Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Bellfires gashaard

Het Brabantse merk Bellfires heeft een ruim assortiment gashaarden. Daarom zit er altijd een model tussen naar uw wens. Elk model geeft een schitterend zicht op het vlammenspel. Tevens zijn de haarden met één simpele druk op de knop van de afstandsbediening aan te zetten. U blijft rustig zitten op de bank en ontspant.

70 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

70 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 8
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 8

Bellfire haarden

De fabriek en de showroom van Bellfires bevinden zich in het Brabantse Bladel. Alle gashaarden van Bellfires worden ontwikkeld en geproduceerd door Bellfires zelf in de Benelux. Hierdoor kan er een constante hoge kwaliteit geleverd worden, kunt u rekenen op een bijzonder goede aankoopservice en vakkundige hulp bij het onderhoud van uw haard. De productie is bijzonder, aangezien het in elkaar lassen van de onderdelen handmatig gebeurt door specialisten. Deze voorbewerking is van essentieel belang voor de kwaliteit en de levensduur van uw kachel. Er wordt gebruik gemaakt van roestvrij staal en keramische materialen. Door deze duurzame toevoegingen krijgen de gashaarden een langere levensduur. De montage is geen lopende band werk, maar gebeurt volledig met de hand. U bent zodoende gegarandeerd van een gashaard die gemaakt is met liefde door vakmensen, naar wens van u als klant. 

Breed assortiment aan inbouwhaarden

Gezien het grote assortiment heeft Bellfires voor elke woonkamer een passende inbouw gashaard. Van Bellfires Smart Bell tot Bellfires Horizon Bell. Allemaal met verschillende opties zodat u altijd een haard aanschaft die volledig naar wens is. Bij een inbouw gashaard is het verplicht om de haard te bekleden met brandwerend plaatmateriaal. Uiteindelijk gaat het bij inbouwhaarden om het zicht dat u op het vuur heeft. Hierin zijn vele mogelijkheden. Hieronder maken wij u wegwijs welke opties Bellfires in het assortiment heeft. 

Bellfires View Bell 3 serie / driezijdige inbouw gashaarden

Wanneer u vanuit iedere hoek een perfect zicht op het vuur wilt met een breed vuur, is de Bellfires View Bell 3 serie zeer geschikt. Dit is een driezijdige haard die verkrijgbaar is in de afmetingen Large, Medium en Small. Wanneer u op zoek bent naar een driezijdige haard die een hoge verticale ruit heeft, is de Bellfires View Bell Vertical 3 een juiste optie. Deze kan tevens vrij hangend ingebouwd worden. De nieuwste update in deze serie is een driezijdige haard die een hoge ruit heeft voor perfect zicht en laag op de grond geplaatst kan worden, namelijk de Bellfires View Bell Derby 3. Stel dat u een afscheiding wenst in de woonkamer die tegelijkertijd sfeer verhogend moet zijn, kunt u het beste kiezen voor de View Bell Room Divider. Deze is verkrijgbaar in de maten Large en Medium. 

Bellfires Horizon Bell 3 serie / front inbouw gashaarden

De stijlvolle, horizontale gashaarden in de Bellfires Horizon Bell 3 serie kenmerken zich door hun hoogstaande design en hoogwaardige techniek die het beste in elkaar naar boven halen. Het Hidden Door principe is speciaal ontwikkeld om deze haarden een zo minimalistisch mogelijk uiterlijk te geven. Kenmerkend zijn de zwart gescreende glasranden. Er zijn verschillende soorten kaders beschikbaar, bij de Hidden Door +7 en +10 maken de kaders onderdeel uit van de haard zelf. Zo heeft u zeer realistische beleving van het vuur. Bij de Floating Frame kaders ligt de nadruk meer op het kader zelf, zo heeft u meer dan ooit dat het vuur daadwerkelijk ervaren wordt als een open haard. In de Horizon Bell 3 serie heeft u keuze uit 6 verschillende types als fronthaard, van XS tot en met XXL. Tevens zijn er in de Horizon Bell 3 serie twee doorkijkhaarden. Deze zijn beschikbaar in de maten Large Tunnel 3 en Small Tunnel 3. 

Bellfires Corner Bell 3 serie / tweezijdige inbouw gashaarden

Bellfires Corner Bell Derby 3

De nieuwe Corner Bell 3 serie van Bellfires is gemaakt om dubbel van te genieten. Namelijk van twee kanten, dus als links of rechtse hoekuitvoering. Er is keuze uit twee verschillende kaders. Met het standaard Hidden Door kader van 4,2 cm, wordt een perfect minimalistische afwerking gerealiseerd. Als alternatief is het Hidden Door+ 10 cm kader leverbaar. Vaak wordt het +10 kader gebruikt bij een strakke inbouw van vloer tot plafond. De haard komt hierdoor beter tot zijn recht. De types waaruit u kunt kiezen zijn Large, Medium, en Small. De nieuwste toevoeging in deze serie is een tweezijdige haard die een hoge ruit heeft voor perfect zicht en laag op de grond geplaatst kan worden, dat is de Bellfires Corner Bell Derby 3. 

Bellfires Vertical Bell 3 serie / verticale inbouw gashaarden

De vraag naar inbouwgashaarden die een verticale ruit hebben is altijd groot geweest. Bellfires beantwoordt deze vraag met de Vertical Bell 3 serie. Twee haarden hebben een frontuitvoering. De Vertical Bell Medium is geschikt voor de grotere en normale kamers. Terwijl de Vertical Bell Small goed tot zijn recht komt in wat kleinere kamers. Verder kunt u kiezen uit twee doorkijkhaarden. De Vertical Bell Medium Tunnel 3 en de Vertical Bell Small Tunnel 3. Al deze haarden kenmerken zich door hun eigenzinnige ontwerp. 

Bellfires Original Bell 3 serie / vierkante inbouw gashaarden

Deze prachtig vormgegeven serie kenmerkt zich vooral door de vierkante gasvuren in originele afmetingen.
Daarvan is de naam van de serie ook afgeleid. Vanwege de diversiteit in afmetingen biedt de Original Bell serie een geschikte oplossing voor iedere situatie. Zoals alle inbouwgashaarden van Bellfires is deze serie ook uitgerust met een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. De Original Bell 3 serie bestaat uit de wat meer rechthoekig vormgegeven Derby Large, Derby Large Tunnel en Derby Small. De Topsham Large en de Topsham Small zijn het meest vierkant van de Orginal Bell serie. De York Large en York Small zijn wat meer horizontaal ontworpen.  

Bellfires Free Bell / vrij hangende design gashaard

Aan het ontwerp van deze zeer unieke hanghaard op gas is veel zorg besteed, hierdoor past deze haard in iedere inrichting. De afmetingen van deze hanghaard zijn compact zodat er niet veel ruimte ingenomen wordt. De ruit is halfrond vormgegeven. Zo kunt u het vuur vanaf vele richtingen bewonderen. Tot 290cm plafondhoogte zit er standaard een antracietkleurige telescopische sierpijp bij de haard. Qua kader kunt u kiezen uit een modern antraciet kader, of een modern RVS kader. 

Bellfires Unica 2-70

Bellfires inzet gashaarden

De moderne inzet gashaarden van Bellfires onderscheiden zich met hun minimalistische lijsten en vooruitstrevende techniek. Bellfires is zeker met hun huidige aanbod van inzet toestellen de grootste wat gashaarden betreft. Inzet gashaarden zijn speciaal bedoeld om bestaande haard situaties snel en eenvoudig te moderniseren. De meeste mensen kiezen ervoor om hun open haard om te bouwen voor het gemak en comfort van een inzet gashaard. Ook het verhoogde rendement is zeker niet onbelangrijk, dit zult u zeker merken wanneer u een inzet haard toepast op gas. Doordat deze haarden een geringe inbouwdiepte hebben en in veel formaten te verkrijgen zijn, is er voor elke situatie wel een passende inzet haard. 

Bellfires Unica 2 serie / inzet gashaarden voor elke situatie

In elke situatie past wel een gashaard van de Bellfires Unica 2 serie. Soms moet er iets aangepast worden, maar dan kunnen onze monteurs een lijst op maat maken. In overleg is er alles bij ons mogelijk. In de Unica 2 serie is de nieuwste techniek toegepast, revolutionair is de onder het branderbed geïntegreerde sfeerverlichting voor een extra gloei-effect. De op afstand te bedienen lichtsterkte is naar eigen wens in te stellen. De sfeerverlichting is optioneel maar maakt de vuurbeleving nog realistischer. Naar wens kunnenn de Unica 2- 50, 55, 70, 75 en 90 uitgevoerd worden met een krachtige ventilator, om de convectiewarmte sneller door de kamer te verspreiden. Ook de stand van de ventilator is simpel te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Bellfires Unica 2 formaten

Wanneer u een klein formaat zoekt is de Bellfires Unica 2-40 een goede optie. Deze heeft een vermogen tot 4 kilowatt. Wanneer u een iets grotere ruimte wilt verwarmen, adviseren wij u de Unica 2-50, een verticale versie is de Unica 2-55. Beide haarden hebben een vermogen tot 5 kilowatt. De meest voorkomende types zijn de Bellfires Unica 2-70 en de Unica 2-75. Deze zijn geschikt voor normale woonkamers en inzetsituaties, met een vermogen tot 7 kilowatt. Ook aan de grote woonkamers is gedacht, dit is de Unica 2-90. Deze heeft een vermogen tot wel 8,5 kilowatt. Speciaal voor als u op zoek bent naar een stijlvolle tweezijdige- of driezijdige inzethaard op gas, biedt Bellfires de Unica 200 en Unica 300. De Bellfires Unica 200 is het hoekmodel waarvan het glas links of rechts open kan zijn. De Unica 300 is de driezijdige variant en wordt gekenmerkt door een riant zicht op de vlammen. 

Bellfires Premium Fire

Bij de al bekende optie Line Fire is de brander te schakelen in de diepte, en bij de Centre Fire is hij te schakelen in de breedte. Bij de Premium Fire komen de vlammen uit de onderkant van de stammen. De vlammen die dan vanuit de achterkant van de stammen komen die kunnen naar wens worden afgesteld, zodat het vermogen maar liefst 40% verlaagd wordt. Het vlambeeld blijft aan de voorkant van de haard even groot, waardoor je veel bespaart aan vermogen en warmte zonder dat het vuur kleiner wordt. De haard kan uiteraard ook in zijn geheel geschakeld worden om de vlammen en het vermogen nog meer terug te draaien. Bellfires heeft al jaren een extra dimensie in hun branderbed en dat is namelijk sfeerverlichting. Deze sfeerverlichting zorgt voor een extra gloei effect. Door de sfeerverlichting goed te verspreiden over de gehele bodem word deze ook goed regelbaar en is het een waardevol extraatje. De verlichting komt geheel tot zijn recht in combinatie van embers, kooltjes en decoratieglas. De sfeerverlichting is een standaard optie bij de Premium Fire.

Bellfires dubbele brander

De dubbele brander van Bellfires is een technisch hoogstandje in de haardenindustrie. Deze brander is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk een Center Fire en een Line Fire. Beide varianten zorgen voor twee dingen, namelijk het reduceren van de warmte afgifte en het besparen op uw gasrekening! U kan door middel van het schakelen van de brander maar liefst een verlaging van 40% in het vermogen van de haard bereiken. De dubbele brander van Bellfires bestaat uit twee compartimenten waar er 1 van uitgeschakeld kan worden door middel van de meegeleverde afstandsbediening. Bij een Linefire is er sprake van een schakeling achter elkaar en bij een Centerfire van een schakeling naast elkaar. Bij een Linefire is er het voordeel dat de schakeling nauwelijks zichtbaar is terwijl er toch behoorlijk wordt gereduceerd in het vermogen. Bij de Centerfire is het regelbereik wat groter dan bij de Linefire en de schakeling is duidelijk zichtbaar.

Zoals gezegd is er bij de Linefire versie van de schakelbrander sprake van een schakeling in de diepte. De brander bestaat uit twee lange compartimenten, waarvan de achterste met de afstandsbediening uit kan worden geschakeld. Nadat de achterste brander uit is geschakeld kan de voorste brander ook nog eens vrijwel traploos naar beneden gereguleerd worden. Dit betekend dat zelfs bij de grootste gashaard van Bellfires, de Horizon Bell XXL, het maximale vermogen van 15,5kW naar 6,0kW terug geregeld kan worden. 

De Centerfire versie van de dubbele brander is een variant welke iets praktischer is dan de Linefire. Deze brander heeft namelijk een groter regelbereik. Met de grootste gashaard van Bellfires, de Horizon Bell XXL, kan het maximale vermogen van 16kW naar 3,5kW terug geregeld worden. Een klein minpuntje t.o.v. de Linefire is dan echter dat de schakeling in het vuurbeeld wel veel meer opvalt.