• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Roomdivider propaanhaard

Roomdivider propaanhaard

Ons assortiment

Een propaanhaard als roomdivider is ideaal wanneer u op zoek bent naar een scheiding tussen twee woongedeeltes maar geen gasaansluiting hebt. Een roomdivider combineert twee woonwensen. Een ruimte opdelen in twee afzonderlijke ruimtes en tegelijkertijd twee ruimtes met elkaar verbinden. Op deze manier kunt u van meerdere kanten een blik op de vlammen werpen. Bekijk hier ons assortiment van propaanhaard als roomdivider.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Een propaanhaard als roomdivider

Een propaanhaard als roomdivider

Ruimtelijk en sfeervol

Wilt u een gashaard als roomdivider, maar heeft u een woning zonder gasleiding? Kies dan voor een propaanhaard. Met een gashaard op propaan heeft u hetzelfde gemak en comfort als bij een gashaard op aardgas. Bij een propaanhaard hoort wel een ander gasblok en gasaansluiting. Het propgaangas zit opgeslagen in speciaal vervaardigde gasflessen die aan de buitenzijde van uw woning of in een goed geventileerde schuur geplaatst kunnen worden. Wel geldt dat de gasflessen minimaal één deur ten opzichte van buiten moeten staan. Propaan is zwaarder dan lucht en stroomt naar de laagste plaats. Goede ventilatie is daarom belangrijk.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op