Propaanhaard 2-zijdig hoek

Propaanhaard 2-zijdig hoek

Ons assortiment

Op zoek naar een gashaard op propaan met tweezijdig vuurbeeld? Bekijk hier ons assortiment 2-zijdige propaanhaarden. In veel woningen wordt een haard met twee zijdes als hoekhaard geplaatst, maar dit type vuurzicht kan ook heel goed in een vrijstaande muur geïnstalleerd worden. Persoonlijk advies nodig? Wij staan graag voor u klaar. U hoeft alleen nog maar te laten weten wat u mooi vindt.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Een hoekhaard

Een hoekhaard

Ook mogelijk op propaangas

Een hoekhaard of tweezijdige propaanhaardhaard op propaangas is de ideale keuze als u van twee kanten naar het vuurbeeld wilt kijken. Een propaanhaard kan branden op een open of gesloten systeem. Een open systeem haalt toevoerlucht uit de kamer en afvoergassen gaan naar buiten. Bij een gesloten systeem zit het net even anders. De dubbelwandige afvoerpijp, of concentrisch rookafvoerkanaal, is voorzien van twee buizen. De binnenste buis heeft een net iets kleinere diameter dan de buitenste buis, waardoor de toevoerlucht niet van binnen, maar van buiten gehaald kan worden.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op