Element4 propaan haard

Element4 propaan haard

Ons assortiment

Element4 staat bekend om hun Dutch Design. Element4 is een Nederlands merk die gedetailleerde designs levert. Element4 is geliefd onder designers, architecten en trendbewust consumenten. Dit zien we terug bij de propaanhaarden. Element4 biedt de hoogste doorkijkhaard aan, deze haard is wel 160 cm hoog.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

De propaanhaarden van Element4

De propaanhaarden van Element4

Ideaal voor woningen zonder gasleiding

Als u een gashaard wilt maar geen gasleiding heeft in uw woning is een gashaard die brandt op propaangas dé oplossing. Propaan wordt gewonnen in gasvorm en daarna onder druk omgezet tot een vloeistof. Omdat propaan dus een omgezet kan worden in een vloeistof kan het opgeborgen worden gasflessen. Deze flessen zet u in of buiten uw huis in brandwerende boxen. Een fles propaangas van 10,5 kg brandt tussen de 18 en 25 uur, afhankelijk van hoe hard de haard brandt. U kunt twee flessen koppelen zodat als de ene fles leeg is, de haard automatisch gaat branden op de andere fles. De flessen zijn na te vullen.

Gedetailleerde designs

Gedetailleerde designs

Een breed assortiment

Element4 ontwerpt en produceert al meer dan tien jaar gashaarden. De haarden van Element4 hebben een dunne inbouwdiepte, soms al vanaf 25cm. Hierdoor nemen de haarden van Element4 weinig ruimte in beslag en kunnen de haarden mooi in de muur worden gebouwd. Bij een propaan gashaard van Element4 heeft u de keuze uit een gesloten en open verbrandingssysteem. Bij een open systeem wordt de zuurstof die nodig is bij de verbranding gehaald uit de lucht in de ruimte waar de haard staat. Bij een gesloten verbranding wordt de lucht die nodig is gehaald van buiten. Onze adviseurs kijken graag met u mee om te kijken welke haard en systeem het beste bij u past.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op