• De échte expert in haarden en kachels.
 • Gegarandeerd het beste advies.
 • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
 • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Haardadvies aan huis

Van onze thuisadviseurs

Bent u op zoek naar een nieuwe haard of een haardopstelling met meubel, die perfect past in uw interieur? En heeft u geen tijd om onze showroom te bezoeken? Geen probleem. Wij komen bij u langs! Samen met een specialist bekijkt u alle mogelijkheden en brengen we uw wensen in kaart. U ontvangt daarna een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Dáárom kiest u voor een gratis advies aan huis:

 • Hulp bij het kiezen van de juiste haard;
 • Styling- en kleuradvies met stalen: u ziet u direct of een kleur past;
 • Ter plekke een vakkundige check te krijgen op technische (on)mogelijkheden;
 • Geheel gratis en vrijblijvend.
Maak direct een afspraak

Stap 1.

Een eerste telefonische kennismaking

Voor onze thuisadviseur is het handig om vooraf een goed beeld te krijgen van uw wensen. We nemen daarom van te voren telefonisch contact op om dit te bespreken. Op die manier kan hij zich goed voorbereiden en neemt hij de juiste materialen en stalen mee.

Daarnaast overleggen we ook of advies aan huis is wat aansluit op uw behoefte. Zo is advies aan huis heel fijn in technisch, complexe situaties. Bijvoorbeeld als de aanleg van een rookkanaal noodzakelijk is of wanneer u graag een haardopstelling met meubel wilt. Tijdens de telefonische kennismaking bekijken we of advies aan huis geschikt is of dat we u beter op een andere manier verder kunnen helpen.

Staan alle seinen op groen dan plannen we een afspraak in. Een afspraak met onze thuisadviseur duurt maximaal 1,5 uur.

Stap 2.

Onze adviseur komt bij u langs

Onze adviseur neemt veel materialen en voorbeelden van geplaatste haarden en haardmeubels mee. We inspireren u met diverse voorbeelden en mogelijkheden, die passen in uw interieur! We bekijken verschillende modellen, branders, besturing en meer. De adviseur kan ter plekke een ultra realistisch 3D-ontwerp uitwerken, zodat u een goed beeld krijgt van het mogelijke eindresultaat.

Stap 3.

Opmeten en een vrijblijvende aanbieding

Zijn uw wensen helemaal in kaart gebracht? Dan kunnen we direct alles inmeten om uw droomhaard te realiseren. Ook bekijken we hoeveel afvoermateriaal we nodig hebben voor de aanleg van een rookkanaal. Op die manier zorgen we voor een offerte op maat en kunnen we de bestelling meteen voor u in gang zetten. Wilt u er liever nog over nadenken? Dit is uiteraard ook geen probleem. We nemen na een aantal dagen contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden.

Maak vrijblijvend een afspraak

met een van onze thuisadviseurs

Een afspraak voor thuisadvies kunt u telefonisch maar ook online inplannen. Na ontvangst nemen wij telefonisch contact met u op voor de intake.

Maak een afspraak

Vakkundige installatie

Door onze monteur

Heeft u de keuze gemaakt om de haard bij Haardenexpert te bestellen en deze te laten installeren? Zodra de haard binnen is, maken we een afspraak voor de installatie. De monteur komt op het afgesproken tijdstip bij u langs. Hij installeert de haard op vakkundige wijze, conform de opdracht. Als de installatie gereed is, dan geeft hij nog een korte toelichting over de werking van de haard.

Genieten

van een sfeervol haardvuur

Als de installatie helemaal is afgerond, dan kan het grote genieten beginnen. Ontspan voor een fijn, warm haardvuur van een houtkachel, gashaard of geniet van de sfeer van een elektrisch vlammenspel.

Maak een afspraak

met onze thuisadviseur

Ook genieten van een fijn, warm haardvuur? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens*
Over de haard
Upload hier uw idee of schets
Bijlage 1
Bijlage 2

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Veelgestelde vragen

over haardadvies aan huis

Gemiddeld duurt een thuisafspraak zo'n één tot anderhalf uur.

Daarom kies je voor advies aan huis:

 • Op locatie hulp bij het kiezen van de juiste haard,
 • Styling en kleuradvies;
 • Onze stalen zorgen ervoor dat u meteen kunt zien hoe het staat,
 • Ter plekke inmeten en vakkundige check op technische (on)mogelijkheden,
 • Geheel gratis en vrijblijvend.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt via het formulier op deze pagina nemen wij telefonisch contact met u op voor een korte intake. Tijdens de telefonische intake bekijken we of uw situatie geschikt is of dat we op een andere wijze beter en sneller verder kunnen helpen.

Op het afgesproken tijdstip komt onze thuisadviseur bij u langs. Een afspraak bij u thuis duurt maximaal 1,5 uur.

Jazeker. Tijdens de afspraak is het mogelijk om de haard direct te bestellen. Zo bent u er direct van verzekerd dat de haard wordt geïnstalleerd op de gewenste datum.