Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex elektrische haarden

Dimplex is opgericht in 1973 en is wereldleider in de elektrische verwarming. Dimplex heeft een groot assortiment waarin onderscheid gemaakt kan worden in stijl en brandertechniek. Zo is er voor ieder wat wils.

75 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

75 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

Dimplex elektrische haarden

Glen Dimplex Group is opgericht in 1973 en is wereldwijd het meest toonaangevende merk van elektrische sfeerhaarden. Het merk staat voor design, kwaliteit en degelijkheid. Dimplex is deel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe, producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Glen Dimplex Group heeft vele soorten elektrische haarden in hun assortiment. Deze haarden zijn te onderscheiden door de aanwezige brandertechniek. Dimplex kent inmiddels vijf verschillende brandertechnieken, te weten: Dimplex Opti-Virtual, Dimplex Opti Myst, Opti-Flame, Revillusion en Ignite.

Daarnaast is er onderscheid te maken tussen de verschillende stijlen. Zo is er een keuze in moderne en klassieke haarden, waardoor er voor iedereen iets is wat past bij zijn/haar interieur en smaak.

Elektrische haarden staan bekend om hun gebruiksgemak. De haarden hoeven slechts in het stopcontact gestoken te worden en u kunt al genieten van de gezelligheid van de haard. Daarnaast wordt elke elektrische haard geleverd met afstandsbediening, waardoor de haard vanuit uw luie stoel bediend kan worden. Tot slot hoeft er niet eens in de zoveel tijd brandstof aangevoerd worden om de haard aan te houden, omdat de haard standaard op elektriciteit is aangesloten.

Sommige haarden bieden naast sfeer, ook nog eens warmte door de aanwezigheid van een warmte-element. Deze kan (vaak) afzonderlijk van het vuurbeeld aan- en uitgeschakeld worden.

Bent u op zoek naar een Dimplex elektrische haard? Kijk dan niet verder, ons assortiment is zeer breed! Van Dimplex Sunningdale tot Dimplex 3 Step. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een Dimplex cassette, inbouwhaard of inzethaard. Kortom voor elk wat wils!