• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Roomdivider gashaard

Roomdivider gashaard

Ons assortiment

Gashaard roomdividers zijn perfect in staat om uw woonruimte op verbluffende wijze te verdelen. De gashaarden zijn namelijk ontwikkeld als scheiding tussen diverse woongedeeltes. U kunt hierbij denken aan een prachtige plaatsing tussen de woonkamer en keuken. Door het ontwerp deelt de haard de betreffende ruimte in tweeën, maar is ook toepasbaar om de ruimtes met elkaar te verbinden. Sommige modellen worden zelfs als doorkijk gashaard aangeleverd. Het vlammenspel is dan vanuit meerdere hoeken optimaal te bewonderen. U heeft niet alleen zicht op het vuurbeeld, maar ook op de andere ruimte.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

gashaard roomdivider

Gashaard roomdivider van Bellfires

Hoogwaardige inbouwhaarden

Bellfires staat bekend om zijn hoogwaardige inbouwhaarden op gas. Om een compleet assortiment aan te bieden, heeft het merk geweldige roomdivider gashaard op de markt gebracht. Voor een prachtige tunnelhaard bekijkt u bijvoorbeeld de Bellfires Horizon Bell Large Tunnel 3. Dit is een breed en rechthoekig model die strak in de wand wordt geïnstalleerd. Dankzij de ruitbreedte van maar liefst 130 centimeter heeft u een optimaal zicht op het vlammenspel. Heeft u meer behoefte aan een driezijdige gashaard in een tussenwand? Dan is de Bellfires Room Divider Medium 3 een uitstekende keus. Met de dubbele brander wordt er een fantastisch vuurbeeld aangewakkerd. Combineer dit toestel met een spiegelende achterwand en de vlammen ogen mooier en voller.

roomdivider met gashaard

Faber roomdivider gashaard

Geweldige ruimteverdelers

Binnen de Faber Aspect serie vindt u geweldige ruimteverdelers als de Faber Aspect Premium ST XL en de Faber Aspect Premium ST L. Beide doorkijkhaarden zijn voorzien van de Step Burner brander, waarmee u het vuurbeeld optimaal kunt regelen. Wanneer u met minder vermogen stookt, behoudt ieder toestel nog een prachtig vol vlammenspel. In combinatie met een brander decoratie als een houtset, kiezels of splitstenen komt het vuurbeeld prachtig tot zijn recht.

roomdivider gashaard

DRU

Gespecialiseerd in ontwikkeling

Ook DRU heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige Roomdividers met gashaard. Denk hierbij aan de fraaie driezijdige gashaard de DRU Metro 100 XTU. Deze compacte inbouwhaard is ideaal te plaatsen tussen de woonkamer en eetkamer. Voor een vergelijkbaar toestel bekijkt u de DRU Metro 130 XTL. Dit model betreft ook een driezijdige gashaard met een strakke afwerking. Optioneel kiest u ervoor om de DRU Metro 130 XTL uit te voeren met een maatwerk haardplateau van bijvoorbeeld natuursteen of MDF. Beide modellen zijn standaard voorzien van een gesloten verbrandingssysteem, een houtset brander decoratie en het innoverende DRU Eco Wave systeem.

gashaard als roomdivider

Helex

Prachtig vlammenspel

Voor een tweezijdige gas tunnelhaard van Helex neemt u een kijkje bij de Helex I-Frame 73 66 2.0 Tunnel. Met een nominaal vermogen van 7kW wordt er een prachtig vlammenspel opgewekt. Door de strakke afwerking zult u de lijst, om de haard heen, nauwelijks zien. U kunt dus ongehinderd genieten van het sensationele vuurbeeld. De Helex I-Frame 73 66 2.0 Roomdivider is een compacte ruimteverdeler met een driezijdig vuurzicht. Met de dubbele brander bent u in staat om de warmtewinning en gasverbruik tot 60% te verminderen.

gashaard roomdivider

Roomdivider gashaard van Element4

Prachtig vlammenspel

In het assortiment van Element4 is de Element4 Lucius 140 RD het mooiste model. Deze driezijdige gashaard is voorzien van een brede zijruit. Dankzij de geringe inbouwdiepte vereist het model weinig ruimte voor de inbouw. Zo vindt u ongetwijfeld een prachtige locatie voor deze grote inbouwhaard. Met het nominaal vermogen wordt u woonruimte optimaal verwarmd. Voor meerdere Element4 ruimteverdelers bekijkt u de onderstaande toestellen:

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op