• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

M-Design houtkachel

Ons assortiment

Het befaamde merk M-Design heeft een aantal stijlvolle houtkachels in hun collectie. Uitgerust met een hoog vermogen. Zo heeft uw woonkamer altijd een aangename temperatuur. De houthaarden van M-Design zijn uitgerust met de beste brandkamer. Zo heeft u een scherp zicht op het vlammenspel. Daarnaast hebben de M-Design houtkachels een prachtig strak design, waardoor ze er schitterend uitzien. Doordat de toestellen naadloos zijn afgewerkt, blijven er geen randen meer zichtbaar aan de zijkanten van de haard.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Over M-Design

Zo is M-Design ontstaan

Bedrijfsleider Bart Goovaerts opende in 1993 een chique showroom met sierschouwen en inbouwhaarden van maar liefst 1000 m2 groot. In 2001 is hij begonnen met het ontwikkelen van zijn eigen haarden. Na ongeveer een jaar van ontwikkelen en testen, komen de eerste haarden op de markt. Zo zijn de eerste Luna en Venus haarden ontstaan. Sindsdien is M-Design constant blijven groeien en zijn er meerdere modellen M-Design gas- en houthaarden tot stand gekomen. Inmiddels heeft M-Design een breed assortiment haarden, voor elk wat wils.

M-Design houtkachels informatie

M-Design houtkachels

Modern en duurzaam

De M-Design houtkachels zijn met hun strakke en moderne design koploper op het gebied van een luxe uitstraling. Toch hebben de haarden een tijdloos karakter. Hierdoor passen de houtkachels in vrijwel elke woonsituatie. M-Design houtkachels zijn voorzien van een goed vermogen van gemiddeld 11 kW. Met een gemiddeld rendement van 82% zijn de houthaarden ook zeer duurzaam. U heeft met dit rendement nauwelijks warmteverlies.

M-Design houthaard

De series M-Design houthaarden

Kies de serie die bij u past

Argento Een serie inbouw houthaarden met verschillende vuurzichten.
Interra Vierkante inbouw houthaarden met verschillende vermogens.
Luna Diamond Verschillende inbouw houthaarden met een strak design.
Luna Diamond Plus Inbouw houthaarden met een slimme efficiënte app.
Venus Vrijstaande en draaibare houtkachels.
Venus Green Front en doorkijkhaarden met een draaideur.

M-Design houtkachel informatie

De vuurzichten

Vanaf welke kant wilt u het vuur zien?

Front Vuur vanaf de voorkant.
Tweezijdig Vuur vanaf twee kanten, ook wel hoekhaard genoemd.
Driezijdig Vuur vanaf drie kanten, een panoramisch vuurbeeld.
Doorkijk Kijk door de haard heen en betrek twee ruimtes met elkaar.
Roomdivider Splits een ruimte in twee met een roomdivider houtkachel.

Houthaarden M-Design

M-Design liftdeurhaarden

Hier staan de bekend om

Met liftdeurhaarden beleeft u het gevoel van een echte open haard. Het glas beweegt namelijk omhoog de ombouw in. Als u het glas omhoog schuift kunt u er een blok hout op doen. M-Design heeft een breed assortiment houtkachels, waarvan een groot deel liftdeurhaarden.

Een efficiënte app

Met Swipe module

M-Design heeft een slimme en efficiënte app ontwikkeld. Met deze app wordt bijvoorbeeld de luchttoevoer automatisch geregeld. De haard past zichzelf dus aan op basis van het type hout. Dit resulteert in een optimale verbranding. Ook is het mogelijk om met de app het glas omhoog te bewegen en het vonkenscherm naar beneden te bewegen.

Let op: Deze app is alleen beschikbaar bij de Luna Diamond Plus serie. Neem contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden.

M-Design houtkachel

Binnenwerken van M-Design

Kies het haardinterieur dat u mooi vindt

Bij de houthaarden van M-Design heeft u keuze uit verschillende binnenwerken. De haarden worden geleverd met een chamotte, metalen of gietijzeren binnenwand. Wanneer u kiest voor gietijzer, heeft u nog de keuze tussen fijn of grof geribd.

houtkachels M-Design

Gemakkelijk schoon te maken

Met een slim systeem

De liftdeurhaarden van M-Design zijn gemakkelijk schoon te maken door een slim systeem. De front haarden beschikken over een ruit die 45 graden naar voren te kantelen is. Hierdoor kunt u gemakkelijk bij de binnenkant van het glas komen. Bij de meeste twee- en driezijdige houthaarden zijn de glasplaten ook 45 graden te kantelen. De twee- en driezijdige haarden van de Luna Diamond serie bestaat het glaswerk uit één deel. Bij deze haarden kan het glas in één geheel naar voren geschoven worden.

M-Design houtkachels binnen

M-Design houtkachel kopen?

Kom naar Haardenexpert

Voor elke woning is er wel een passende M-Design houtkachel. Bent u helemaal overtuigd van een houtkachel van M-Design? Vraag een vrijblijvende offerte aan. Door onze deskundigheid en ervaring zijn we uitgegroeid tot één van de grootste haardenzaken van Nederland. Onze haardenexperts helpen u graag bij het vinden van de juiste M-Design houtkachel en ze laten u graag de verschillen zien.

Vrijblijvende offerte