Dru propaan haard

Dru propaan haard

Ons assortiment

DRU, Diepenbrock en Reigers Ulft, is in 1752 opgericht in Ulft. DRU is één van de oudste haarden merken in Nederland. Zo was DRU de eerste met gashaarden en gevelkachels. Ze hebben al tig jaren ervaring in de branche en ze blijven zich innoveren. Bijna alle gashaarden van DRU kunnen ook branden op propaan. Bij de propaan kachels is een gasleiding overbodig.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Innoverende technieken

Innoverende technieken

Eco Wave en PowerVent

Bij bijna alle propaanhaarden van DRU zit een Eco Wave systeem. Met Eco Wave kun je het vlambeeld en de vlammenintensiteit zelf bepalen. Door deze techniek brandt de haard een stuk zuiniger, en geeft de haard minder warmte afgifte. Als u de afvoerpijp niet door het dak of door de gevel wilt hebben kunt u bij DRU ook kiezen voor een PowerVent technologie. PowerVent maakt het mogelijk om de afvoer via de kruipruimte te laten lopen. Lengtes tot 100 meter kunnen overbrugt worden via diverse bochten. Door Powervent kan de haard overal geplaatst worden. Ideaal voor tussenwoningen, appartementen, restaurants, hotels en noem maar op.

Voordelen propaanhaard

Voordelen propaanhaard

Van Dru

  • Een gasleiding is overbodig
  • Propaan brandt energiezuiniger dan aardgas
  • Er kunnen twee gasflessen aangesloten worden waardoor de flessen minder snel vervangen hoeven te worden
  • De calorische waarde van propaan is bijna drie keer zo hoog dan die van aardgas. Dat betekent dat propaan meer warmte en energie levert dan dezelfde hoeveelheid gas.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op