Element4 sfeerhaard

Element4 sfeerhaard

Ons assortiment

De haarden van Element4 zijn wereldwijd geliefd onder designers, architecten en trendbewuste consumenten. Dit komt door de gedetailleerde designs. Element4 is een Nederlands merk en ze werken praktisch en nuchter. Techniek is bij Element4 een een belangrijk aandachtspunt. De haarden zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een aanpasbaar vlambeeld. Aan de sfeerhaard zitten geen extra installatiekosten verbonden omdat er geen rookkanaal of gasleiding nodig is. U kunt de sfeerhaard overal in huis neerzetten. Ook kan de sfeerhaard in een opstelling of in een cinewall gebouwd worden.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Sfeerhaarden van Element4

Sfeerhaarden van Element4

Innovatieve techniek en een high-end design

Element4 hecht veel waarde aan techniek en design. De nieuwste sfeerhaarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-gas. Ze hebben een warmtevermogen van 1-2 kW en ze zijn voorzien van een thermostaat functie. Ook zijn de vlammen dimbaar. 

Gemakkelijk te bedienen

Via een app of touchpad

De haarden van Element4 zijn te bedienen via een app of een touchpad en ze hebben een hoek tot hoek vuurbeeld. Alle sfeerhaarden maken gebruik van een innovatieve HD led technologie. De led lampen zorgen ervoor dat op de bodem van de kachel het ‘hete as’ zo goed als echt lijkt.

 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert