Gietijzeren houtkachels

Gietijzeren houtkachels

Ons assortiment

Met een gietijzeren houtkachel brengt u de nostalgie in huis. Deze kleine haarden herkent u aan het klassieke design en de stalen pootjes. Dankzij het bescheiden formaat zijn de kachels vrijwel over te plaatsen. Bijvoorbeeld centraal tegen de muur of in de hoek van de kamer. Een gietijzeren houtkachel zorgt ervoor dat het houtvuur het middelpunt is van uw woonkamer. Wilt u de vlammen vanuit meerdere hoeken bekijken? Dan is een driezijdige houtkachel een perfecte keus. Naast een klassieke vormgeving vind u houtkachels in een modern jasje, de Dovre Vintage modellen. Maar één ding is zeker. Met een gietijzeren kachel brengt u een bijzondere sfeer in huis.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Materiaal: Gietijzer

per pagina
Sorteer op
Pagina

gietijzeren houtkachel

Gietijzeren houtkachels

Sierlijke uitstraling

Bij de productie van een gietijzeren houtkachel wordt er gebruik gemaakt van een mal welke wordt gevuld moet vloeibaar gietijzer. Hierdoor heeft een houtkachel gietijzergeen kwetsbare lasnaden. Dit maakt de kwaliteit van een gietijzeren kachel enorm hoog. Een gietijzeren kachel kan erg goed tegen hoge temperaturen, waardoor ze bij goed gebruik een erg lange levensduur hebben.

Gietijzeren houtkachels hebben over het algemeen een Scandinavische en/of klassieke uitstraling. De kachels hebben vaak mooie details wat er voor zorgt dat de kachel een sierlijke uitstraling geeft.

Houtkachels van gietijzer hebben een rendement van meer dan 75%. Vanwege het goed geleide materiaal, blijft de houtkachel lang warm. Er zijn diverse merken die gietijzeren houtkachels aanbieden, zoals Dovre, Nestor Martin en Jotul.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op