Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische haard

Elektrische haarden bieden huiselijke en sfeervolle warmte dat kan worden gecreëerd waar en wanneer u maar wilt. De moderne elektrische haard van tegenwoordig geeft een zeer levendig, realistisch en sfeervol vlammenspel in uw woning, kantoor of restaurant. U bent er zeker van dat de haard alle aandacht krijgt. En dat verdient ze ook! Het vlammenspel is zo levensecht dat veel mensen het aanzien voor echt vuur, precies waarvoor de elektrische haard bedoelt en ontwikkelt is. Bent u op zoek naar een sfeervolle haard? Kijk dan niet verder. U vindt, zonder enige twijfel, de perfecte haard in ons zeer ruime assortiment elektrische haarden. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Onze elektrische haarden adviseurs staan u graag te woord.

 

197 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 22
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 22

197 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 22
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 22

Elektrische haarden

Het gemak van de elektrische openhaard, u steekt de stekker in het stopcontact en u heeft ‘vuur’ in huis. Plug-and-play noemen wij dat, gebruiksvriendelijkheid ten top. En dat niet alleen, de elektrische haard van tegenwoordig heeft zoveel voordelen dat het zeker een overweging waard is om ‘over te stappen’ op elektrisch vuur. Wilt u weten waarom? Lees dan snel verder!

Elektrische haard kopen

U bent helemaal overtuigt van een bepaald model en u wilt deze elektrische haard kopen? Bestel hem dan snel via onze webshop, in de meeste gevallen heeft u hem dan de volgende dag al in huis.

Wilt u meer informatie over uw ideale haard of wilt u een elektrische haard met meubel? Bij Haardenexpert is alles mogelijk, wij denken graag met u mee. Onmogelijkheden kennen wij niet, wel uitdagingen. Onze deskundige elektrische haarden adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem nu contact met ze op, onze adviseurs zitten voor u klaar!

Elektrische haard kopen

Daarom is een elektrische haard zo populair

Een elektrische haard was vroeger veel minder populair. Dat is te begrijpen. Een elektrische haard uit de jaren ’90 was simpelweg nog lang niet genoeg doorontwikkeld om een volwaardig alternatief te zijn voor een gashaard of houtkachel.

Echter de politieke discussie over het gasgebruik en de switch naar alternatieve brandstoffen heeft ervoor gezorgd dat de populariteit van de elektrische open haard flink is toegenomen. Immers veel mensen missen een gasaansluiting in hun recent opgeleverde nieuwbouwwoning zodat een gashaard geen optie is. De keuze naar een elektrische open haard is dan snel gemaakt.

De steeds voortdurende discussie omtrent ons gasverbruik heeft gezorgd voor een extra steuntje in de rug, maar niet alleen dat. Eigenlijk heeft de elektrische haard het zelf verdiend, want het vuur van de elektrische open haard van tegenwoordig is zo realistisch dat het bijna niet meer te zien is dat het elektrisch is. Een groot compliment dus voor alle elektrische haarden fabrikanten!

Niet alleen voor huishoudelijk gebruik. Maar ook voor hotels, restaurants, cafés en bedrijven

Naast het normale huishoudelijke gebruik is, in tegenstelling tot een gashaard of houtkachel, een elektrische haard zeer geschikt voor open of publieke ruimtes. Een elektrische haard is veilig in gebruik want de haard wordt niet warm. Een elektrische openhaard is daarom bij uitstek geschikt bij ruimtes waar relatief gezien weinig toezicht kan worden gehouden. Denkt u bijvoorbeeld aan de entree of lobby van uw restaurant, hotel, café of bedrijfspand. Een elektrische haard maakt echt het verschil en voegt veel sfeer en gezelligheid toe aan de vaak wat kale en stille(re) ruimte!

Benieuwd wat Haardenexpert op zakelijk gebied voor u kan betekenen? Wij gaan graag het gesprek met u aan! Neem nu contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Elektrische haard

Alle mogelijkheden op een rijtje

De elektrische haard is bij uitstek geschikt om het perfecte plaatje in uw woning te creëren. Zaken die u niet voor mogelijk hield zijn mogelijk met een elektrische openhaard! De elektrische openhaard van tegenwoordig biedt veel meer dan alleen vlammenspel en sfeer. Ze geven u mogelijkheden die een gashaard u niet kan bieden.

Wat denkt u van:

- Gepersonaliseerd vlambeeld. Van een sfeervolle vlammen tot een party- discostand.

- Een energiezuinige warmte-module. Niet alleen vuur maar ook een aangename temperatuur.

- Knisperend geluid van het vuur. Net echt.

- Inbouwmogelijkheden in meubels, kasten, tafels, televisiewanden en nog zoveel meer.

- Van klassiek tot modern, van schouw tot wandopstelling. Alles is mogelijk!

Iedere fabrikant cq. iedere elektrische haard heeft zijn eigen sterke punten. Waar bij de een het vlambeeld wat verder is doorontwikkeld is bij de ander juist de warmte-module die het verschil maakt. Welke elektrische haard voor u geschikt is hangt dan ook helemaal af van het gebruik en uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Haardenexpert helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Ons assortiment elektrische haarden

Haardenexpert gelooft in de toekomstbestendigheid van de elektrische haard. Daarom bieden wij een zeer uitgebreid assortiment elektrische haarden aan. U vindt bij ons altijd de juiste elektrische open haard, u grijpt niet snel mis.

Dimplex OptiMyst – Elektrische waterdamphaard

Ongetwijfeld een van de bekendste en meest realistische elektrische kachels van dit moment, de Dimplex of Faber waterdamp haard! Deze elektrische haard creëert een spectaculair vuurbeeld door waterdamp te combineren met lichtspel en een decoratief houtset. Levensecht!

De techniek erachter is eigenlijk heel eenvoudig. Onderin deze elektrische haard is een klein water-reservoir ingebouwd. Het water in dit reservoir wordt verwarmd door een transducer en zorgt voor opstijgende waterdamp (lees: rook). Vergelijk het met opstijgende damp uit een fluitketel of pan met kokend water. De ledlampen in deze elektrische openhaard verlichten de houtset en opstijgende damp waardoor er een bijzonder fascinerend en zeer realistisch vlammenspel ontstaat. De houtset lijkt echt te branden en de opstijgende damp maakt het verhaal compleet!

Dimplex Opti-Virtual, elektrisch vuur door middel van HDTV-techniek

Een andere techniek van Dimplex is de Opti-Virtual. Deze bijzondere techniek is gebaseerd op het veel bekendere Pepper’s Ghost principe en heeft zijn oorsprong bij grote attracties, musea, het toneel of de kermis. Bij elektrische haarden met de Opti-Virtual techniek ziet u niet alleen prachtige vlammen maar u hoort ze ook! Knisperend geluid, vonkjes die echt weg lijken te springen, en een gloeibed die z’n weerga niet kent. Allemaal illusies die zorgen voor een bijzonder fascinerend vlambeeld waar u uren naar kunt kijken.

Dimplex Opti-Flame, flakkerende vlammen zorgen voor een schitterend vuureffect

De eerste techniek die door Dimplex is ontwikkeld is de Opti-Flame. Al in 1988 rolde de eerste elektrische haard bij Dimplex van de loopband die gebruik maakte van deze techniek. Maar zelfs Dimplex was hier niet de eerste mee. De Engelse uitvinder John Berry ontwikkelde al in het begin van de twintigste eeuw een elektrische openhaard waarin de techniek van draaiende assen en spiegels centraal stond. Want dat is Opti-Flame. De Opti-Flame techniek maakt gebruik van hele kleine en gebogen spiegeltjes die zijn gekoppeld aan een draaiende as. Door de spiegels op een onregelmatige manier te plaatsen, te laten draaien en te verlichten ontstaat een flakkerend vlameffect. De vlammen bewegen dan ook continue op een zeer speelse en onregelmatig wijze. Precies wat u van een (kamp)vuurtje verwacht.

Waar bij veel elektrische haarden een patroon te zien is, is dit bij een Opti-Flame elektrische haard niet het geval. Door de gebogen en onregelmatigheid van de spiegels kan het licht op zoveel verschillende manier breken dat er geen einde aan lijkt te komen!

Fraai design en sfeervolle verwarming; de elektrische haarden van Element4

De elektrische inbouwhaard van Element4 staan bekend om hun prachtige design, sfeervolle vlammenspel en het ingebouwde verwarmingselement. Deze elektrische haarden zijn voorzien van een HD LED projectietechnologie die zorgen voor een prachtig vlammenspel. En dat niet alleen, deze techniek zorgt tegelijkertijd voor een realistisch branderbed waardoor het houtset echt in brand lijkt te staan.

Wat maakt een elektrische haard van Element4 nog meer zo bijzonder?

Een elektrische open haard van Element4 kunt u helemaal afstylen op basis van uw eigen wensen en voorkeuren. Concreet houdt dit in dat u de styling van het branderbed aan kunt passen aan uw persoonlijke smaak. De elektrische haarden van Element4 zijn daardoor heel breed inzetbaar, van klassiek tot strak en van authentiek tot modern.

Dru Virtuo, de elektrische haard van Dru

Relatief nieuw in de markt van elektrische haarden, de Virtuo serie van Dru. Deze unieke collectie elektrische haarden van gashaardenfabrikant Dru baart opzien. Met een volledig andere kijk op de wereld van elektrische haarden heeft Dru een innovatief systeem ontwikkeld waarmee het een vlammenzee kan projecteren op een (achtergrond)doek. Haarden die gebruik maken van een projectietechnologie worden ook wel led-haard genoemd. Samen met het levendige houtset en oplichtende branderbed is de cirkel rond.

De elektrische haarden van Dru lijken heel erg veel op hun gashaarden collectie. Ze kunnen dan ook bijzonder strak worden in gebouwd in een haardmeubel of wandopstelling. Met een Dru Virtuo haalt u een elektrische open haard in huis met de look-en-feel van een gashaard. Ook als deze elektrische haard uitstaat heeft u nog steeds het gevoel een blikvanger te hebben in uw woonkamer.

Inbouw, inzet, vrijstaande of hangende elektrische haarden

Net als bij de gashaarden is de collectie elektrische haarden zeer uitgebreid. Haardenexpert biedt allerlei verschillende modellen aan. Van inbouwhaard tot elektrische inzethaard en van vrijstaand tot (vrij)hangend. Innovatieve elektrische haarden met ver doorontwikkelde technieken, helemaal afgestemd op uw persoonlijke smaak en voorkeuren. Bij ons is van alles mogelijk! 

Elektrische openhaard

Opstelling met meubel

Bent u niet alleen op zoek naar een haard maar wilt u graag een prachtige complete opstelling met TV-meubel, haardombouw of cinemawall? Aangezien een elektrische haard geen rookgasaf-voerkanaal nodig heeft is deze haard zeer geschikt om te plaatsen in een TV-meubel of wandopstelling. De mogelijkheden kennen bijna geen grenzen, van een klassieke opstelling tot een natuurlijke look en van een modieus tv-meubel tot een strak afgewerkte haardombouw. We kunnen eigenlijk wel stellen dat nagenoeg alles mogelijk is. 

Kom gerust een keer langs in onze exclusieve showroom en laat u verrassen door de bijzondere elektrische haarden en meubelopstellingen. Haarden van topniveau en handgemaakte haardmeubelen waar u vele jaren mee vooruit kunt. 

Daarom kiest u voor de Haardenexpert

Voordat u overgaat tot het kopen van een elektrische openhaard stellen wij ons graag nog even aan u voor. Haardenexpert is de specialist als het aan komt op elektrische haarden! Onze deskundige adviseurs kunnen u alles vertellen over de hedendaags elektrische haard. Welk model voor u de juiste keuze is, wat de mogelijkheden zijn en hoe u de mooiste opstelling thuis kunt plaatsen. 

Door onze deskundigheid en ervaring zijn we uitgegroeid tot een van de landelijke spelers binnen de elektrische haarden en kachelbranche. Wij leveren niet alleen in Nederland maar ook in België.

Bij ons heeft u dan ook altijd de scherpste deal. Of het nu gaat om (alleen) een elektrische haard, gashaard of houtkachel, of een elektrische haard met installatie. Een elektrische openhaard koopt u altijd bij de Haardenexpert van Nederland. 

Waarom? Daarom:

- Haardenexpert is dé expert van Nederland,

- Meer dan 10 jaar ervaring met gashaarden, houtkachels en elektrische haarden,

- Ruim 7500 tevreden klanten,

- Groot assortiment elektrische haarden,

- Exclusieve showroom waarin verschillende elektrische haarden staan opgesteld,

- Vrijblijvend advies, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Elektrische open haard

Om u nog verder een indruk te geven wat wij u kunnen bieden op het gebied van de elektrische haard nodigen wij u graag uit in onze showroom. Haardenexpert levert uiteraard alle gerenommeerde topmerken als Dimplex, Faber, Element4, Dru, Charlton & Jendrick etc. Tevens hebben wij diverse prachtige opstellingen staan waarmee wij u een goed beeld kunnen geven wat er allemaal mogelijk is qua opstellingen en meubels. 

Meer informatie over of een elektrische haard kopen?

Wilt u een elektrische haard kopen of op bent u op zoek naar een scherpe aanbieding? Vraag dan een aanbieding aan via onze website of neem contact met ons op.