Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44,Apeldoorn

Showroom

Elektrische haard

Elektrische haarden bieden huiselijke en sfeervolle warmte en dat kan worden gecreëerd waar u maar wilt. Moderne elektrisch haarden geven een zeer levendig en realistisch "vlammenspel" en geven in sommige gevallen ook nog eens warmte.

146 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

146 Artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Stel een Aflopende Directie in

Elektrische haarden

Het gemak van een elektrische haard

Elektrische haarden bieden huiselijke en sfeervolle warmte en dat kan worden gecreëerd waar u maar wilt. Moderne elektrisch haarden geven een zeer levendig en realistisch "vlammenspel" en geven in sommige gevallen ook nog eens warmte. Het voordeel is, dat ze geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben. Een stopcontact volstaat om de haard te laten werken op elke plek u maar wilt. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een vlammenspel en een warme gloed die de illusie van een echt houtvuur geven. 

Compact assortiment

Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en maten. Voor elke smaak en elk vertrek is er dan ook wel een passend model te vinden. Wij hebben een breed scala van elektrische haarden en kachels in onze showroom staan en kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren. Haardenexpert is een erkend dealer van het merk Faber. Dit is dé grootste leverancier op het gebied van elektrische haarden. Komt u dus gerust een keer langs om een kijkje te nemen in onze luxe ingerichte showroom.

Elektrische haarden van Faber

De elektrische haarden van Faber zijn te verdelen over 3 categorieën. De Optiflame Fire de Opti-Myst Fire en de Opti-Virtual. De gepatenteerde elektrische Optiflame technologie geeft een regelbaar en realistisch vlammen effect dat eenvoudig met de afstandsbediening is te bedienen. Voor de verlichting van het houtset is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken. Door deze techniek lijken de houtblokken echt te gloeien.

Het Opti-Myst vuurbeeld maakt een einde aan het platte vuurbeeld in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld ontwikkeld d.m.v. waterdamp en halogeen spots. Nog nooit brandde elektrische vuren zo realistisch als bij het Opti-Myst vuurbeeld. De Opti-Virtual haarden van Faber zijn de nieuwste ontwikkeling van Faber op het gebied van elektrische haarden. Deze haarden maken gebruik van het spectaculaire 'Pepper Ghost' effect.