Faber propaan haard

Faber propaan haard

Ons assortiment

Faber heeft een hoogwaardig assortiment propaanhaarden in verschillende soorten en maten. Door de verschillende modellen en vuurzichten is er voor ieder wat wils. Doordat de haard op propaan brandt is een gasleiding niet nodig. Perfect voor nieuwbouwhuizen dus.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Een propaan gaskachel van Faber

Een propaan gaskachel van Faber

Voorloper op haarden en technieken

Het merk Faber zit sinds 1844 in de haardenbranche. Faber is begonnen in Friese Franeker door Jan Gerrits Faber. Faber’s passie gaat niet alleen om vuur, maar om de warmte en gezelligheid dat het vuur brengt. Ze zijn een voorloper op haarden en technieken. Faber was de eerste fabrikant die een gesloten verbrandingssysteem op de markt bracht. Een gesloten systeem haalt de zuurstof die nodig is voor de verbranding uit de buitenlucht. Een open systeem haalt de zuurstof uit de ruimte waar de haard staat.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op