Hero cover image

Verzending en
bezorging

Verzending en bezorging

van uw bestelling is in veilige handen

Kleine bestelling
Bij kleine bestellingen worden er materialen voor de haard, via de pakketdienst, naar uw huis toegestuurd. U kunt denken aan afvoermateriaal, kabels en spuitbussen. Er zijn zelf elektrische haarden tot 30 kilo die via de pakketdienst verzonden worden. Onze bestellingen worden verzonden via koeriersbedrijf Logique (pakketten) of DHL (postservice). Een avond van tevoren ontvangt u een sms of mail met daarin de tijd (en track-en-trace-code) wanneer het pakket de volgende dag wordt geleverd.

Grote bestelling (gashaarden, houtkachels en elektrische haarden, meer dan 30kg)
Onder een grote bestelling verstaan we de gashaarden, houtkachels en elektrische haarden van meer dan 30 kilo. Bij aflevering aan huis wordt de transporteur Brinks Transport ingezet om de haard te bezorgen. Vooraf neemt de transporteur telefonisch contact met u op om een gewenste afleverdatum af te stemmen. Heeft u een geschikte datum geprikt? Dan ontvangt u de avond voor de afleverdatum een sms. In deze sms staat een tijd vermeld wanneer de haard wordt afgeleverd. Dit wordt in een tijdblok van ongeveer twee uur weergegeven, dus ter voorbeeld wordt de haard tussen 9:00 en 11:00 uur bezorgd. En wilt u thuis dubbel controleren hoelaat de haard in huis is? Via mijnbezorgtijd.nl/nl/ kunt u de voortgang van uw bestelling bekijken. U ontvangt hiervoor een code die u moet invullen op de website.

Webshop-bestellingen (elektrische haarden en sfeerhaarden)
Bij een webshop-bestelling (elektrische haarden en sfeerhaarden) ligt het net iets anders. Deze worden namelijk rechtstreeks vanuit de leverancier verzonden. Hierdoor heeft u de haard normaliter de volgende dag in huis wanneer u de haard op werkdagen voor 12:00uur heeft besteld, mits de haard op voorraad is. We raden u dan aan om telefonisch contact met ons op te nemen om de levertijd te achterhalen. Ook voor de levering van de elektrische haarden geldt dat de haarden over het algemeen tot aan de deur worden geleverd. De avond voor levering ontvangt u een email met een link waarin de geplande aankomsttijd staat vermeld. Op de dag van levering ontvangt u rond 07:00uur nogmaals de verwachte levertijd in een sms. U kunt dan tevens via een link in de sms aangeven of u 15, 30, 45 of 60 minuten voor de levering nog een sms wilt ontvangen.

Bent u niet thuis?
Kleine bestelling: wanneer u niet thuis bent, wordt het product weer meegenomen naar de opslag van de pakketdienst. Bij de eerste afleverpoging ontvangt u een kaartje in de brievenbus. Op het kaartje staat de datum/tijd van de eerste afleverpoging en de datum/tijd van de tweede afleverpoging. Als de tweede afleverpoging ook niet is gelukt, dient u het pakketje op te halen bij het depot van de pakketdienst. Dit is ook mogelijk wanneer u niet thuis bent bij de eerste afleverpoging.
Grote bestelling: Haardenexpert neemt van tevoren contact met u op om een passende datum te prikken. Na het instemmen van de voorgestelde datum wordt de haard verzonden en geleverd. Indien u niet thuis bent op de afgesproken datum, brengt de transporteur de haard terug naar de opslag. Daarna wordt een tweede datum, in overleg u, besproken en vastgelegd. Aangezien een tweede afleverpoging nodig is, zijn hier wél verzendkosten aan verbonden.
Levering tot aan de deur
De haarden worden geleverd tot waar de palletwagen kan rijden. Dit is onder andere afhankelijk van aanwezige drempels en de beschikbare ruimte.

Product (tijdelijk) niet meer leverbaar
Wanneer een product niet meer leverbaar is, dan ziet u dit duidelijk vermeld op de specifieke productpagina. U kunt dan contact met ons opnemen om de levertijd te achterhalen of voor een alternatief voor uw gekozen product.