Bellfires gashaarden

Bellfires gashaarden

Ons assortiment

Het Brabantse merk Bellfires heeft een ruim assortiment gashaarden. Daarom zit er altijd een model tussen naar uw wens. Elke Bellfire haard model geeft een schitterend zicht op het vlammenspel. Tevens zijn de gashaarden met één simpele druk op de knop van de afstandsbediening aan te zetten. U blijft rustig zitten op de bank en ontspant. Een Bellfires gashaard is zeer geschikt als u sfeer en gezelligheid in een haardvuur zoekt. Bekijk de Bellfires gashaarden hieronder zelf:

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Merk: Bellfires

per pagina
Sorteer op
Horizon Bell XL 3
Bellfires Horizon Bell XL 3

Inbouw

€ 5.089
Bellfires Smart Bell 80/80
Bellfires Smart Bell 80/80

Inbouw, Inzet

€ 4.018
Bellfires Box gas Panorama 45 hang haard
Bellfires Box gas Panorama 45/45 hang haard

Vrijhangend

€ 3.948
Bellfires BOX 45 Gas
Bellfires BOX 45 Gas

Vrijstaand

€ 3.268
Bellfires Box 55 gas
Bellfires BOX 55 Gas

Vrijstaand

€ 3.321
Bellfires BOX 45 Gas
Bellfires BOX 65 Gas

Vrijstaand

€ 3.375
Bellfires Box gas Panorama 45
Bellfires Box gas Panorama 45/45

Vrijstaand

€ 3.615
Bellfires Box gas Panorama 45/59 hang haard
Bellfires Box gas Panorama 45/59 hang haard

Vrijhangend

€ 4.227
Bellfires Box Panorama 73-52
Bellfires Box gas Panorama 73/52 hang haard

Vrijhangend

€ 4.560
Bellfires Smart Bell 90/80
Bellfires Smart Bell 90/80 - Voorraadmodel

Inbouw, Inzet

€ 4.305 € 3.395
Bellfires View Bell XXL 3
Bellfires View Bell XXL 3

Inbouw

€ 5.839
Bellfires View Bell Derby 3
Bellfires View Bell Derby 3

Inbouw

€ 4.660

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Bellfires View Bell Medium 3 gashaard
Bellfires View Bell Medium 3

Inbouw

€ 4.660
Bellfires Smart Bell 75/70 - inbouw kader
Bellfires Smart Bell 75/70

Inbouw, Inzet

€ 3.589
bellfires derby 3 large
Bellfires Derby Large 3

Inbouw

€ 4.339
Bellfires Smart Bell 55/60
Bellfires Smart Bell 55/60

Inbouw, Inzet

€ 3.161 € 2.535
Bellfires Smart Bell 45/60
Bellfires Smart Bell 45/60

Inbouw, Inzet

€ 3.053
Bellfires Smart Bell 75/55
Bellfires Smart Bell 75/55

Inbouw, Inzet

€ 3.268
Bellfires Smart Bell 55/60
Bellfires Smart Bell 80/60

Inbouw, Inzet

€ 3.482
Bellfires Smart Bell 55/60
Bellfires Smart Bell 65/60

Inbouw, Inzet

€ 3.268
Bellfires Smart Bell 55/60
Bellfires Smart Bell Panorama 45/45

Inbouw, Inzet

€ 3.401
Pagina

bellfires gashaard

Bellfires haarden

Hoge kwaliteit

De fabriek en de showroom van Bellfires gashaarden bevinden zich in het Brabantse Bladel. Alle gashaarden van Bellfires worden ontwikkeld en geproduceerd door Bellfires zelf in de Benelux. Hierdoor kan er een constante hoge kwaliteit geleverd worden, kunt u rekenen op een bijzonder goede aankoopservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van uw Bellfires gashaard. De productie is bijzonder, aangezien het in elkaar lassen van de onderdelen handmatig gebeurt door specialisten. Deze voorbewerking is van essentieel belang voor de kwaliteit en de levensduur van uw kachel. Er wordt gebruik gemaakt van roestvrij staal en keramische materialen. Door deze duurzame toevoegingen krijgen de gashaarden een langere levensduur. De montage is geen lopende band werk, maar gebeurt volledig met de hand. U bent zodoende gegarandeerd van een gashaard die gemaakt is met liefde door vakmensen, naar wens van u als klant. 

bellfire

Bellfires gashaard voor elke woonkamer

Een passende gashaard vinden

Gezien het grote assortiment Bellfires gashaarden is er voor elke woonkamer een passende inbouw gashaard. Van Bellfires Smart Bell tot Bellfires Horizon Bell. Allemaal met verschillende opties zodat u altijd een haard aanschaft die volledig naar wens is. Bij een inbouw gashaard is het verplicht om de haard te bekleden met brandwerend plaatmateriaal. Uiteindelijk gaat het bij inbouwhaarden om het zicht dat u op het vuur heeft. Hierin zijn vele mogelijkheden. Hieronder maken wij u wegwijs welke opties Bellfires in het assortiment heeft. 

bellfire gashaard

Bellfires Premium Fire

Naar wens samen te stellen

Bij de al bekende optie Line Fire is de brander te schakelen in de diepte, en bij de Centre Fire is hij te schakelen in de breedte. Bij de Premium Fire komen de vlammen uit de onderkant van de stammen. De vlammen die dan vanuit de achterkant van de stammen komen die kunnen naar wens worden afgesteld, zodat het vermogen maar liefst 40% verlaagd wordt. Het vlambeeld blijft aan de voorkant van de haard even groot, waardoor je veel bespaart aan vermogen en warmte zonder dat het vuur kleiner wordt. De haard kan uiteraard ook in zijn geheel geschakeld worden om de vlammen en het vermogen nog meer terug te draaien. Bellfires heeft al jaren een extra dimensie in hun branderbed en dat is namelijk sfeerverlichting. Deze sfeerverlichting zorgt voor een extra gloei effect. Door de sfeerverlichting goed te verspreiden over de gehele bodem word deze ook goed regelbaar en is het een waardevol extraatje. De verlichting komt geheel tot zijn recht in combinatie van embers, kooltjes en decoratieglas. De sfeerverlichting is een standaard optie bij de Premium Fire.

Bellfires gashaarden met dubbele brander

Technisch hoogstandje in de haardenindustrie

De dubbele brander van Bellfires is een technisch hoogstandje in de haardenindustrie. Deze brander is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een Center Fire en een Line Fire. Beide varianten zorgen voor twee dingen, namelijk het reduceren van de warmte afgifte en het besparen op uw gasrekening! U kan door middel van het schakelen van de brander maar liefst een verlaging van 40% in het vermogen van Bellfires gashaarden bereiken. De dubbele brander van Bellfires bestaat uit twee compartimenten waar er 1 van uitgeschakeld kan worden door middel van de meegeleverde afstandsbediening. Bij een Linefire is er sprake van een schakeling achter elkaar en bij een Centerfire van een schakeling naast elkaar. Bij een Linefire is er het voordeel dat de schakeling nauwelijks zichtbaar is terwijl er toch behoorlijk wordt gereduceerd in het vermogen. Bij de Centerfire is het regelbereik wat groter dan bij de Linefire en de schakeling is duidelijk zichtbaar.

Zoals gezegd is er bij de Linefire versie van de schakelbrander sprake van een schakeling in de diepte. De brander bestaat uit twee lange compartimenten, waarvan de achterste met de afstandsbediening uit kan worden geschakeld. Nadat de achterste brander uit is geschakeld kan de voorste brander ook nog eens vrijwel traploos naar beneden gereguleerd worden. Dit betekent dat zelfs bij de grootste gashaard van Bellfires, de Horizon Bell XXL, het maximale vermogen van 15,5kW naar 6,0kW terug geregeld kan worden. 

De Centerfire versie van de dubbele brander is een variant welke iets praktischer is dan de Linefire. Deze brander heeft namelijk een groter regelbereik. Met de grootste gashaard van Bellfires, de Horizon Bell XXL, kan het maximale vermogen van 16kW naar 3,5kW terug geregeld worden. Een klein minpuntje t.o.v. de Linefire is dan echter dat de schakeling in het vuurbeeld wel veel meer opvalt.      

     

                                                         

bellfires haarden

Bellfires View Bell 3 serie haard

Driezijdige inbouw gashaarden

Wanneer u vanuit iedere hoek een perfect zicht op het vuur wilt met een breed vuur, is de Bellfires View Bell 3 serie zeer geschikt. Dit is een driezijdige haard die verkrijgbaar is in de afmetingen Large, Medium en Small. Wanneer u op zoek bent naar een driezijdige haard die een hoge verticale ruit heeft, is de Bellfires View Bell Vertical 3 een juiste optie. Deze kan tevens vrij hangend ingebouwd worden. De nieuwste update in deze serie is een driezijdige haard die een hoge ruit heeft voor perfect zicht en laag op de grond geplaatst kan worden, namelijk de Bellfires View Bell Derby 3. Stel dat u een afscheiding wenst in de woonkamer die tegelijkertijd sfeer verhogend moet zijn, kunt u het beste kiezen voor de View Bell Room Divider. Deze is verkrijgbaar in de maten Large en Medium. 

bell fires gashaarden

Bellfires Horizon Bell 3 serie

Front inbouw gashaarden

De stijlvolle, horizontale gashaarden in de Bellfires Horizon Bell 3 serie kenmerken zich door hun hoogstaande design en hoogwaardige techniek die het beste in elkaar naar boven halen. Het Hidden Door principe is speciaal ontwikkeld om deze haarden een zo minimalistisch mogelijk uiterlijk te geven. Kenmerkend zijn de zwart gescreende glasranden. Er zijn verschillende soorten kaders beschikbaar, bij de Hidden Door 7 en 10 maken de kaders onderdeel uit van de haard zelf. Zo heeft u zeer realistische beleving van het vuur. Bij de Floating Frame kaders ligt de nadruk meer op het kader zelf, zo heeft u meer dan ooit dat het vuur daadwerkelijk ervaren wordt als een open haard. In de Horizon Bell 3 serie heeft u keuze uit 6 verschillende types als fronthaard, van XS tot en met XXL. Tevens zijn er in de Horizon Bell 3 serie twee doorkijkhaarden. Deze zijn beschikbaar in de maten Large Tunnel 3 en Small Tunnel 3

bellfires gashaard

Bellfires Corner Bell 3 serie

Tweezijdige inbouw gashaarden

De nieuwe Corner Bell 3 serie van Bellfires is gemaakt om dubbel van te genieten. Namelijk van twee kanten, dus als links of rechtse hoekuitvoering. Er is keuze uit twee verschillende kaders. Met het standaard Hidden Door kader van 4,2 cm, wordt een perfect minimalistische afwerking gerealiseerd. Als alternatief is het Hidden Door 10 cm kader leverbaar. Vaak wordt het 10 kader gebruikt bij een strakke inbouw van vloer tot plafond. De haard komt hierdoor beter tot zijn recht. De types waaruit u kunt kiezen zijn Large, Medium, en Small. De nieuwste toevoeging in deze serie is een tweezijdige haard die een hoge ruit heeft voor perfect zicht en laag op de grond geplaatst kan worden, dat is de Bellfires Corner Bell Derby 3. 

bellfires gashaard kopen

Bellfires gashaard Vertical Bell 3 serie

Verticale inbouw gashaarden

De vraag naar inbouwgashaarden die een verticale ruit hebben is altijd groot geweest. Bellfires beantwoordt deze vraag met de Vertical Bell 3 serie. Twee haarden hebben een frontuitvoering. De Vertical Bell Medium is geschikt voor de grotere en normale kamers. Terwijl de Vertical Bell Small goed tot zijn recht komt in wat kleinere kamers. Verder kunt u kiezen uit twee doorkijkhaarden. De Vertical Bell Medium Tunnel 3 en de Vertical Bell Small Tunnel 3. Al deze haarden kenmerken zich door hun eigenzinnige ontwerp. 

bell fire gashaarden

Bellfires Original Bell 3 serie

Vierkante inbouw gashaarden

Deze prachtig vormgegeven serie kenmerkt zich vooral door de vierkante gasvuren in originele afmetingen.
Daarvan is de naam van de serie ook afgeleid. Vanwege de diversiteit in afmetingen biedt de Original Bell serie een geschikte oplossing voor iedere situatie. Zoals alle inbouwgashaarden van Bellfires is deze serie ook uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. De Original Bell 3 serie bestaat uit de wat meer rechthoekig vormgegeven Derby Large, Derby Large Tunnel en Derby Small. De Topsham Large en de Topsham Small zijn het meest vierkant van de Orginal Bell serie. De York Large en York Small zijn wat meer horizontaal ontworpen.  

gashaarden van bellfires

Bellfires inzet gashaarden

Huidig aanbod Bellfires

De moderne inzet gashaarden van Bellfires onderscheiden zich met hun minimalistische lijsten en vooruitstrevende techniek. Bellfires is zeker met hun huidige aanbod van inzet toestellen de grootste wat gashaarden betreft. Inzet gashaarden zijn speciaal bedoeld om bestaande haard situaties snel en eenvoudig te moderniseren. De meeste mensen kiezen ervoor om hun open haard om te bouwen voor het gemak en comfort van een inzet gashaard. Ook het verhoogde rendement is zeker niet onbelangrijk, dit zult u zeker merken wanneer u een inzet haard toepast op gas. Doordat deze haarden een geringe inbouwdiepte hebben en in veel formaten te verkrijgen zijn, is er voor elke situatie wel een passende inzet haard. 

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op