• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Element4 sfeerhaard

Element4 sfeerhaard

Ons assortiment

De sfeerhaarden van Element4 zijn wereldwijd geliefd onder designers, architecten en trendbewuste consumenten. Dit komt door de gedetailleerde designs. Element4 is een Nederlands merk en ze werken praktisch en nuchter. Techniek is bij Element4 een een belangrijk aandachtspunt. De haarden zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een aanpasbaar vlambeeld. Aan de sfeerhaard zitten geen extra installatiekosten verbonden omdat er geen rookkanaal of gasleiding nodig is. U kunt de sfeerhaard overal in huis neerzetten. Ook kan de Element4 sfeerhaard in een opstelling of in een cinewall gebouwd worden.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Sfeerhaarden van Element4

Sfeerhaarden van Element4

Innovatieve techniek en een high-end design

Element4 hecht veel waarde aan techniek en design. De nieuwste sfeerhaarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-gas. Ze hebben een warmtevermogen van 1-2 kW en ze zijn voorzien van een thermostaat functie. Ook zijn de vlammen dimbaar. 

Gemakkelijk te bedienen

Via een app of touchpad

De haarden van Element4 zijn te bedienen via een app of een touchpad en ze hebben een hoek tot hoek vuurbeeld. Alle sfeerhaarden maken gebruik van een innovatieve HD led technologie. De led lampen zorgen ervoor dat op de bodem van de kachel het ‘hete as’ zo goed als echt lijkt.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met sfeerhaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op