Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Elektrische inzethaard

Elektrische haarden worden steeds geliefder. Dit komt voornamelijk door het enorm hoge gebruikersgemak van deze haardsoort. Wanneer u gebruik wilt maken van een elektrische haard, dan hoeft u slechts de stekker in het stopcontact te steken alvorens u kunt genieten van de haard. Daarnaast hoeft er bij een elektrische haard geen afvoerkanaal geïnstalleerd te worden, omdat er geen gassen afgevoerd hoeven te worden. Dimplex is het bekendste merk van elektrische inzethaarden.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Inzethaard elektrisch

Er komt steeds meer vraag naar elektrische haarden. Dit is niet zo gek, vanwege het gebruiksgemak dat deze haarden met zich meebrengen. Het bekendste merk van elektrische haarden is Dimplex. Al sinds 1844 is dit merk actief in het maken van haarden.

Het voordeel van een elektrische haard is het feit dat de stekker slechts in het stopcontact gestoken hoeft te worden voordat er genoten kan worden van het gezellige vuurbeeld. Daarnaast zijn elektrische haarden, mits ze vrijstaand zijn, gemakkelijk te verplaatsen.

Elektrische haarden zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, te weten elektrische inzethaarden, elektrische inbouwhaarden, vrijstaande elektrische haarden en vrijhangende elektrische haarden.

Elektrische inzethaarden zijn haarden die geplaatst kunnen worden in een bestaande situatie. Daarnaast zijn ze te combineren met een bestaande schouw. Er zijn twee mogelijkheden als we het hebben over elektrische inzethaarden, namelijk een inzethaard met achterwand en een inzethaard zonder achterwand. De keuze hierin hangt af van de plek waar de haard geplaatst gaat worden. Wordt de haard geplaatst in een schouw, dan is er een achterwand nodig. Wordt de keuze gemaakt om hem als soort doorkijkhaard te plaatsen, dan is er geen achterwand nodig.