Element4 elektrische haarden

Element4 elektrische haarden

Ons assortiment

De elektrische haarden van Element4 onderscheiden zich door een uniek en prachtig vlambeeld gecombineerd met een gedetailleerd design. Bent u op zoek naar een haard voor uw (nieuwe) woning of kantoor? Kijk dan niet verder en kies voor een prachtige Element 4 elektrische haard. Vraag op de productpagina een vrijblijvende aanbieding aan, onze haardenexperts staan u graag te woord!

Element4 elektrische haarden

Element4 elektrische haarden

Innovatieve techniek en high-end design

Element4 is opgericht in 2006 en nog niet zo heel lang aanwezig op de haarden- en kachelmarkt. Maar dat is niet te merken aan het productaanbod. Het bedrijf levert high design gas- en elektrische haarden. Met deze haarden heeft Element4 een prachtig doel voor ogen: “Wij willen de meest vooruitstrevende fabrikant worden voor zowel gas- als elektrische haarden.” En dat is goed te merken. Alle elektrische haarden van Element4 voldoen aan de hoge kwaliteits- en designeisen. Bent u op zoek naar een prachtige high-end elektrische haard? Kies dan voor een van de Element4 elektrische haarden. U bent dan zeker van een top-product met innovatieve techniek en prachtig uitgebalanceerd design.

Element4: Bidore, Trisore, Modore en Club

Element4: Bidore, Trisore, Modore en Club

Front, tweezijdige en driezijdige elektrische haarden

Het assortiment elektrische haarden van Element4 kan worden opgedeeld in vier series: Bidore, Trisore, Modore en Club. Elke serie heeft haar eigen unieke voordelen en mogelijkheden. Binnen elke serie heeft u vaak weer de keuze uit verschillende type elektrische haarden, waaronder de front, hoek en 3-zijdige haard.

Innovatieve LED-techniek

Alle elektrische haarden van Element4 maken gebruik van innovatie HD LED-technologie, deze LED-lampen zorgen ervoor dat op de bodem van de kachel de ‘hete as’ tot in de perfectie wordt nagebootst. Het verschil met ‘gewoon’ as van een haardvuur is bijna niet te zien. Naast de LED-technologie zijn de haarden van Element4 standaard voorzien van ingebouwde verwarming en een anti-reflectieglas. Met de ingebouwde verwarming haalt u niet alleen beleving maar ook lekkere warmte in huis. Het anti-reflectieglas zorgt ervoor dat u vanuit elke hoek perfect zicht op het vlambeeld hout, zonder dat u door een weerspiegeling wordt afgeleid.

 

Eenvoudige bediening van Element4 elektrische haard

Eenvoudige bediening van Element4 elektrische haard

Via smartphone of tablet

Uiteraard zijn de elektrische kachels van Element4 ook te bedienen via smartphone of tablet. Element4 heeft haar eigen app ontwikkeld waarmee u de haard eenvoudig kunt bedienen. Alles is bedienbaar: het branden van de LED-lampen, afgifte van warmte etc.

Eigen smaak

De element4 elektrische haarden kunt u ‘afstylen’ naar eigen wensen en voorkeuren. Van authentiek tot modern, en van strak tot ‘koel’. De verschillende houtsets die Element4 aanbiedt zorgen ervoor dat de haard nog beter in uw eigen interieur past.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert