• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Wanders gashaarden

Wanders gashaarden

Ons assortiment

Naast de fantastische houthaarden van Wanders leveren zij ook zeer gebruiksvriendelijke gashaarden. Deze oer-Hollandse fabrikant produceert inzethaarden, inbouwhaarden en vrijstaande gaskachels van hoogwaardige kwaliteit. Met een bijgeleverde afstandsbediening bepaalt u zeer eenvoudig het vermogen van de gashaard. Hiermee heeft u de optimale controle over het verbluffende vuur. Daarnaast zijn alle modellen voorzien van een gesloten verbranding, waarbij het toestel de verse zuurstof uit een externe ruimte trekt. Sfeerhaarden en kachels van hoge kwaliteit, modern of klassiek, het Wanders gashaardenassortiment heeft voor ieder wat wils.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Gashaarden merk Wanders

Wanders gashaarden

Danta en Balsa serie

Wanders Danta

De Wanders Danta lijn bestaat uit een scala aan fraaie inbouwgashaarden. Deze serie wordt onderscheiden in vier modellen, namelijk de Wanders Danta 500, 800, 1100 en de 1400. Ieder model biedt zijn eigen bijzondere vuurzicht en vormgeving. De toestellen zijn leverbaar als een frontmodel, tweezijdige, driezijdige, vierzijdige of vijfzijdige haard. Voor de binnenwand heeft u de keus uit een zwarte of een spiegelwand. Dankzij de dubbele brander behoudt de gashaard een vol vuurbeeld bij een lager vermogen.

Wanders Balsa

De Wanders Balsa serie is een collectie aan vrijstaande gaskachels met een moderne vormgeving. De toestellen zijn voorzien van een gebogen ruit aan de voorkant. Daarnaast bezitten de Wanders Balsa modellen fraaie ruiten aan de zijkant, zodat u vanuit diverse hoeken het vuurbeeld kunt aanschouwen. Bekijk bijvoorbeeld de Wanders Balsa 75 en de Wanders Balsa 100. Deze haarden wekken een nominaal vermogen van 6,2kW op.

Gashaarden Wanders

Ontdek ook de gashaarden

Wanders Square en Lenga

Wanders Square
De Wanders Square serie bestaat uit vrijhangende gashaarden, inzethaarden en hoekhaarden. Deze toestellen zijn voorzien van een compact formaat, waardoor de plaatsing een gemakkelijke klus is. Neem een kijkje bij de Wanders Square 40G of Wanders Square 60 Hoek.

Wanders Lenga
In 2016 heeft het merk zijn aanbod aan gashaarden uitgebreid met de Wanders Lenga serie. Bij deze geweldige toestellen komt het gasvuur daadwerkelijk uit de robuuste keramische houtstammen. Hierdoor is het vuur bijna niet te onderscheiden van een echt houtvuur. 

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op