Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Lotus houtkachels

Lotus is een houtkachelmerk dat gelooft in milieuvriendelijk stoken. Dit is te zien aan het hoge rendement van minimaal 80%. Dankzij dit forse rendement bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Maar u bent ook duurzaam aan het stoken. Daarnaast beschikken alle houtkachels over een tijdloos design, zodat de haard overal tot zijn recht komt.

79 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

79 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

De milieuvriendelijke haarden van Lotus

Het gehele assortiment zijn door erkende keuringsinstanties gekeurd, zodat u gegarandeerd een kwalitatieve haard heeft. Ieder product van Lotus voldoet aan de strengste milieueisen. Lotus is namelijk bewust van dat we niet alleen moeten genieten van het haardvuur, maar ook rekening houden met het milieu. En daarbij is het verbranden van hout CO2-centraal, waardoor er grote hoeveelheden fossiele brandstoffen worden bespaard. De milieuvriendelijkheid is voornamelijk te danken aan de efficiënte verbranding van de Lotus kachels. Het merk heeft jarenlang onderzoek gedaan om het hout zo efficiënt mogelijk te verbranden. En dit werpt zijn vruchten af!

Tot op de dag van vandaag behalen de kachels van Lotus een minimaal rendement van 80%. Dit wil zeggen dat minimaal 80% van de vrijgekomen warmte daadwerkelijk in de woonkamer terecht komt. De overige stookwarmte verdwijnt door de schoorsteen/rookkanaal naar buiten. Dus het is niet alleen gezond voor het milieu, maar het bespaart ook nog op de stookkosten. En wil je nog meer uit de houtkachel halen? Sommige modellen zijn in een spekstenen bekleding te verkrijgen. Een bijzonder materiaal die de vrijgekomen warmte langdurig opslaat. Wanneer u het vuur dooft, geeft de houtkachel nog urenlang een aangename warmte af. Deze bekleding is onder andere beschikbaar bij de Lotus M, Lotus Prio en de Lotus-9000 serie.