Wanders houtkachel

Wanders houtkachel

Ons assortiment

Wanders levert al meer dan veertig jaar lang hoogwaardige houthaarden van de beste materialen. Met het prachtige design zijn de haarden toepasbaar in ieder interieur, klassiek of modern. Om de lange levensduur van het toestel te garanderen, is ieder model vervaardigd met solide gietijzer. Gietijzer zorgt ervoor dat alle energie uit het hout volledig wordt benut, waardoor er geen roet binnen de haard ontstaat. Het gevolg is dat u ongehinderd naar het vlammenspel kunt kijken. Binnen het ruime assortiment vindt u prachtige inzethaarden, tweezijdige haarden, tunnelhaarden en vrijstaande houtkachels.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Wanders houtkachel

Wanders assortiment

Om onderscheidt te maken tussen de vele modellen, heeft Wanders kachels zijn toestellen onder specifieke series uitgebracht. Iedere serie bezit zijn eigen kenmerken, namelijk de variatie in design, vermogen en rendement. Hieronder worden de populairste series bondig toegelicht, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

Wanders S

De Wanders Smart is een serie inzethaarden die voorzien zijn met een strak en modern design. Deze toestellen zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk de Wanders Smart 60 en Smart 75. Hier wordt weer onderscheid gemaakt tussen een hoekmodel en een frontmodel. Het hoekmodel is voorzien van een doorlopende glasruit dat uit één stuk is vervaardigd, waardoor er geen zichtbare naden of lijsten zijn. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige toestellen de Wanders Smart 60 Hoek of de Wanders Smart 75 Front.

Wanders Square

De Wanders Square serie bestaat uit verschillende gashaarden en houthaarden. Omdat u op de pagina van de Wanders houtkachels bent beland, worden alleen de houthaarden toegelicht. Binnen het assortiment vindt u inzethaarden, tunnelhaarden, tweezijdige haarden en haarden met een frontaal vuurzicht. Alle Wanders Square toestellen zijn voorzien van een compact formaat, zodat de plaatsing een eenvoudige klus is. Voor een brede tunnelhaard is de Wanders Square 75 Tunnel de perfecte keus. Heeft u toch liever een vierkante inzethaard? Dan overweegt u de prachtige Wanders Square 68 Front en de Wanders Square 75.

wanders houtkachel

Milieuvriendelijkheid van een Wanders houtkachel

Optimale verbranding

Om het milieu zo min mogelijk te belasten, heeft Wanders een duurzame verbranding ontwikkeld. Dankzij het unieke verbrandingssysteem behaalt iedere houtkachel een geringe emissie en een aanzienlijk rendement. Door het toepassen van de nieuwste technieken voldoen alle Wanders kachels aan de Europese normen en de strenge Duitse normen. Diverse modellen zijn zelfs uitgevoerd met een bijzonder zelf ontworpen materiaal, de Highly Insulated Interior. De binnenwand van enkele haarden zijn met dit materiaal vervaardigd. Het speciale materiaal is uiterst hittebestendig, zodat er een optimale verbranding ontstaat. Daarnaast wordt de duurzame levensduur van het toestel gegarandeerd. Kortom, een Wanders kachel is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook energiezuinig. Zo bespaart u fors op uw stookkosten.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op