Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

M-Design houtkachel

Het befaamde merk M-Design heeft een aantal stijlvolle houtkachels in hun collectie. Uitgerust met een hoog vermogen. Zo heeft uw woonkamer altijd een aangename temperatuur. De houtkachels zijn uitgerust met een zuivere verbranding. Zo heeft u een scherp zicht op het vlammenspel. Daarnaast hebben de kachels een prachtig strak design, waardoor ze er schitterend uit zien. Doordat de toestellen nauwkeurig zijn afgewerkt, blijven er geen randen meer zichtbaar aan de zijkanten van de haard.

60 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 7
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 7

60 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 7
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 7

M-Design haarden

De inbouwhaarden zijn stuk voor stuk voorzien van een royale ruit. Hierdoor heeft u altijd een prachtig zicht op het vuur. De vrijstaande haarden van M-Design zijn allemaal voorzien van een tijdloos karakter. De grote verticale ruit zorgt voor een spectaculair vuurzicht. De muren en delen van het plafond worden door een prachtige oranje gloed verlicht. Elke houthaard brengt hiermee een geweldige sfeer in uw woonkamer. Zowel de inbouwhaarden als de vrijstaande haarden van M-Design brengen een geweldige sfeer in uw woonkamer. De houtkachels zijn met hun strakke en tijdloze design koploper op het gebied van een luxe uitstraling. Toch hebben de haarden een tijdloos karakter. Hierdoor passen de houtkachels in vrijwel elke woonsituatie.

 

Duurzaam en efficiënt

De M-Design houtkachels zijn allemaal voorzien van een goed vermogen van gemiddeld 11 kW. Dit is ruim voldoende om uw woonruimte goed op te warmen. Met een gemiddeld rendement van 82% zijn de houthaarden ook zeer duurzaam. U verliest namelijk minder warmte aan de buitenlucht. Ook bespaart u in uw energiekosten. Dit maakt de haarden erg voordelig. De houtkachels van M-design staan voor efficiëntie. Dit is terug te zien in de moeite die M-Design heeft gestoken in het perfectioneren van het gebruikersgemak. Zo zijn de haarden voorzien van een grote verbrandingskamer. Hierdoor kan u grotere stukken hout plaatsen. Ook is het hout gemakkelijker neer te leggen terwijl de haard al brandt. M-Design heeft een geweldige collectie met deze houthaarden.