Faber sfeerhaard

Faber sfeerhaard

Ons assortiment

Sinds 1844 is Faber een belangrijke speler in de haardenbranche. Het merk geniet internationale allure, maar is van oorsprong op Friese bodem opgericht door Jan Gerrits Faber. Vanaf de jaren 60 in de vorige eeuw stond in veel Nederlandse huiskamers een Faber gaskachel omdat gas een belangrijke brandstof werd. Het merk produceert naast gashaarden ook elektrische sfeerhaarden. Deze elektrische haarden zijn echte sfeermakers in uw woning. In 2012 nam Glen Dimplex Benelux het bedrijf over. Vanaf die tijd droegen een deel van de elektrische sfeerhaarden de naam Dimplex. Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment elektrische sfeerhaarden van Faber en kies een model dat bij uw smaak en wensen past.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Elektrische sfeerhaarden van Faber

Elektrische sfeerhaarden van Faber

Gebruiksvriendelijk en sfeervol

Gemak dient de mens. Deze vlieger gaat absoluut op voor elektrische sfeerhaarden van Faber. Met slechts twee handelingen kunt u al genieten van een mooi vlammenspel. Als eerste stopt u de stekker in het stopcontact en daarna drukt u op de aanknop van de bijbehorende afstandsbediening. Bij de Faber e-MatriX Mood serie is het ook mogelijk om het vuurbeeld te regelen via een bluetooth verbinding op uw telefoon. Een sfeerhaard uit de e-MatriX serie is stap voor stap zelf samen te stellen. U hebt keuze uit verschillende afmetingen, het aantal zijden (vuurzichten) en decoratieopties (houtset, groot houtset, carrara kiezels of acrylic ice). De e-Matrix serie is bekroond met meerdere internationale awards, waaronder de Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs wonen 2019.

Opti-Virtual, Opti-myst en Optiflame

Opti-Virtual, Opti-myst en Optiflame

Innovatieve brandtechnieken van Faber

Om levensechte vlammen te krijgen is een elektrische sfeerhaard van Faber uitgevoerd met een van de volgende vlamtechnieken:

Bij deze ‘brander’ techniek wordt een LCD-ledprojectie getoond. Ook is het mogelijk om het geluid van knisperend houtvuur te horen. 

Opwervelende waternevel gecombineerd met innovatieve ledtechnologie maken de e-MatriX serie van Faber tot een prachtige sfeerhaard voor in uw woning. Bij deze techniek is eveneens de optie voor een knisperend vuurgeluid. 

Spiegeltjes op een draaiende as waar licht op valt. Dat is bij deze techniek de clue voor het prachtige flakkerende vuurbeeld in de sfeerhaard. 

Alle drie de technieken creëren zeer realistische vuurbeelden.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op