijn verschillende soorten waterdamp sfeerhaarden. Van de kleine Cassette 400 / 600 LED tot een luxe inbouwhaard van de Faber e-Matrix serie. Onze waterdamphaarden worden gratis thuis geleverd. Wilt u eerst met eigen ogen de waterdamp haard bewonderen? Kom dan gerust langs in onze showroom.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert