Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Inzet gashaard

Haardenexpert biedt een groot assortiment aan van inzet gashaarden. Het verschil tussen een inbouw gashaard en een inzet gashaard is het feit dat bij een inbouw gashaard de haard in een nieuwe situatie wordt geplaatst. Een inzet gashaarden wordt geplaatst in een open haard of in een bestaande schouw.

32 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

32 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Inzethaard gas

Er zijn vele verschillende inzethaarden op de markt te verkrijgen. Haarden in verschillende vormen en verschillende afmetingen. Er is altijd wel iets wat past in uw situatie. Belangrijk is om in eerste instantie te kijken naar de huidige situatie. Heeft deze een front-vuurzicht, een tweezijdig vuurzicht of een driezijdig vuurzicht? Heeft u een situatie waarbij er van drie kanten een opening is? Kies dan voor een driezijdige inzethaard, enzovoorts. Uiteraard kan Haardenexpert u hierin adviseren.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken hoe groot de opening is in de huidige situatie. Uiteraard snapt u dat de inzethaard moet passen in de huidige situatie, dus heeft u een situatie met een breedte van 80 centimeter, dan zal de inzethaard logischerwijs niet breder moeten zijn dan die 80 centimeter. Wanneer de ruimte groter is dan de inzethaard, kan dit vaak netjes afgewerkt worden.

In eerste instantie waren inzethaarden voornamelijk te verkrijgen met een open verbrandingssysteem. Echter, de markt ontwikkelt zich dermate snel dat het assortiment inzethaarden met een gesloten verbrandingssysteem steeds groter wordt. Dit is gunstig voor mensen met een goed geïsoleerde woning, aangezien bij een gesloten verbrandingssysteem de zuurstof van buiten wordt gehaald.

Ook het vuurbeeld van de inzet gashaarden zijn in de loop der jaren verbeterd. De producenten van de haarden proberen elke keer weer het vuurbeeld te ontwikkelen, zodat hij zo dicht mogelijk bij die van een echt houtvuur komt. Zo heeft Bellfires nog niet zo lang geleden enkele inzethaarden uitgevoerd met de nieuwste Premium-brander voor een zo realistisch mogelijk vuurbeeld.

Vraagt u zich af of u in uw situatie een inzethaard kunt plaatsen? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag.