• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Vrijhangende gashaard

Vrijhangende gashaard

Ons assortiment

Het voornaamste voordeel van een hanghaard gas is het ruimtelijk effect dat gecreëerd wordt. Het toestel is namelijk niet voorzien van een onderstel. Hierdoor kunt u gemakkelijk de onderkant van de haard schoonmaken en stofzuigen. De meeste vrijhangende gashaarden zijn uitgevoerd met een brede ruit, zodat u vanuit meerdere hoeken het vuurzicht kunt bewonderen. Met de bijgeleverde afstandsbediening creëert u zeer eenvoudig een huiselijke sfeer en aangename temperatuur. Zwevende gashaarden worden grotendeels in een compact formaat ontwikkeld, waardoor de toestellen weinig ruimte in beslag nemen. Niet op zoek naar een hangende gashaard? Bekijk dan onze inbouw-, inzet-, of vrijstaande gashaarden.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Gashaard hangend gebruiken?

Ontdek de mogelijkheden

Wat is nou precies een hangende gashaard? Met een vrijhangende gashaard bedoelen we een haard die los staat van de vloer in uw woning. Wanneer u kiest voor een hangende gashaard tegen een muur of wand bevestigd, geeft dit een bijzonder en speels effect aan de ruimte waarin u de haard plaatst. Er ontstaat een heleboel vrije ruimte, doordat u de gashaard als een zwevend object aan de wand plaatst.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op