• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Elektrische inzethaard

Elektrische inzethaard

Ons assortiment

Wordt u door een lege schouw in uw woonkamer wel eens herinnert aan de gezelligheid van vroeger? Heeft u een lege schoorsteenmantel in uw huis die al jaren niet meer gebruikt wordt? Heeft u wel eens overwogen om die schouw of mantel nieuw leven in te blazen? Dat lege en ongezellige hoekje in uw kamer kan binnenkort wel eens het gezelligste plekje van uw huis worden! Met een moderne elektrische inzethaard krijgt uw voormalige vuurplaats zijn karakter en sfeer weer terug! Het elektrische vuur heeft een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en is nu echt een serieus alternatief voor de traditionele gashaard en houtkachel geworden. 

Start uw aanvraag hier

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

elektrische inzethaard

Typen en soorten elektrische inzethaarden

Verschillende modellen beschikbaar

Als het gaat om elektrische inzethaarden, dan zijn er unieke voordelen en opties waar geen enkel ander haardtype bij in de buurt komt. Bij Haardenexpert heeft u keuze uit diverse vuurzichten bij een elektrische inzethaard:

  • Front
  • 4-zijdig
  • 5-zijdig

Elektrische inzethaarden zijn speciaal ontwikkelt voor bestaande situaties zoals uw lege schouw of onder een reeds bestaande ombouw. Ze kunnen eenvoudig de plaats innemen waar ooit al een haard heeft gezeten. Er zijn elektrische inzethaarden met achterwand en zonder achterwand. Of er wel of geen achterwand nodig is, hangt af van de plek waar de haard geplaatst wordt. Moet de haard met een front vuurzicht in een bestaande schouw geplaatst worden? Dan is het nodig om te kiezen voor een achterwand. Kiest u voor een haard met een 5-zijdig vuurzicht? Dan is dit niet nodig.

Elektrische inzethaard met verwarming

Ontdek de mogelijkheden

Elektrische haarden kunnen nog niet als hoofdverwarming worden ingezet, maar wel als bijverwarming. Een elektrische inzethaard met verwarming is dan ook mogelijk. Het merk Dimplex is een toonaangevend haardenfabrikant die ook haarden met een verwarmingselement produceert. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem contact met één van onze experts via telefoon of e-mail of kom langs in onze showroom.

Waarom uw nieuwe inzethaard elektrisch zou moeten zijn

Speciaal ontwikkeld voor een bestaande schouw of ombouw

De moderne elektrische inzethaard geeft een levensecht vlammenspel, die tegenwoordig bijna niet meer van echt vuur te onderscheiden is. U heeft keuze uit diverse systemen om de haard te laten branden: elektrische inzethaard led, waterdamp inzethaard of inzethaard opti myst. Welk systeem voldoet aan uw wensen, kunt u bekijken in onze showroom.

Het unieke aan een elektrische inzethaard is dat hij overal geplaatst kan worden zonder ingewikkelde installaties of ingrijpende verbouwingen. Elektrisch vuur is een vuur illusie. Er is geen vuur en er zijn geen echte vlammen, natuurlijk omdat er geen echte ontbranding is. Dit heeft enorm veel voordelen. Waar geen verbranding is, is geen luchttoevoer nodig en ontstaan ook geen rookgassen die moeten worden afgevoerd. Alles wat een elektrische inzethaard van u moet vragen is een stopcontact.

Gezelligheid met een elektrische vuur

Met één druk op de knop

Bij velen is het verlangen naar een gezellige haard nog steeds heel aanwezig. Wie eenmaal een haard heeft gehad weet wat een haard voor een huis doen, en zal dus zonder haard het gevoel hebben dat er wat mist. Elektrische inzethaarden zijn in dat geval ideaal! Zonder veel gedoe geniet u namelijk alsnog van een mooi vuur.

Zo hoeft u niet meer te zorgen voor voldoende hout of een gasleiding. Met 1 druk op de knop geniet u direct van de gezelligheid, zonder veel aanpassingen aan uw woning. Ook heeft u geen last meer van as en roet, en dus ook geen vieze ruiten of jaarlijkse schoorsteeninspecties. Met een elektrische inzethaard ontspant u dus zonder inspanning!

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met elektrische haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op