Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Wanders gashaarden

Naast de fantastische houthaarden van Wanders leveren zij ook zeer gebruiksvriendelijke gashaarden. Deze oer-Hollandse fabrikant produceert inzethaarden, inbouwhaarden en vrijstaande gaskachels van hoogwaardige kwaliteit. Met een bijgeleverde afstandsbediening bepaalt u zeer eenvoudig het vermogen van de gashaard. Hiermee heeft u de optimale controle over het verbluffende vuur. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een gesloten verbranding, waarbij het toestel de verse zuurstof uit een externe ruimte trekt. Sfeerhaarden en kachels van hoge kwaliteit, modern of klassiek, het Wanders gashaardenassortiment heeft voor ieder wat wils.

52 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 6
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 6

52 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 6
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 6

Populairste Wanders gashaarden series

 

Deze serie wordt gevormd door slechts twee haarden, namelijk een houthaard en een gashaard. Het fraaie model de Wanders Solea Oleganceis een schitterende gaskachel met een gebogen ruit. Met het nominale vermogen van 5,1kW wekt u een zeer aangename temperatuur op.

De Wanders Danta lijn bestaat uit een scala aan fraaie inbouwgashaarden. Deze serie wordt onderscheiden in vier modellen, namelijk de Wanders Danta 500, 800, 1100 en de 1400. Ieder model biedt zijn eigen bijzondere vuurzicht en vormgeving. De toestellen zijn leverbaar als een frontmodel, tweezijdige, driezijdige, vierzijdige of vijfzijdige haard. Voor de binnenwand heeft u de keus uit een zwarte of een spiegelwand. Dankzij de dubbele brander behoudt de gashaard een vol vuurbeeld bij een lager vermogen.

De Wanders Balsa serie is een collectie aan vrijstaande gaskachels met een moderne vormgeving. De toestellen zijn voorzien van een gebogen ruit aan de voorkant. Daarnaast bezitten de Wanders Balsa modellen fraaie ruiten aan de zijkant, zodat u vanuit diverse hoeken het vuurbeeld kunt aanschouwen. Bekijk bijvoorbeeld de Wanders Balsa 75 en de Wanders Balsa 100. Deze haarden wekken een nominaal vermogen van 6,2kW op.

De Wanders Square serie bestaat uit vrijhangende gashaarden, inzethaarden en hoekhaarden. Deze toestellen zijn voorzien van een compact formaat, waardoor de plaatsing een gemakkelijke klus is. Neem een kijkje bij de Wanders Square 40G, Wanders Square 60 Hoek en de Wanders Square 40 Frontvoor een passend model.

In 2016 heeft het merk Wanders zijn aanbod aan gashaarden uitgebreid met de Wanders Lenga serie. Bij deze geweldige toestellen komt het gasvuur daadwerkelijk uit de robuuste keramische houtstammen. Hierdoor is het vuur bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur.