Driezijdige houtkachels

Driezijdige houtkachels

Ons assortiment

Moet het vuurbeeld vanuit iedere hoek te bekijken zijn? Dan is een driezijdige houtkachel een perfecte keus. Zoals de naam het al verklapt, heeft deze kachel een driezijdige ruit. Bij een driezijdige houthaard ziet u vanuit alle zichtposities de sfeervolle vlammen het beste en hoeft u geen enkele vlam te missen. Plaats deze haard centraal tegen of in de muur en maak er een gezellig middelpunt van. Bekijk hieronder het assortiment en doe inspiratie op.

 

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Vuurzicht: 3-zijdig

per pagina
Sorteer op
Pagina

Driezijdige houtkachels

Driezijdige houtkachels

Genieten van een gezellig haardvuur

Kies voor een driezijdige houtkachel glas als u van alle kanten wil genieten van een gezellig haardvuur. De Driezijdige houtkachel is zeer geschikt als middelpunt van uw woonkamer. Moet het vuurbeeld vanuit twee ruimtes te bekijken zijn? Dan kies je voor een driezijdige Roomdivider. Dit model wordt in een tussenwand geplaatst, zodat je in de woonkamer én eetkamer sfeervol geniet van de vlammen. 

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op