Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Wanders houtkachel

Wanders levert al meer dan veertig jaar lang hoogwaardige houthaarden van de beste materialen. Met het prachtige design zijn de haarden toepasbaar in ieder interieur, klassiek of modern. Om de lange levensduur van het toestel te garanderen, is ieder model vervaardigd met solide gietijzer. Gietijzer zorgt ervoor dat alle energie uit het hout volledig wordt benut, waardoor er geen roet binnen de haard ontstaat. Het gevolg is dat u ongehinderd naar het vlammenspel kunt kijken. Binnen het ruime assortiment vindt u prachtige inzethaarden, tweezijdige haarden, tunnelhaarden en vrijstaande houtkachels.

30 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

30 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 4
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4

Wanders houtkachel

Om onderscheidt te maken tussen de vele modellen, heeft Wanders zijn toestellen onder specifieke series uitgebracht. Iedere serie bezit zijn eigen kenmerken, namelijk de variatie in design, vermogen en rendement. Hieronder worden de populairste series bondig toegelicht, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden.

De Wanders Smart is een serie inzethaarden die voorzien zijn met een strak en modern design. Deze toestellen zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk de Wanders Smart 60 en Smart 75. Hier wordt weer onderscheid gemaakt tussen een hoekmodel en een frontmodel. Het hoekmodel is voorzien van een doorlopende glasruit dat uit één stuk is vervaardigd, waardoor er geen zichtbare naden of lijsten zijn. Bekijk bijvoorbeeld de prachtige toestellen de Wanders Smart 60 Hoek of de Wanders Smart 75 Front.

Deze serie wordt gevormd door slechts twee haarden, namelijk een houthaard en een gashaard. Het fraaie model de Wanders Solea Olegance is een vrijstaande houtkachel met een gebogen vormgeving. Door de hoge ruit ontstaat er een hoog vlammenspel en een optimaal uitzicht op het houtvuur. Met dit toestel wekt u een maximaal vermogen van 8kW op.

De Wanders Square serie bestaat uit verschillende gashaarden en houthaarden. Omdat u op de pagina van de Wanders houtkachels bent beland, worden alleen de houthaarden toegelicht. Binnen het assortiment vindt u inzethaarden, tunnelhaarden, tweezijdige haarden en haarden met een frontaal vuurzicht. Alle Wanders Square toestellen zijn voorzien van een compact formaat, zodat de plaatsing een eenvoudige klus is. Voor een brede tunnelhaard is de Wanders Square 75 Tunnel de perfecte keus. Heeft u toch liever een vierkante inzethaard? Dan overweegt u de prachtige Wanders Square 68 Front en de Wanders Square 75.

Deze serie wordt gevormd door drie vrijstaande houtkachels, de Wanders Olaf Eco, Wanders Olaf Eco Round en de Wanders Olaf Eco Hoog. U herkent de toestellen aan de bijzondere spekstenen bekleding. Door dit materiaal wordt de gestookte warmte langdurig opgeslagen, namelijk 6 tot 8 uur lang. Wanneer het vuur is gedoofd, straalt de kachel de opgeslagen warmte uw woonkamer in.

Milieuvriendelijkheid van een Wanders houtkachel

Om het milieu zo min mogelijk te belasten, heeft Wanders een duurzame verbranding ontwikkeld. Dankzij het unieke verbrandingssysteem behaalt iedere houtkachel een geringe emissie en een aanzienlijk rendement. Door het toepassen van de nieuwste technieken voldoen alle Wanders houthaarden aan de Europese normen en de strenge Duitse normen. Diverse modellen zijn zelfs uitgevoerd met een bijzonder zelf ontworpen materiaal, de Highly Insulated Interior. De binnenwand van enkele haarden zijn met dit materiaal vervaardigd. Het speciale materiaal is uiterst hittebestendig, zodat er een optimale verbranding ontstaat. Daarnaast wordt de duurzame levensduur van het toestel gegarandeerd. Kortom, een Wanders houthaard is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook energiezuinig. Zo bespaart u fors op uw stookkosten.