Tv-meubel met haard

Tv-meubel met haard

Ontdek de mogelijkheden

Als vuurliefhebber die ook van tv kijken houdt, is een tv-meubel met haard de perfecte oplossing. Hiermee krijgt u een sfeervolle woonplek om tv te kijken.

Een haard en televisiescherm zijn op meerdere manieren te combineren tot een prachtige opstelling. Er is voor iedere woonkamer een unieke tv-meubel met haard te maken. Inspiratie nodig? Bekijk ons assortiment tv-meubel met haard of neem contact op met onze adviseurs.

tv meubel met haard

Een open haard tv-meubel

Laat elke woonkamer schitteren

Een tv-meubel met haard in huis combineert twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger. Of u nu een grote of kleine woonkamer hebt, met een hoog of laag plafond, wij leveren meubels die passen.

open haard tv meubel

Keuzes voor een open haard met tv-meubel

4 belangrijke punten

Maatvoering Allereerst moet u nadenken over de maatvoering. Hoe groot is de ruimte waar het tv-meubel met open haard komt te staan? Dit bepaalt de maten van het meubel en de haard. Een te kleine of te grote tv-meubel met haard staat niet mooi in verhouding.
Warmteafgifte Afhankelijk van welk vuur (gas, hout of elektrisch) gelden er strenge eisen aan warmteontwikkeling. Niet elk materiaal bijvoorbeeld de hitte.
Plaatsing De juiste afmeting van het tv-meubel met haard zorgt voor de juiste kijkhoogte van tv met haard.
Indeling en afwerking Veel mensen kiezen voor een uitbreiding van het tv-meubel met haard. Zo zijn er naar smaak boekenplanken naast te plaatsen, lades of klepkasten toe te voegen of bijvoorbeeld ledstrips in te plaatsen.

open haard tv meubel

Brandstoffen tv-meubel met haard

Alleen sfeer of ook warmte?

Het is belangrijk dat u nagaat welk soort haard u wilt. Is de functie van de haard alleen sfeer of moet de haard ook verwarmen?

  Sfeer Warmte Eenvoudig in te bouwen
Tv-meubel met elektrische haard Ja Optioneel Ja
Tv-meubel met gashaard Ja Ja Nee
Tv-meubel met houtkachel Ja Ja Nee

tv meubel met geïntegreerde haard

Van idee naar werkelijkheid

Ontvang een persoonlijke aanbieding

Al een indeling van het tv-meubel met open haard voor ogen? Deel het met onze haardadviseurs. Handig om te delen bij een vrijblijvende offerteaanvraag voor een persoonlijk aanbod:

  • Afmeting: LxBxH
  • Haard: gas, hout of elektrisch
  • Foto's: waar komt de haard?
  • Vuurzicht: 1, 2 of 3-zijdig
  • Afwerking: leer, hout, steen, etc.

Waarom hebben we deze informatie nodig?
Een haard inbouwen kost tijd en geld, hoeveel precies is afhankelijk van welke meubelopstelling, materiaalkeuze, woonplek enzovoorts. Bij maatwerk ontstaat een uniek meubel en daarmee ook een unieke offerte.

open haard met tv meubel

Advies over tv-meubel met haard?

Vraag het aan dé Haardenexperts

Wilt u meer informatie of een tv-meubel met open haard kopen? Onze adviseurs staan voor u klaar en geven advies op maat. Het woord onmogelijk staat niet in ons woordenboek. Daardoor is er altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Uw haardproject is bij ons in vertrouwde handen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw droomopstelling uittekenen.