• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Elektrische wandhaard

Elektrische wandhaard

Ons assortiment

Een elektrische wandhaard van Haardenexpert is perfect om sfeer en warmte te creëren in uw woonkamer! Bekijk ons uitgebreide aanbod en laat u verrassen door alle mogelijkheden. Een elektrische wandhaard betekent geen gepruts meer met hout en aanmaakblokjes, geen vervelende geuren in huis en het is ook nog eens beter voor het milieu. Wat wilt u nog meer?

Start uw aanvraag hier

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Elektrische wandhaard

Waarom een elektrische wandhaard?

Makkelijk te installeren en duurzaam

Een elektrische wandhaard biedt u dezelfde warmte en comfort als een gewone wandhaard, zonder de nadelen ervan. Dus geen as en ander afval, geen rook en u hoeft ook geen hout in huis te halen. Het enige dat u hoeft te doen is de wandhaard installeren, de stekker in het stopcontact steken en de haard aanzetten. Kind kan de haard doen! De elektrische wandhaarden zijn bovendien gemakkelijk te installeren aan en in uw wand.

Wandhaard elektrisch

Realistische vlam in een wandhaard elektrisch

Bijna niet te onderscheiden van echt

De elektrische wandhaard is met name populair omdat het er net zo uitziet als een echte haard. De vlammen die getoond worden in de haard zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. U haalt dus het ouderwetse haardvuursfeertje in huis, maar dan op elektriciteit. De vlammen zijn bovendien in kleur te veranderen en voor een nog authentieker gevoel zijn er ook varianten met hout en grind ter versiering.

Elektrische wand haard

Warmte van een elektrische wandhaard

Ontdek de mogelijkheden

De elektrische wandhaarden in ons assortiment hebben naast de mooie vlammen ook een warmte-element. U heeft daardoor de keuze om naast sfeer ook warmte te creëren met uw haard. Dit hoeft uiteraard niet, op een warme avond kunt u er gewoon voor kiezen om alleen de vlammen te tonen. Hoe sterk de elektrische wandhaard verwarmt is afhankelijk van het type, per haard vindt u daarover meer informatie.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op