• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
3-zijdige sfeerhaard

3-zijdige sfeerhaard

Ons assortiment

Bekijk hier ons assortiment voor 3-zijdige sfeerhaarden. Bij deze sfeerhaard zijn de vlammen en het gloeibed van drie zijden zichtbaar. Wilt u meer informatie over de driezijdige sfeerhaard, neem contact met ons op.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Vuurzicht: 3-zijdig

per pagina
Sorteer op
Pagina

3-zijdige sfeerhaard

Kies een model 3-zijdige sfeerhaard

Passend bij uw interieur

Wij bieden verschillende 3-zijdige sfeerhaarden aan

Inbouw De haard past perfect in een haardmeubel.
Vrijstaand De haard staat los in de ruimte.
Vrijhangend De haard ‘hangt’ boven de vloer.
Wandhaard De haard hangt aan de muur.

sfeerhaard driezijdig

Populaire 3-zijdige sfeerhaarden

Van drie kanten vuur

Een 3-zijdige sfeerhaard kan heel goed als roomdivider functioneren. Op deze manier geniet u vanuit beide ruimtes van het vlammenspel. Verhoudingsgewijs is de haard dan diep, maar tegelijk wel smal. Kiest u voor een centrale opstelling aan de wand, dan is de haard juist breed en minder dieper. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij adviseren u graag over de beste haard keuze voor in uw huis.

3-zijdige sfeerhaard op waterdamp

Boeiend vuurspel met water

Met een sfeerhaard op waterdamp heeft u een boeiend vuurspel dankzijde opstijgende waterdamp, krijgt u een boeiend vuurspel dankzij opstijgende waterdamp, speciale ledverlichting en een realistisch houtset. Wat u zich daar precies bij voor moet stellen is te zien in de video. Bekijk hoe deze drie elementen samen een fascinerend geheel vormen. Enthousiast over deze vuurtechniek? Denk dan eens aan een waterdamp sfeerhaard met 3-zijdig vuurzicht voor in uw woonkamer.

sfeerhaard 3-zijdig

Sfeerhaard 3-zijdig ingebouwd in meubel

Sfeervolle vlampresentatie

Wilt u een driezijdige sfeerhaard mooi in uw woonkamer presenteren? Dat kan met een prachtig haardmeubel. Hét voordeel van een elektrische sfeerhaard is de geringe inbouwdiepte. Dit maakt het mogelijk een veelvoud aan opstellingen ontwerpen. Denk aan een cinewall, een laag tv-meubel, grote kastenwand of een haardplateau is.

U bent van harte welkom in onze haardenshowrooms. Wij hebben showrooms in het centrale Apeldoorn en het Twentse Rijssen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen voor een sfeerhaard 3-zijdig.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met sfeerhaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op