Sfeerhaard roomdivider

Sfeerhaard roomdivider

Ons assortiment

Bekijk hier ons assortiment van sfeerhaard roomdivider. Een roomdivider is een haardopstelling die een ruimte opdeelt in twee afzonderlijke ruimtes. Stel u wilt graag uw woonkamer en keuken met elkaar verbinden om van twee kanten een vuurbeleving te ervaren, kies dan bijvoorbeeld voor een doorkijkhaard. 

Verfijn uw keuze

Met handige filteropties

Een sfeerhaard roomdivider

Een sfeerhaard roomdivider

Biedt dubbel zoveel sfeer en warmte

Een roomdivider in uw interieur is de ideale keuze als u de suggestie van een gesloten ruimte wilt creëren. De scheiding in de ruimte biedt de mogelijkheid om zowel een knus hoekje als een open indruk te maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een 3-zijdige sfeerhaard als roomdivider dan hebt u van verschillende kanten een prachtig vuurbeeld tot uw beschikking. Interesse in deze haard? Laat u adviseren door een van onze verkopers. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van een sfeerhaard roomdivider in uw woning.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op