Propaanhaard 3-zijdig

Propaanhaard 3-zijdig

Ons assortiment

Het voordeel van een propaanhaard 3-zijdig is een driezijdig vuurzicht. Het vlammenspel is van meerdere kanten te bekijken. Wilt u naast sfeer ook genieten van de warmte dan is een gaskachel op propaan met drie zijden hier heel geschikt voor omdat de warmtestraling van drie kanten komt. Bent u geïnteresseerd in een 3-zijdige haard op propaangas? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment of neem contact op met een van onze haardenadviseurs.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Veel warmte en sfeer

Veel warmte en sfeer

Met een driezijdige propaanhaard

Van een driezijdige propaanhaard krijgt u veel warmte, omdat de warmtestraling van drie kanten komt. Ook schept drie vuurzijdes bij een haard veel sfeer. Vlammen die vanuit een stammenbrander omhoogschieten zijn zowel van voor als links en rechts te zien. Fan van een driezijdige gashaard, maar bezit u een woning zonder vaste gasaansluiting? Geen nood, daar is een oplossing voor. Nagenoeg alle gashaarden zijn ook geschikt voor propaangas. Het verbruik van een propaanhaard is afhankelijk uw gekozen model en hoe intensief u stookt. Wilt u meer informatie hierover? Neem gerust contact met ons op.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op