Wanders gashaarden

Wanders gashaarden

Ons assortiment

Naast de fantastische houthaarden van Wanders leveren zij ook zeer gebruiksvriendelijke gashaarden. Deze oer-Hollandse fabrikant produceert inzethaarden, inbouwhaarden en vrijstaande gaskachels van hoogwaardige kwaliteit. Met een bijgeleverde afstandsbediening bepaalt u zeer eenvoudig het vermogen van de gashaard. Hiermee heeft u de optimale controle over het verbluffende vuur. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een gesloten verbranding, waarbij het toestel de verse zuurstof uit een externe ruimte trekt. Sfeerhaarden en kachels van hoge kwaliteit, modern of klassiek, het Wanders gashaardenassortiment heeft voor ieder wat wils.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Wanders gashaarden

Wanders gashaarden

Danta en Balsa serie

Wanders Danta

De Wanders Danta lijn bestaat uit een scala aan fraaie inbouwgashaarden. Deze serie wordt onderscheiden in vier modellen, namelijk de Wanders Danta 500, 800, 1100 en de 1400. Ieder model biedt zijn eigen bijzondere vuurzicht en vormgeving. De toestellen zijn leverbaar als een frontmodel, tweezijdige, driezijdige, vierzijdige of vijfzijdige haard. Voor de binnenwand heeft u de keus uit een zwarte of een spiegelwand. Dankzij de dubbele brander behoudt de gashaard een vol vuurbeeld bij een lager vermogen.

Wanders Balsa

De Wanders Balsa serie is een collectie aan vrijstaande gaskachels met een moderne vormgeving. De toestellen zijn voorzien van een gebogen ruit aan de voorkant. Daarnaast bezitten de Wanders Balsa modellen fraaie ruiten aan de zijkant, zodat u vanuit diverse hoeken het vuurbeeld kunt aanschouwen. Bekijk bijvoorbeeld de Wanders Balsa 75 en de Wanders Balsa 100. Deze haarden wekken een nominaal vermogen van 6,2kW op.

Ontdek ook de gashaarden

Ontdek ook de gashaarden

Wanders Square en Lenga

Wanders Square

De Wanders Square serie bestaat uit vrijhangende gashaarden, inzethaarden en hoekhaarden. Deze toestellen zijn voorzien van een compact formaat, waardoor de plaatsing een gemakkelijke klus is. Neem een kijkje bij de Wanders Square 40GWanders Square 60 Hoek en de Wanders Square 40 Front voor een passend model.

Wanders Lenga
In 2016 heeft het merk Wanders zijn aanbod aan gashaarden uitgebreid met de Wanders Lenga serie. Bij deze geweldige toestellen komt het gasvuur daadwerkelijk uit de robuuste keramische houtstammen. Hierdoor is het vuur bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur. 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert