Dru sfeerhaard

Dru sfeerhaard

Ons assortiment

Is uw huis niet aangesloten op het gasnetwerk maar wilt u toch een sfeervolle haard? Dan zijn de sfeerhaarden van DRU een goed alternatief. DRU heeft al tig jaren ervaring in de branche en ze blijven zich verbeteren. Ze staan voor kwaliteit, uitstraling, techniek en bovenal sfeer. DRU is al meer dan twee eeuwen marktleider. Dit omdat DRU zich blijft innoveren. Door een verbazingwekkende 3D-technologie zijn ze er in geslaagd een sfeerhaard te ontwikkelen die qua sfeer, beleving en aanzicht niet onderdoet voor de traditionele haard.

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

De sfeerhaard van DRU

De sfeerhaard van DRU

Vlammen met een 3D-technologie

DRU gebruikt een geavanceerde projectiemethode die gebaseerd is op echte vlammen. Door de geavanceerde 3D techniek is het vlambeeld bijna niet van echt te onderscheiden. Over het algemeen hebben sfeerhaarden geen warmteafgifte, maar de DRU sfeerhaarden hebben een warmte element dat eenvoudig aan en uit kan worden gezet. Het elektriciteitsverbruik is bijna te verwaarlozen. Daarnaast heeft u met een sfeerhaard geen installatie en onderhoudskosten.

Briljant design

Een eyecatcher in iedere woonkamer

De sfeerhaard van Dru pas in vrijwel elk interieur. De haard geeft uw woonruimte extra sfeer door de geavanceerde 3D technologie. De Dru Virtuo is verkrijgbaar in front, 2-zijdig en 3-zijdig. 

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op