• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Tv-meubel met haard

Ontdek de mogelijkheden

Als vuurliefhebber die ook van tv kijken houdt, is een tv-meubel met haard de perfecte oplossing. Hiermee krijgt u een sfeervolle woonplek om tv te kijken. Een haard en televisiescherm zijn op meerdere manieren te combineren tot een prachtige opstelling. Er is voor iedere woonkamer een unieke tv-meubel met haard te maken. Inspiratie nodig? Bekijk ons complete assortiment of bekijk onze top 5 van elektrisch of gas.

Advies aan huis
Bent u op zoek naar een tv meubel met haardopstelling maar heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Kies dan voor het gemak van haardadvies aan huis. Onze thuisadviseur komt graag bij u langs om u te voorzien van het juiste advies.

Afspraak maken

 

Op de tv-meubel met haard pagina

Leest u meer over

Kies de juiste brandstof: gas, hout of elektrisch
Belangrijke aandachtspunten
Van idee naar werkelijkheid
Advies
Kies uw favoriete opstelling

Een open haard tv-meubel

Laat elke woonkamer schitteren

Een tv-meubel met haard in huis combineert twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger. Of u nu een grote of kleine woonkamer hebt, met een hoog of laag plafond, wij leveren meubels die passen.

Advies bij u thuis

Onze thuisadviseur komt graag bij u op langs om u te voorzien van advies over de vele mogelijkheden. Is een cinewall de het beste idee of moet het een exclusieve tv-wand worden? Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Neem nu contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken

Brandstoffen tv-meubel met haard

Alleen sfeer of ook warmte?

Het is belangrijk dat u nagaat welk soort haard u wilt. Is de functie van de haard alleen sfeer of moet de haard ook verwarmen?

  Sfeer Warmte Eenvoudig in te bouwen
Tv-meubel met elektrische haard Ja Optioneel Ja
Tv-meubel met gashaard Ja Ja Nee
Tv-meubel met houtkachel Ja Ja Nee

Keuzes bij een open haard met tv-meubel

4 belangrijke punten

Maatvoering Hoe groot is de ruimte waar het tv-meubel met open haard komt te staan? De afmetingen van het meubel en de haard moeten in de juiste verhouding staan voor een mooi geheel.
Warmteafgifte Afhankelijk van welk vuur (gas, hout of elektrisch) gelden er strenge inbouweisen. Niet elk materiaal is bestand tegen hitte.
Plaatsing De juiste afmeting van het tv-meubel met haard zorgt voor de juiste kijkhoogte van tv met haard.
Indeling en afwerking Veel mensen kiezen voor een uitbreiding van het tv-meubel met haard. Zo kan er naar eigen wens gekozen worden voor bijvoorbeeld boekenplankken, kasten, lades, nis met lichspot.

Van idee naar werkelijkheid

Ontvang een persoonlijke aanbieding

Al een indeling van het tv-meubel met open haard voor ogen? Deel het met onze haardadviseurs. Handig om te delen bij een vrijblijvende offerteaanvraag:

  • Afmeting: LxBxH
  • Haard: gas, hout of elektrisch
  • Foto's: waar komt de haard?
  • Vuurzicht: 1, 2 of 3-zijdig
  • Afwerking: leer, hout, steen, etc.

Waarom hebben we deze informatie nodig?
Een haard inbouwen kost tijd en geld, hoeveel precies is afhankelijk van welke meubelopstelling, materiaalkeuze, woonplek enzovoorts. Bij maatwerk ontstaat een uniek meubel en daarmee ook een unieke offerte.

Ontvang persoonlijke offerte

Advies over tv-meubel met haard?

Vraag het aan dé Haardenexperts

Wilt u meer informatie of een tv-meubel met open haard kopen? Onze adviseurs staan voor u klaar en geven advies op maat. Het woord onmogelijk staat niet in ons woordenboek. Daardoor is er altijd een oplossing die naadloos aansluit bij uw smaak en stijl. Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Uw haardproject is bij ons in vertrouwde handen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw droomopstelling uittekenen.