Dimplex elektrische haarden

Dimplex elektrische haarden

Ons assortiment

Dimplex is opgericht in 1973 en is wereldleider in de elektrische verwarming. Ontdek een groot assortiment Dimplex haarden waarin onderscheid gemaakt kan worden in stijl en brandertechniek. Zo is er voor ieder wat wils.

Ontvang nu tijdelijk een gratis klusbon ter waarde van 100 euro bij de aanschaf van een Dimplex Vivente elektrische haard*. 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

 

 

Dimplex elektrische haarden

Dimplex elektrische haarden

Design, kwaliteit en degelijkheid

Glen Dimplex Group is opgericht in 1973 en is wereldwijd het meest toonaangevende merk van elektrische sfeerhaarden. Het merk staat voor design, kwaliteit en degelijkheid. Dimplex is deel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe, producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Glen Dimplex Group heeft vele soorten elektrische haarden in hun assortiment. Deze haarden zijn te onderscheiden door de aanwezige brandertechniek. Dimplex elektrische haarden kennen inmiddels vijf verschillende brandertechnieken, te weten:

Dimplex elektrische haard stijlen

Dimplex elektrische haard stijlen

Kies wat bij u past

Daarnaast is er onderscheid te maken tussen de verschillende stijlen. Zo is er een keuze in moderne en klassieke haarden, waardoor er voor iedereen iets is wat past bij zijn/haar interieur en smaak.

Elektrische haarden staan bekend om hun gebruiksgemak. Een Dimplex haard hoeft slechts in het stopcontact gestoken te worden en u kunt al genieten van de gezelligheid van de haard. Daarnaast wordt elke elektrische haard geleverd met afstandsbediening, waardoor de haard vanuit uw luie stoel bediend kan worden. Tot slot hoeft er niet eens in de zoveel tijd brandstof aangevoerd worden om de haard aan te houden, omdat de haard standaard op elektriciteit is aangesloten.

Dimplex vivente actie

Actie: klusbon t.w.v. €100,-

Bij aanschaf Dimplex Vivente

Nog niet de perfecte haardopstelling gevonden in uw smaak? Maak nu zelf een ombouw/koof voor een elektrische haard met behulp van de juiste klus benodigdheden en materialen. Wij helpen u graag een handje mee: ontvang nu tijdelijk een gratis klusbon ter waarde van 100 euro bij de aanschaf van een Dimplex Vivente elektrische haard*.

Dimplex elektrische kachel

Met of zonder verwarmingsmodule

Sommige Dimplex kachels bieden naast sfeer, ook nog eens warmte door de aanwezigheid van een warmte-element. Deze kan (vaak) afzonderlijk van het vuurbeeld aan- en uitgeschakeld worden.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op