Type kachel
 1. (22)
 2. (4)
 3. (1)
Merk
 1. (30)
Vermogen
 1. (6)
 2. (4)
Adviesprijs
€ 0 € 4245 € 0 to € 4245
Afmetingen
 1. (3)
 2. (4)
 3. (18)
Vuurzicht
 1. (3)
 2. (4)
 3. (3)
 4. (4)
 5. (21)

Elektrische haarden

×

Ontvang aanbiedingsprijs

Ontvang binnen twee werkdagen een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

 • Beste prijs garantie
 • Installatie in heel Nederland
 • Levering door heel Nederland

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

Elektrische haarden

Elektrische haardenElektrische haarden bieden huiselijke en sfeervolle warmte en dat kan worden gecreëerd waar u maar wilt. Moderne elektrisch haarden geven een zeer levendig en realistisch "vlammenspel" en geven in sommige gevallen ook nog eens warmte. Het voordeel is, dat ze geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben. Een stopcontact volstaat om de haard te laten werken op elke plek u maar wilt. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een vlammenspel en een warme gloed die de illusie van een echt houtvuur geven. 

 

Elektrische haarden assortiment

Elektrische haarden zijn er in heel veel soorten en maten. Voor elke smaak en elk vertrek is er dan ook wel een passend model te vinden. Wij hebben een breed scala van elektrische haarden en kachels in onze showroom staan en kunnen u ook uitgebreid over de mogelijkheden informeren. Haardenexpert is leverancier van o.a. de merken: Faber en Dimplex. Komt u dus gerust een keer langs om een  kijkje te nemen in onze luxe ingerichte showroom.

 

Elektrische haarden van Faber

De elektrische haarden van Faber zijn te verdelen over 3 categorieën. De Optiflame Fire de Opti-Myst Fire en de Opti-Virtual. De gepatenteerde elektrische Optiflame technologie geeft een regelbaar en realistisch vlammen effect dat eenvoudig met de afstandsbediening is te bedienen. Voor de verlichting van het houtset is gebruikgemaakt van de nieuwste LED technieken. Door deze techniek lijken de houtblokken echt te gloeien.

 

Het Opti-Myst vuurbeeld maakt een einde aan het platte vuurbeeld in elektrische haarden. Faber heeft een 3-dimensionaal vuurbeeld ontwikkeld d.m.v. waterdamp en halogeen spots. Nog nooit brandde elektrische vuren zo realistisch als bij het Opti-Myst vuurbeeld. De Opti-Virtual haarden van Faber zijn de nieuwste ontwikkeling van Faber op het gebied van elektrische haarden. Deze haarden maken gebruik van het spectaculaire 'Pepper Ghost' effect. De Faber Opti-Virtual Double staat brandend opgesteld in onze showroom. Hier één van onze merken: Faber