Barbas houtkachels

Barbas houtkachels

Ons assortiment

De Barbas houtkachels zijn erg bijzonder. De modellen kenmerken zich doordat ze ecologisch en duurzaam verantwoord zijn. Iedere haard is een persoonlijk interieurproduct. Elke houtkachel gaat namelijk, op naam van de klant, door de fabriek van Barbas. Daarnaast heeft elk model een hoog rendement en een lage emissie.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

 

Over Barbas - mooi merk

Over Barbas - mooi merk

Ongekend breed assortiment

Al sinds 1976 een Nederlands familiebedrijf en nog altijd de top van de Europese haarden. Kwalitatief hoogwaardige haarden produceren waar u als klant honderd procent tevreden mee bent, dat is het streven. Toch zijn de haarden van Barbas heel betaalbaar. Het geheim van dit succes schuilt in de nieuwe manier van produceren. Met een hypermoderne, milieuvriendelijke spuiterij en korte lijnen binnen het bedrijf, weet Barbas een ongeëvenaarde efficiëntie te bereiken. Elke Barbas houtkachel gaat op naam van de klant door de fabriek. Een haard is niet langer een anoniem stuk staal maar een persoonlijk interieurproduct, met liefde en de grootst mogelijke zorg behandeld door de vakmensen van Barbas. 100% Benelux. Het is iets om trots op te zijn. Voor u als klant heeft dit nog een belangrijk voordeel. Omdat Barbas snel kan schakelen, kunt u rekenen op een bijzonder goede afterservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van uw haard. Interfocos - de absolute top interfocos is een Europese haardenfabrikant en levert de topmerken barbas en bellfires. barbas levert houthaarden en bellfires levert de gashaarden. Dit familiebedrijf, gevestigd in de Kempische plaats Bladel, richt zich uitsluitend op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van Barbas houtkachels. Interfocos opereert volledig zelfstandig, houdt alles in eigen hand en heeft een ongekend breed assortiment.

Kwaliteit Barbas houtkachels

Kwaliteit Barbas houtkachels

Sfeervol vuur, met dansende vlammetjes

De topkwaliteit waar Barbas houtkachels voor staat, veronderstelt volledige aandacht en concentratie van alle capaciteit en expertise. Interfocos is een ambitieuze onderneming. Het wil niet minder dan nummer een zijn. Bij medewerkers, toeleveranciers en dealers. En bovenal bij de consument. Daarom wordt Barbas uitsluitend geleverd via de vakhandel. Gespecialiseerde professionals, die u van deskundig en weloverwogen advies voorzien en zorg dragen voor een veilige en betrouwbare plaatsing en aansluiting. Opdat u een leven lang onbezorgd kunt genieten van een sfeervol vuur, met dansende vlammetjes Barbas collectie De Barbas houtkachel collectie bestaat uit een groot aanbod van topkwaliteit kachels en haarden.

Collectie Barbas houtkachels

Collectie Barbas houtkachels

Optimale service en kwaliteit

Waaronder bijvoorbeeld de Vento Classic serie, waarbij het glas en het framewerk van de haard volkomen weg zijn gewerkt! het steenmotief binnenwerk loopt namelijk nog door na het glas. Hieronder vindt u een opsomming van de soorten haarden die Barbas momenteel in hun collectie heeft: garantie - optimale service en kwaliteit. Met een haard of Barbas kachel bent u verzekerd van absolute topkwaliteit. Én van de allerbeste service. Een eventuele storing of defect wordt zo snel mogelijk verholpen via uw dealer, die daarbij eventueel een beroep kan doen op het gespecialiseerde Barbas serviceteam. Alle Barbas houtkachels worden geleverd met maar liefst 10 jaar garantie op de romp van de haard. Mochten er zich binnen deze termijn defecten voordoen, dan worden deze onvoorwaardelijk hersteld.

Series Barbas houtkachels en houthaarden:

Barbas Universal-6, Barbas Unilux-6, Barbas Unilux-7 Barbas Evolux, Barbas Box

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert