Lotus houtkachel

Lotus houtkachel

Ons assortiment

Lotus is een houtkachelmerk dat gelooft in milieuvriendelijk stoken. Dit is te zien aan het hoge rendement van minimaal 80%. Dankzij dit forse rendement bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Maar u bent ook duurzaam aan het stoken. Daarnaast beschikken alle houtkachels over een tijdloos design, zodat de haard overal tot zijn recht komt.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Merk: Lotus

per pagina
Sorteer op
Pagina

Bijzondere houtkachels van Lotus

Bijzondere houtkachels van Lotus

Ontdek de mogelijkheden

Het gehele assortiment zijn door erkende keuringsinstanties gekeurd, zodat u gegarandeerd een kwalitatieve haard heeft. Ieder product van Lotus voldoet aan de strengste milieueisen. Lotus is namelijk bewust van dat we niet alleen moeten genieten van het haardvuur, maar ook rekening houden met het milieu. En daarbij is het verbranden van hout CO2-centraal, waardoor er grote hoeveelheden fossiele brandstoffen worden bespaard. De milieuvriendelijkheid is voornamelijk te danken aan de efficiënte verbranding van de Lotus kachels. Het merk heeft jarenlang onderzoek gedaan om het hout zo efficiënt mogelijk te verbranden. En dit werpt zijn vruchten af!

Duurzame houtkachels

Duurzame houtkachels

Minimaal 80% rendement

Tot op de dag van vandaag behalen de kachels van Lotus een minimaal rendement van 80%. Dit wil zeggen dat minimaal 80% van de vrijgekomen warmte daadwerkelijk in de woonkamer terecht komt. De overige stookwarmte verdwijnt door de schoorsteen/rookkanaal naar buiten. Dus het is niet alleen gezond voor het milieu, maar het bespaart ook nog op de stookkosten. En wil je nog meer uit de houtkachel halen? Sommige modellen zijn in een spekstenen bekleding te verkrijgen. Een bijzonder materiaal die de vrijgekomen warmte langdurig opslaat. Wanneer u het vuur dooft, geeft de houtkachel nog urenlang een aangename warmte af.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op