M-Design haarden

M-Design haarden

Ons assortiment

Het befaamde merk M-Design heeft een aantal stijlvolle houtkachels in hun collectie. Uitgerust met een hoog vermogen. Zo heeft uw woonkamer altijd een aangename temperatuur. De houtkachels zijn uitgerust met een zuivere verbranding. Zo heeft u een scherp zicht op het vlammenspel. Daarnaast hebben de kachels een prachtig strak design, waardoor ze er schitterend uit zien. Doordat de toestellen nauwkeurig zijn afgewerkt, blijven er geen randen meer zichtbaar aan de zijkanten van de haard.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

M-Design haarden

M-Design haarden

Tijdloos karakter

De inbouwhaarden zijn stuk voor stuk voorzien van een royale ruit. Hierdoor heeft u altijd een prachtig zicht op het vuur. De vrijstaande haarden van M-Design zijn allemaal voorzien van een tijdloos karakter. De grote verticale ruit zorgt voor een spectaculair vuurzicht. De muren en delen van het plafond worden door een prachtige oranje gloed verlicht. Elke houthaard brengt hiermee een geweldige sfeer in uw woonkamer. Zowel de inbouwhaarden als de vrijstaande haarden van M-Design brengen een geweldige sfeer in uw woonkamer. De houtkachels zijn met hun strakke en tijdloze design koploper op het gebied van een luxe uitstraling. Toch hebben de haarden een tijdloos karakter. Hierdoor passen de houtkachels in vrijwel elke woonsituatie.

Duurzaam en efficiënt

Duurzaam en efficiënt

Geweldige collectie houthaarden

De M-Design houtkachels zijn allemaal voorzien van een goed vermogen van gemiddeld 11 kW. Dit is ruim voldoende om uw woonruimte goed op te warmen. Met een gemiddeld rendement van 82% zijn de houthaarden ook zeer duurzaam. U verliest namelijk minder warmte aan de buitenlucht. Ook bespaart u in uw energiekosten. Dit maakt de haarden erg voordelig. De houtkachels van M-design staan voor efficiëntie. Dit is terug te zien in de moeite die M-Design heeft gestoken in het perfectioneren van het gebruikersgemak. Zo zijn de haarden voorzien van een grote verbrandingskamer. Hierdoor kan u grotere stukken hout plaatsen. Ook is het hout gemakkelijker neer te leggen terwijl de haard al brandt. M-Design heeft een geweldige collectie met deze houthaarden.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op