Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Altech Ecosy Depot

Houtkachel
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 3.597

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Wilt u een passend en deskundig advies ontvangen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achterlaten, uw emailadres en telefoonnummer. Vervolgens neem ik of één van mijn collega’s contact met u op om uw wensen door te nemen. Samen komen we tot de beste keus voor uw woonsituatie. 

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Van houtkachel tot gashaard, bij mij kunt u terecht voor het beste woonadvies. Heeft u vragen over het vermogen, de perfecte plek in de ruimte en de mogelijkheden van de installatie? Trek bij mij aan de bel en leg uw wensen voor. Met passie voor het vak en een dosis creativiteit is geen enkele plaatsing te gek. Laten we samen uw droomhaard realiseren.

  • Beste keus volgens Haardenexpert Bram van der Veen

    Een haard of kachel staat of valt bij een betrouwbaar advies. U wilt natuurlijk zorgeloos genieten van uw nieuwe aanwinst. Haardenexpert garandeert u een professioneel en vertrouwd woonadvies, van haardkeuze tot installatie. Wij zijn niet alleen specialisten op het gebied van de technische aspecten, maar hebben ook oog voor design. Mijn collega’s en ik maken van uw wens, uw droomhaard.

Omschrijving Altech Ecosy Depot

De Altech Ecosy Depot is meer dan zomaar een houtkachel! Met de Altech Ecosy Depot laat Altech zien dat ze vooraan staan op het gebied van duurzaamheid en efficiency! Door slim gebruik te maken van de bijzondere eigenschappen van speksteen heeft de Altech Ecosy Depot spectaculaire specificaties! Laten we eens kijken naar deze bijzonder speksteenkachel uit de stal van het Nederlandse Altech. Met de Altech Ecosy Depot laat Altech zien dat verantwoord hout stoken ook anno nu nog op heel verantwoorde wijze mogelijk is. En dat allemaal met een ontwerp dat in geen enkele woonkamer zal misstaan!

Altech Ecosy Depot, sierlijke efficiency in een stijlvol jasje

Wat direct opvalt aan het uiterlijk van de Altech Ecosy Depot zijn de sierlijke lijnen die hem een tijdloze uitstraling geven. Samen met de charme van natuursteen krijgt de Altech Ecosy depot een bijzondere, exclusief ogende uitstraling die past in vrijwel iedere interieurstijl. De sierlijke combinatie van gietijzer en natuursteen maken van deze haard een designelement pur sang! Maar het is niet alleen uiterlijk vertoon! De Altec Ecosy depot is doordacht tot in de puntjes! Dit ziet u onder meer aan het gebruiksgemak en aan het handige houtvak in dezelfde vloeiende stijl als de haard zelf. Qua kleuren speksteen en gietijzer heeft u de keuze uit meerdere opties. Zo maakt u van een Altech Ecosy Depot echt uw Altech Ecosy Depot. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

De duurzame houtkachel die verantwoord stoken mogelijk maakt

Wat CO2 uitstoot betreft dragen we natuurlijk allemaal onze verantwoordelijkheid. Dit broeikasgras komt vrij bij het verbranden van hout en zorgt voor de opwarming van onze aarde. Spaarzaam omgaan met ons brandhout is dus nu niet meer dan noodzakelijk en logisch. Dat Altech dat goed begrijpt zien we direct aan de Altech Ecosy Depot. Een belangrijke eerste stap was het optimaliseren van het verbrandingsproces. Want alleen bij een optimaal verbrandingsproces wordt het hout grondig verbrandt en halen we de maximale hoeveelheid warmte uit een minimale hoeveelheid hout. Beter verbranden betekent minder schadelijke reststoffen en hogere temperaturen tijdens het proces. Maar de Alltech Ecosy depot is niet alleen goed in opwekken van warmte! De Altech Ecosy Depot wekt niet alleen goed warmte op, hij houdt deze warmte ook nog eens lang vast! Dit doet de Altech Ecosy Depot door handig gebruik te maken van de accumulerende eigenschappen van speksteen. Speksteen is een natuursteen dat erg goed warmte kan opnemen en vasthouden. Door de riante speksteenbekleding van de Altech Ecosy Depot blijft deze bijzondere kachel nog warmte uitstralen wanneer het vuur al uren gedoofd is. En dan hebben we het over een ander soort warmte dan u misschien zou verwachten! De Altech Ecosy Depot is namelijk zo riant bekleedt met speksteen dat u profiteert van stralingswarmte in plaats van convectiewarmte.

De meeste houtkachels verwarmen met behulp van convectiewarmte. Lucht wordt opgewarmd en wil stijgen, hierdoor veroorzaakt het een natuurlijke trek in de kamer. Er ontstaan luchtstromingen die de warme lucht langzaam verspreiden door de ruimte. Misschien kent u het wel, het gevoel van: ‘warm gezicht, koude rug’ dat helaas kenmerkend is voor convectiewarmte. De infraroodstralingswarmte waarmee de Altech Ecosy Depot een kamer verwarmt werkt heel anders. Stralingswarmte is heel ander soort warmte. Misschien kent u het van de ‘knuffelmuur” , de heerlijk warm aanvoelende muur die we vroeger geregeld in zwembaden en recreatieparken zagen. Met hetzelfde speksteen zorgt de Altech Ecosy Depot ook voor stralingswarmte. Dat is warmte die wordt verspreidt door infraroodstralen, zoals de zon dat ook doet op een mooie zomerdag. Hierbij wordt geen lucht verplaatst, maar wordt deze alleen opgewarmd.

U voelt dus geen tocht meer door luchtstromingen omdat de lucht blijft stilstaan. Omdat deze stilstaat blijft stof ook op zijn plek en is er minder sprake van uitdroging. Speksteenkachels zoals de Altech Ecosy Depot zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen met gevoelige luchtwegen of een stofallergie. Doordat de Altech Ecosy Depot niet alleen goed is in het opwekken van warmte, maar ook in het vasthouden hiervan, profiteert u maximaal van elk blok brandhout! Dat Altech het proces onder de knie heeft is duidelijk te zien aan het bewonderingswaardige rendementspercentage van maar liefst 78,3%. Dit wil zeggen dat 78,3% van alle warmte die wordt opgewekt in een Altech Ecosy Depot ook daadwerkelijk wordt gebruikt om de kamer rondom de haard de verwarmen. Enorm efficiënt en duurzaam dus! Zeker wanneer we dit vergelijken met de schamele 10% tot 20% rendement die we nog kennen van de klassieke open haard met open verbranding!

Altech Ecosy Depot Prijs

Bent u overtuigt en bent u nu alleen nog op zoek naar de beste Altech Ecosy Depot prijs? Zoek dan niet verder maar neem gerust even contact op! Als erkend Altech dealer bent u bij ons altijd gegarandeerd van het meeste actuele aanbod, de beste service en uiterst scherpe prijzen. Onze deskundige adviseurs beantwoorden graag al uw vragen, telefonisch, per mail of via onze handige chatfunctie. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze luxe showroom. Loop gewoon eventjes naar binnen voor een beetje inspiratie, of maak even voortijdig een afspraak wanneer u van onze aandacht gegarandeerd wilt zijn. Mogen wij u wat nader voorstellen aan de Altech Ecosy Depot?

Beste prijs voor de Altech Ecosy Depot ?

Ontvang aanbieding
We zijn er bijna...

Om de aanvraag compleet te maken hebben we uw e-mail en telefoonnummer nodig.
Wij maken dan voor u een aanbieding op maat.

* Vereiste velden

Specificaties

Productnaam Altech Ecosy Depot
Categorie Houtkachels
Haard soort Hout
Brandstof Hout
Model Vrijstaand
Merk Altech
Systeem Gesloten
Vermogen 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW, 7 tot 8 kW, 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW, 10 tot 11 kW
Aansluiting Bovenaansluiting, Achteraansluiting
Materiaal Speksteenkachel
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja/optioneel
Rendement 75% tot 80%
Breedte ruit 20 cm tot 40 cm
Achterwand Vlak
Adviesprijs tooltip

Dit is een adviesprijs vanuit de fabrikant ter indicatie. Voor de exacte prijs kunt u het beste contact met ons opnemen.
Wij kunnen dan een totale prijs maken, geheel naar uw wensen en volledig op maat.


Vul onderstaand offerteformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Adviesprijs € 3.597

De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie!

Ontvang een vrijblijvende aanbieding.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie
Beste prijs garantie

Altijd de beste prijs! Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. Als klant profiteert u hier van. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product.

Snelle levering in NL & BE

Haardenexpert garandeert een snelle levering in heel Nederland en België. Wij onderhouden dagelijks contact met onze fabrikanten en zijn op de hoogte van alle levertijden. U ontvangt zo, na de aankoop, snel mogelijk bericht voor een geschikte leverdatum. Natuurlijk in overleg met u, zodat uw droomhaard op een gewenste datum wordt geleverd.

Vakkundig installatie in NL & BE

Van aanschaf tot installatie, Haardenexpert biedt u een compleet pakket aan. Wij hebben deskundige adviseurs en installateurs om de klus te klaren. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard. En om het helemaal af te maken, wij verzorgen een landelijke installatie door heel Nederland en België. Wij zijn altijd bij u in de buurt.

Service en garantie na oplevering

Na de oplevering van de haard houdt de service van Haardenexpert niet op! Vanzelfsprekend kunt u bij enige gebreken bij ons aan de bel trekken. Dankzij onze deskundigemedewerkers en installateurs wordt het probleem in een mum van tijd opgelost. Maar u ontvangt ook een garantie op uw droomhaard. Tot hoelang de garantie duurt en wat er onder de garantie valt, verschilt per haardenmerk. Maar één ding is zeker: Haardenexpert laat u niet in de kou staan.

Zekerheid
Vertrouwen en garantie