• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Elektrische haarden

leveren en plaatsen wij overal in Nederland

Een elektrische haard van Haardenexpert staat garant voor een echt kwaliteitsproduct. Ons aanbod elektrische haarden is breed en u vind er ongetwijfeld de juiste elektrische haard. En meer dan dat, het inbouwen en installeren van de elektrische haard in bijv. een tv-meubel, strakke ombouw of schouw is iets wat we bijna dagelijks doen. Bent u op zoek naar een elektrische haard voor in een tv-wand of wilt u juist een hele nieuwe haardopstelling realiseren? Bij Haardenexpert bent u aan het juiste adres.

Noord-Holland

-

Een elektrische haard is een duurzame en toekomstbestendige keuze. Neem contact op met een van onze experts en laat u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

Aalsmeer Den Helder Noord-Holland Zaanstad
Amsterdam Diemen Texel Zandvoort
Beets Haarlem Uitgeest  
Beverwijk Haarlemmermeer Uithoorn  
Blaricum Hilversum Zaandam  

Zuid-Holland

-

Haardenexpert heeft een uitgebreide en riante showroom in Apeldoorn (Gld) en Rijssen (Ov). Vandaar uit installeren en leveren wij elektrische haarden in iedere plaats in Zuid-Holland.

Alphen aan den Rijn Dordrecht Noordwijk Westland
Barendrecht Gorinchem Rijswijk Zoetermeer
Brielle Gouda Rotterdam Zuid-Holland
Delft Hellevoetsluis Spijkenisse Zwijndrecht
Den Haag Leiden Westland  

Zeeland

-

Bent u op zoek naar een realistische elektrische haard met een natuurgetrouw vuurbeeld? Kies voor een van de elektrische haarden uit ons assortiment. Haardenexpert levert en installeert overal in Nederland elektrische haarden.

Goes Zeeland
Kapelle Zierikzee
Middelburg  
Tholen  
Vlissingen  

Noord-Brabant

-

Met een mooie elektrische haard van Haardenexpert verrijkt u uw woning. Haardenexpert levert de meest realistische elektrische haarden, zowel de losse levering als ingebouwd in een prachtig meubel of tv-wand.

Bergen op Zoom Helmond
Boxmeer ‘s-Hertogenbosch
Brabant Oosterhout
Breda Roosendaal
Eindhoven Tilburg

Utrecht

-

Op zoek naar een elektrische haard in de omgeving van Utrecht? Kies dan voor een van onze haarden uit ons uitgebreide assortiment elektrische haarden. Haardenexpert levert en installeert de mooiste en beste haarden. Ook voor een complete opstelling van haard en meubel kunt u bij ons terecht.

Amersfoort
Houten
Leerdam
Montfoort
Utrecht

Flevoland

-

Een realistische elektrische haard is voor iedere woonkamer, slaapkamer of andere woonruimte een echte versterking. Zowel op het gebied van interieur als op het gebied van design. De elektrische haarden van tegenwoordig zijn heel realistisch en geven een mooie weergave van de vlammen weer. Kies nu voor een prachtige haard van Haardenexpert.

Almere Noord Oost Polder
Dronten Urk
Emmeloord Zeewolde
Flevoland  
Lelystad  

Friesland

-

Haardenexpert levert en installeert elektrische haarden van Zeeland tot boven in Friesland. Neem contact op met een van onze adviseurs en laat u uitgebreid inlichten over de vele mogelijkheden.

Dokkum Oldeberkoop
Drachten Sneek
Friesland Wolvega
Gorredijk Workum
Leeuwarden  

Groningen

-

Een elektrische haard van Haardenexpert is de juiste keuze. In ons brede aanbod elektrische haarden kiest u ongetwijfeld het meest geschikte model. Neem contact op met een van onze adviseurs over de vele mogelijkheden en modellen. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u de juiste haard kiest.

Delfzijl
Groningen

Drenthe

-

Een elektrische haard is een verstandige, duurzame én milieuvriendelijke keuze. Met een elektrische haard van Haardenexpert bent u verzekerd van de juiste haard met de juiste kwaliteit. Ons riante aanbod realistische elektrische haarden vindt u in onze elektrische haarden categorie.

Assen Orvelte
Coevorden Zuidlaren
Drenthe  
Emmen  
Hijken  

Overijssel

-

Het kiezen van de juiste elektrische haard kan een uitdaging zijn. Bezoek onze showroom en maak de juiste keuze, onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van het elektrische vuur. Neem gerust contact met ons op of maak een vrijblijvende showroom afspraak.

Almelo Enschede Hengelo Olst-Wijhe Staphorst Zwolle
Borne Haaksbergen Holten Ommen Tubbergen  
Dalfsen Hardenberg Kampen Overijssel Twenterand  
Deventer Heino Losser Raalte Vriezenveen  
Dinkelland Hellendoorn Oldenzaal Rijssen Wierden  

Limburg

-

Wilt u op gezellige en eenvoudige manier meer sfeer in uw woonkamer of huis brengen? Dan is een elektrische sfeerhaard van Haardenexpert dé de perfecte keuze. Onze elektrische haarden realiseren namelijk een gezellige sfeer die bijna niet meer te onderscheiden is van een houtkachel of gashaard.

Maastricht
Reuten
Venlo