• De échte expert in haarden en kachels.
 • Gegarandeerd het beste advies.
 • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
 • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Tv-meubel met gashaard

Tv-meubel met haard
€ 6.938

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

 • Bezoek aan huis, ook in uw regio
 • Altijd de beste prijs van Nederland en België
 • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
 • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Tv-meubel met gashaard

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling tv-meubel met gashaard van 3,20 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling? De look & feel van deze fotorealistische tekening is naar eigen smaak en inzichten aan te passen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen.

Wanneer u kiest voor een tv-meubel met haard combineert u het beste van twee werelden. U kijkt naar uw favoriete films en programma’s terwijl u geniet van de warmte en gezelligheid die uw gashaard te bieden heeft. Gashaarden met tv-meubel worden daarom steeds populairder. Nieuwe productietechnieken en nieuwe materialen hebben het aantal mogelijkheden enorm vergroot. Een gashaard met tv-meubel van nu is veilig en betrouwbaar. Gashaarden met tv-meubel zijn daarom niet alleen meer praktisch maar ook erg mooi om naar te kijken.

Waarom een gashaard met tv-meubel?

Het is goed mogelijk dat u er nog niet uit bent of u kiest voor een gashaard met meubel, tv-meubel met elektrische haard of tv-meubel met sfeerhaard. Een gashaard heeft een naast een sfeer- ook zeker een warmtefunctie. Gelukkig worden gashaarden aanzienlijk minder warm dan houthaarden. De piektemperatuur van een gashaard is veel minder hoog waardoor het aantal inbouwtoepassingen veel hoger ligt. Gashaarden hebben bovendien meestal een draaideur in plaats van een liftdeur.

Een gashaard kan dus eenvoudig worden geopend aan de voorzijde, terwijl een liftdeur naar boven schuift en daardoor veel ruimte moet vragen op de plaats waar uw televisie ideaal zou zijn.

Gashaarden zijn dus beter geschikt om onder uw tv te plaatsen dan houthaarden. Nog een reden waarom tv-meubels meestal met een gashaard of elektrische haard worden genomen is het weinige schoonmaakwerk. U heeft immers geen brandstof die moet worden toegevoegd en geen asla die moet worden leeggegooid.

Gebruiksgemak

Natuurlijk zijn er enkele veiligheidsrestricties waar aan gedacht moet worden wanneer we een gashaard in een tv meubel willen plaatsen. Door moderne materialen en nieuwe technieken zijn deze restricties echter nauwelijks beperkend. Omdat de warmteontwikkeling bij een gashaard veel lager ligt als bij een houthaard hoeft de afstand tussen uw tv en uw gashaard veel minder groot te zijn. Een tv meubel met gashaard is dus realiseerbaar met slechts een geringe afstand tussen het meubel en de haard.

Met tv-nis

Moderne, flatscreentv’s laten zich erg goed inbouwen in een nis in uw haardmeubel of haardombouw. Een nis is een uitsparing in het meubel waar de tv in wordt geplaatst. We spreken van een verdiepte nis wanneer deze uitsparing zo is afgewerkt dat er een soort vak ontstaat. Dit vak wordt geïsoleerd met keramische wol, een erg goede isolator die de warmte uit de buurt houdt van de kwetsbare elektronica in uw tv.

Door deze moderne materialen is het al mogelijk om uw tv slechts 30 of 40cm boven uw gashaard te plaatsen. De exacte aanbevolen afstand hangt af van meerdere factoren, o.a. van het type gashaard en het vermogen. De combinatie tv-meubel gashaard is eenvoudig te realiseren in de meeste situaties. 

Welk tv-meubel met gashaard past bij mij?

In principe zijn vrijwel alle gashaarden geschikt om ingebouwd te worden in een tv-meubel. Wel zal de ene gashaard beter geschikt zijn dan de andere, onder meer door verschillen in vermogen, inbouwdiepte, ruithoogte en rookgasafvoerkanaal. Driezijdige gashaarden worden vaak gekozen in combinatie met een tv-meubel. Door de twee extra zijruiten lijkt de haard meer diepte en volume te krijgen. Driezijdige gashaarden lijken meer op de voorgrond te treden en bieden door de zijruiten een goed zicht op het vlammenspel vanuit verschillende perspectieven.

Het meest gekozen tv-meubel met gashaard presenteert uw tv centraal in het midden, maar dit is absoluut geen vereiste. Misschien ziet u uw gashaard liever naast uw tv op een plateau geplaatst, of misschien geeft u de voorkeur aan een tweezijdige hoekgashaard die uw tv flankeert? Door maatwerk zijn de mogelijkheden van de tv-meubel gashaard combinatie vrijwel onbeperkt.

Een tv-meubel met gashaard kopen bij Haardenexpert

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een luxe opstelling of neem contact op voor haardadvies. Wij luisteren graag naar uw wensen, om er samen iets moois van te maken.

Productspecificaties

Type haardGashaard
VuurzichtFront/1-zijdig
Tv-positieNaast de haard
Interieurstijl meubelStrak/Modern
Kleur meubelDonkergrijs
Kleur ombouwCremewit
OpbergruimteLades
MateriaalMDF, Stucwerk
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)120x40cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)320x260x50cm
Extra optiesTerugvallende plint, Softclose systeem

Gerelateerde categorieën

aanbod meubels en haard

Ons aanbod tv-meubels

Maak een keuze

Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod tv-meubel met gashaard aan. In een handig overzicht vindt u zeven populaire voorbeeldopstellingen als foto-realistisch ontwerp in 3D. Zo ziet u direct hoe uw toekomstige tv-opstelling eruit kan zien. 

Strakke kolom met plateau Een gladde ombouw van vloer tot plafond. Verder zitten er geen verspringen, nissen of diepteverschillen in.
Met opbergnissen Door praktische en functionele opbergnissen creëert u orde en rust in een ruimte.
Met boekenplanken Hier kunt u accessoires plaatsen, die uw interieur karakter geeft, zoals een mooie vaas of plant.
Met lage kasten In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of randapparatuur.
Met breed plateau Door de haard te monteren in een zwevend plateau, ontstaat een modern en ruimtelijk effect.
Met open vakkenkast Een kast met open vakken is perfect voor het opbergen van uw mooiste woonaccessoires.
Met hoge kast en opbergnissen Met deze opbergkasten komt u nooit meer opbergruimte te kort.

Alles is handgemaakt, dus het kan precies zo worden zoals u dat wilt. Over de verschillende afmetingen, materialen, merken en designs adviseren wij graag.

Liever een andere brandstof voor uw haard? Kijk dan naar een tv-meubel met elektrische haard of houtkachel in een meubel.

 

Meeste gestelde vragen

Met antwoord van dé Expert

Onder een haardombouw verstaan wij een gladde ombouw om de haard, van vloer tot plafond. Hierin zitten geen verspringen, nissen of diepteverschillen.

Laten we beginnen bij de vraag: wat is een ombouw? Dit is een strakke kolom/koof die om de haard wordt gebouwd. Simpel, strak en tijdloos. Een ombouw kan op drie verschillende manieren worden opgeleverd: stucklaar, behangklaar en sausklaar.

Een opstelling met elektrische haard wordt standaard sausklaar opgeleverd. Een opstelling met gashaard of houtkachel wordt standaard stucklaar opgeleverd.

 1. Stucklaar
  Kiest u voor een stuckklaar afwerkingsniveau dan zijn de plaatmaterialen in het meubel niet naadloos met elkaar verbonden, maar ‘koud’ tegen elkaar aangezet. De platen worden dan rechttoe-rechtaan bevestigd met houten regelwerk. Het naadloze effect ontbreekt daarom ook.

 2. Behangklaar
  Behangklaar betekent dat de plaatmaterialen in het meubel naadloos met elkaar verbonden worden, omdat ze ‘in verstek’ gezaagd zijn. In verstek zagen wil zeggen dat 2 plaatmaterialen in een bepaalde hoek (bijv. 45 graden) worden gezaagd zodat ze exact op elkaar aansluiten. Zo ontstaat een naadloos geheel. Verder zijn gaten en kieren dicht geplamuurd. Zo heeft u een egaal eindresultaat waar u direct een behang op kunt aanbrengen.

 3. Sausklaar
  Bij een sausklaar meubel is de ondergrond zo glad mogelijk. Net als bij behangklaar worden de naden van het meubel ‘in verstek’ gezaagd. Dit zorgt voor een naadloos geheel. Verder wordt er een extra afwerklaag over het gehele meubel aangebracht voor een optimaal, egaal eindresultaat. Dit is meteen ook het verschil met behangklaar waarbij deze extra afwerklaag ontbreekt.

Dit is een 3D-interieurontwerp van uw droomopstelling. Het biedt u een unieke kans om het eindresultaat in zijn geheel te bewonderen door middel van een fotorealistische tekening. Denk aan het haardmeubel in combinatie met lichtinval door uw ramen, licht-schaduwwerking met uw meubilair en lampen, uw vloer- en wandkleuren en de lengte/breedte verhouding in de ruimte.

Bij onze manier van werken kunt u het volgende verwachten:

1. Persoonlijk: in een persoonlijk adviesgesprek luisteren we naar uw wensen en ideeën.
2. Professioneel, we kijken of uw dromen ook technisch haalbaar zijn en geven passend advies.
3. Beeldend, we tekenen uw gewenste opstelling op schaal als schets of fotorealistisch.
4. Transparant, we zetten alles duidelijk op een rij in een vrijblijvende offerte.

Wij werken naar een eindresultaat waarbij u helemaal tevreden bent met wat u in huis haalt.

De woonwens van “een haard passend in mijn interieur” willen wij graag voor u waarmaken. Daarvoor vindt u in ons assortiment zowel losse haarden als haarden geïntegreerd in een mooi haardmeubel. Met keuze uit 1200+ type haarden valt er veel te kiezen. Onze kracht ligt in een persoonlijk, eerlijk en technisch goed advies. Wij van Haardenexpert laten uw interieur graag ‘vlammen’.

Van alles. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld decoratief plaatmateriaal van Decolegno met een look & feel zoals:

 • Houtlook
 • Steen of beton
 • Metallic
 • Stof & leer
 • Unikleuren

Andere materiaal afwerkingen waarvoor u kunt kiezen zijn bijvoorbeeld eiken fineer, akoestische wandpanelen of natuursteen. Dit kan een lastige keuze zijn. Wilt u graag een haardadviseur hierover spreken? Neem contact met ons op voor een passend advies.

Jazeker is dit mogelijk. In ons voorbeeld hebben wij gekozen voor de meest gevraagde maatvoering. Maar bij ons kunt u terecht voor maatwerk en daarom is het geen probleem als u graag andere afmetingen wenst. 

Vraag hiervoor om haardadvies van een expert. Uiteraard kunt u op elk moment online uw wensen kenbaar maken door een persoonlijk en vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ja! U bent van harte welkom in een van onze twee luxe haardenshowrooms. U vindt ons in het Twentse Rijssen (Overijssel) en in het centraal gelegen Apeldoorn (Gelderland). Graag leiden wij u rond langs de verschillende opstellingen met de mooiste haarden en gaan met u om tafel voor een persoonlijk adviesgesprek. Hopelijk tot snel!

Offerte ontvangen voor een opstelling?

Jurrian helpt u graag

Het is te begrijpen dat u wilt weten wat er mogelijk is. Ik denk graag met u mee en zet de mogelijkheden op een rij.
Offerte aanvragen

Let hier op bij aanschaf van een haardopstelling

Afmeting van de ruimte

Afmeting van de ruimte

De ruimte bepaalt welk type meubel het meest geschikt is voor uw situatie.

Type brandstof

Type brandstof

Elke brandstof heeft zijn eigen voor- en nadelen, denk goed na over uw keuze.

De indeling

De indeling

De plek van de haard. Moet deze rechts, links of centraal geplaatst worden?

Extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden

Tover uw opstelling om tot een pronkstuk met kasten, lades of nissen.

Voor welke look & feel gaat u?

Tijdloos, trendvolgend of gedurfd

Keuze uit maar liefst +1200 plaatmaterialen en kleuren

Keuze uit maar liefst +1200 plaatmaterialen en kleuren

Licht uit spot aan | Nis met sfeervol spotje

Licht uit spot aan | Nis met sfeervol spotje

Handige opbergvakken

Handige opbergvakken

Zwevend haardmeubel | Terugvallende plint

Zwevend haardmeubel | Terugvallende plint

Lades & klepkasten

Lades & klepkasten

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt

Zo gaan we te werk

We denken mee van inspiratie tot installatie en nemen daarmee al uw zorgen weg. Dit is onze aanpak:

Haardadvies We denken mee met uw wensen en de technische mogelijkheden.
3D tekening Met een 3D tekening ziet u de opstelling in uw huis.
Meubelmaker Onze ervaren meubelmaker bouwt uw maatwerk meubel.
Landelijke installatie Op een veilige manier installeert onze monteur uw haard.
Service Jarenlang zorgeloos genieten van de haard.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Tv-meubel met gashaard Tv-meubel met haard

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een tv-meubel met gashaard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Ontvang aanbieding